Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs-Vokers: "FIBA basketbolā ir grūti atgriezties spēlē pēc -10"

Emils Ozerinskis

Aleksandrs-Vokers: "FIBA basketbolā ir grūti atgriezties spēlē pēc -10"
Nikeils Aleksandrs-Vokers. Foto: FIBA

Pasaules kausa izcīņas H apakšgrupas cīņām punktu pielika Kanādas uzvara ar 101:75 pār Latvijas izlasi. Abas vienības turpinās cīņu par turnīra ceturtdaļfināla fāzes sasniegšanu. Uz pēcspēles preses konferenci, lai pastāstītu par savu viedokli par cīņu pret latviešiem bija devušies brālēni Šejs Gildžess-Aleksandrs un Nikeils Aleksandrs-Vokers, kuri divatā pret Latvijas izlasi sabēra 41 punktu.

Ar 27 punktiem par spēles rezultatīvāko dalībnieku kļuvušais Šejs Gildžess-Aleksandrs: "Nesākām spēli tā, kā to bijām vēlējušies. Nespēlējām savā manierē un nebijām pašaizliedzīgi. Pēc pirmās ceturtdaļas centāmies darīt mazās lietiņas - cīnīties viens par otru, atgriezties aizsardzībā, uzlikt atbloku, lai cīnītos par bumbām, izdarīt ekstra piespēli un spēlēt pareizajā veidā. Spēle lēnām pavērsās mums par labu."

14 punktus guvušais kanādiešu aizsargs Nikeils Aleksandrs-Vokers: Manuprāt, tas mums bija lielisks pārbaudījums, lai turpinātu spēlēt caur grūtībām brīžos, kad nekrīt metieni un netiek svilpts mums par labu. Bija jāsaprot, kā gūt uzvaru. No personīgās pieredzes zinu, ka FIBA basketbolā ir grūti atgriezties spēlē, esot iedzinējos ar desmit punktiem. Pēc tam, kad bijām zaudētājos pirmajā ceturtdaļā, spējām uzvarēt katru atlikušo ceturksni - tas mums ir svarīgi.

Kanādas izlases galvenais treneris spānis Žordi Fernandess: "Mums tagad būs viena diena atpūtai un gatavosimies tam, lai izcīnītu ceturto uzvaru pēc kārtas. Mēs spēles sākumā nedarījām pareizās lietas. Spēlējām pret ļoti kvalitatīvu komandu. Viņi ir labi trenēti ar lielu skatītāju atbalstu aiz sevis. Es nezinu, vai zināt šo dziesmu, bet rindiņa ir tāda "Tev ir tūkstots karotes, tad kad tev vajag nazi". To dzied Alanisa Moriseta - kanādiete. Mēs nedarījām pareizās lietas, bet Nikeils bija tas nazis. Viņš ienāca spēlē un spēlēja ļoti sparīgi - aizsargājās. Kad viņš bija brīvs, viņš realizēja visus tos trīnīšus. Esmu priecīgs par kopējo centību. Trīs ceturtdaļas bijām ļoti disciplinēti. Nesākām labi, sastapāmies ar grūtībām, kas mums kā komandas ir ļoti labi."

Noderīgas saites:

PK 2023 jaunumi
PK 2023 kalendārs un rezultāti
PK 2023 turnīra tabulas
PK 2023 prognožu spēle
Skaties spēles klātienē "OlyBet" sporta bāros

  -2 [+] [-]

, 2023-08-29 21:41, pirms gada
Luka mācies kā runāt!

  -1 [+] [-]

, 2023-08-29 22:04, pirms gada
Malacis!

     [+] [-]

, 2023-08-29 22:19, pirms gada
ATVAINOJOS PAR GARO TEKSTU!!!Par šo džeku man nav ko teikt ,džeks nav nekāds superstārs ,tāpēc arī ir viegli iejusties komandā, bet... Protams nav viegli atspēlēties... Bet ja prot simulēt...Tam nav ko likt pretī, mēs zaudējām spēli pie Banki pirmās T piezīmes un tas arī viss, protams NBA spēlētāji ir fiziski spēcīgāki, bet nu tas par Bruks neko neparādija, taka kā jau DB teica meklēja kontaktu un krita zemē!!! Mēs esam liela latvija, spāņiem arī ir KOMANDA ,kas nozīmē ka Bērnu svētku dienā noskaidrosies viss un KOMANDA kura būs labāka, es ticu ka ar Strēlnieku,Lomažu, Dairi un KP ,mums būtu daudz daudz vieglāk,bet kā ir tā ir, mēs jau esam tikuši tālu, parasti tā teicām hoķī,kad izcīnijām medaļu, džekiem ir visas iespējas ,bet jāsaprot tas ka nu neņemsim mēs nedz Kanādu,ASV, Austrāliju kas ir spēcīgi, Francija bija kaut cik parocīgs pretinieks ,bet ši Austrāļi kapā defā un spēj gūt punktus, Kanāda paši redzējam un ASV nu tur nav ko runāt redzējam jau kā Grieķiem gāja! Vācija,Spānija un Francija ir komandas kur ar labu spēli varam aizķerties, bet par Medaļām pirmajā gadā ir grūti cerēt, EURO 1935 Latvija pirmā izcīnija titulu, bet tas bija brīnums, un labākais sastāvs, es stipri labāk ticētu ja mums būtu visi MAX TOP 12 džeki kas mauktu un mauktu! Bet nevajag nokārt galavas! 💪