Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Skariolo: ''Banki ir viens no šī turnīra labākajiem treneriem''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Skariolo: ''Banki ir viens no šī turnīra labākajiem treneriem''
Serdžo Skariolo. Foto: FIBA

Šodien pirmsspēles treniņu aizvadīja Spānijas izlase, kas rīt Pasaules kausā spēkosies pret Latviju. Īsajā intervijā valstsvienības treneris Serdžo Skariolo cildināja savu tautieti un kolēģi Luku Banki, sakot, ka viņš ir viens no turnīra labākajiem treneriem.

Šodien treniņu pirms rīt gaidāmās Pasaules kausa izcīņas L grupas spēles pret Latviju aizvadīja Spānijas izlase. Lai arī sanākušo žurnālistu bija daudz, izlases preses dienests priekšroku deva spāņu žurnālistiem, kuriem bija iespēja garāk iztaujāt gan treneri Serdžo Skariolo, gan Huančo Ernangomesu. Ārzemju žurnālistiem, tostarp no Latvijas, iespēja aprunāties ar treneri Skariolo bija īsa, līdz ar to arī saņemtās atbildes bija samērā skopas.

''Līdz šim esam paveikuši labu darbu,'' uz jautājumu par pirmā grupu turnīra parādīto spēles līmeni, teica Skariolo. ''Spēlējām kā vienota komanda, ticot savām vērtībām un spēles principiem. Dažkārt savā spēlē pieļāvām pārāk lielu kritumu un kāpumu. Turnīra līmenis ir cēlies un tādējādi arī mums būs jāceļ savas spēles līmenis.'' Viņš vērsa uzmanību, ka pret Latviju spāņu spēlētājiem būs jādemonstrē konsekvents sniegums visu 40 minūšu laikā.

Gan Luka Banki, gan Serdžo Skariolo ir itāļi un labi pazīstami. Gan Banki iepriekš ir cildinājis savu kolēģi, to pašu šodien darot ilglaicīgajam Spānijas vīriešu trenerim, kurš paralēli strādā arī par Boloņas ''Virtus'' treneri. ''Es ļoti augstu cienu Luku. Mūs vieno draudzība, taču tas pat nav tik svarīgi. Viņš ir ļoti augstas klases treneris un viens no šī turnīra labākajiem treneriem.''

Abu izlašu spēle rīt plkst. 12:45 pēc Latvijas laika. Latvija pēc neatkarības atgūšanas vēl nav apspēlējusi Spāniju, zaudējot visās astoņās savstarpējās spēlēs. Četrās no tām Eiropas čempionātu ietvaros, bet divi mači vēl zaudēti 2019. gada Pasaules kvalifikācijā un pārbaudes spēlēs.

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS

     [+] [-]

, 2023-08-31 12:53, pirms gada
Sagaidāms ka spāńi daudz flopos, jāpielāojas spēlei laicīgi un jādara to pašu ko vińi.

  +2 [+] [-]

, 2023-08-31 14:00, pirms gada
Āfrika12 rakstīja: Sagaidāms ka spāńi daudz flopos, jāpielāojas spēlei laicīgi un jādara to pašu ko vińi.
Ieciklējoties uz to ka pretinieks flopo tikai sanāk pārak daudz runāt ar tiesnešiem, savukārt pašam cenšoties pēkšņi iemācīties flopot nav labākais risinājums. Kamēr skrien un tik domā, ka ir jāflopo pazaudē savu spēli. Ir jāturpina spēlēt agresīvi un nežēlojot ne sevi ne pretinieku, par pārējo lai domā tiesneši.

  +1 [+] [-]

, 2023-08-31 14:25, pirms gada
Āfrika12 rakstīja: Sagaidāms ka spāńi daudz flopos, jāpielāojas spēlei laicīgi un jādara to pašu ko vińi.
Ir jāspēlē sava spēle un nedrīkst pakļauties provokācijām. Jo vairāk pielāgosimies un spēlēsim pretinieku spēli, jo mazāk cerību kaut ko sasniegt.

     [+] [-]

, 2023-08-31 15:30, pirms gada
Par to nav šaubu.

  -1 [+] [-]

, 2023-08-31 15:43, pirms gada
Drīkst zināt, ko nozīmē "flopos"? 19.gs. Rainis. Paldies.

     [+] [-]

, 2023-08-31 18:17, pirms gada
Skariolo ir labākais treneris vēsturē!

     [+] [-]

, 2023-08-31 20:50, pirms gada
Rainis76 rakstīja: Drīkst zināt, ko nozīmē "flopos"? 19.gs. Rainis. Paldies.
Flops ir lēkšanas stils augstlēkšanā,pirms 1968. gada pārsvarā lēca pārvēliena stilā, vēl pirms tam mauca "šķērītē" .
Flops ir tas pats Fosberija stils

     [+] [-]

, 2023-09-01 06:11, pirms gada
striker rakstīja: Flops ir lēkšanas stils augstlēkšanā,pirms 1968. gada pārsvarā lēca pārvēliena stilā, vēl pirms tam mauca "šķērītē" .
Flops ir tas pats Fosberija stils
Vēlreiz un latviski....

     [+] [-]

, 2023-09-01 07:34, pirms gada
flopot ir skills mācēt parādīt, ka bija pārkāpti noteikumi pret tevi, lai arī īstenība nebija, neimārs ir izcils futbolā