Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Pirmo reizi Pasaules kausu apkalpos trīs tiesneši no Latvijas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pirmo reizi Pasaules kausu apkalpos trīs tiesneši no Latvijas
Luka Dončičs un Mārtiņš Kozlovskis. Foto: Reuters/Scanpix

Pēc mazāk kā mēneša startēs Pasaules kauss basketbolā, kurā pirmo reizi piedalīsies arī Latvijas valstsvienība. Taču Latvija būs pārstāvēta arī starp tiesnešiem – mačus uzraudzīs pat trīs soģi no Latvijas.

Gods tiesāt Pasaules kausu uzticēts Mārtiņam Kozlovskim, Andrim Aunkrogeram un Gatim Saliņam.

Turnīrs, kas norisināsies Indonēzijā, Filipīnās un Japānā, norisināsies no 25. augusta līdz 10. septembrim, kad tiks kronēta jaunā pasaules čempione. Latvijas izlase H apakšgrupā spēkosies pret Libānu, Franciju un Kanādu. Tālāk soļos divas labākās komandas.

Gan Aunkrogers, gan Kozlovskis tiesāja arī 2019. gada Pasaules kausu, kamēr Saliņš piedzīvos debiju vīriešu sacensībās. Taču pērn Saliņš tiesāja Pasaules kausa sievietēm finālu starp ASV un Ķīnas izlasēm.

Kozlovskis uzraudzīja arī Tokijas olimpisko spēļu basketbola turnīru, un viņam tika uzticēta pusfināla spēle starp Francijas un Slovēnijas izlasēm.

     [+] [-]

, 2023-07-31 23:27, pirms 11 mēnešiem
Šoreiz no Dončiča nemī ....z

     [+] [-]

, 2023-07-31 23:34, pirms 11 mēnešiem
Labi, malači. Visi ir mūsu spēles tiesājuši...