Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

"Basketbola pēcgarša": ar Kārli Muižnieku un Ģirtu Kalniņu pēc Latvija-Libāna

Rolands Eliņš

Portāls Sportacentrs.com FIBA Pasaules kausa izcīņas laikā piedāvās interneta tiešraidi "Pēcgarša", kurā uzreiz pēc Latvijas izlases spēlēm dos vārdu basketbola zinātājiem un savam korespondentam Tomam Mālmeisteram no Indonēzijas, kā arī piedāvās diskusijā iesaistīties skatītājiem ar saviem jautājumiem un komentāriem. Tiešraide sāksies 10-15 minūtes pēc spēles Latvija-Libāna, proti, apmēram plkst. 14:15.

Pasaules kausu basketbolā Latvijas izlases sāks piektdienas pusdienlaikā ar maču pret Libānas izlasi. Tam sekos svētdienas un otrdienas pēcpusdienas spēles pret Franciju un Kanādu, un pēc katras Latvijas izlases spēles portāls Sportacentrs.com piedāvās interneta tiešraidi "Pēcgarša", kurā ar svaigām emocijām un pirmajiem iespaidiem izskatīs aizvadīto maču.

Pēc spēles Latvija-Libāna "Pēcgaršā", kuras aptuvenais sākums būs 10-15 minūtes pēc mača beigām, pieslēgsies pazīstamais basketbola treneris Kārlis Muižnieks un bijušais "ASK Rīga" ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš. Tāpat no Indonēzijas plānota Sportacentrs.com basketbola apskatnieka Toma Mālmeistera pieslēgšanās.

"Pēcgarša" būs pieejama tiešraidē "Facebook" un "YouTube" platformās, kā arī portālā Sportacentrs.com. Skatītāji aicināti komentāros uzdot savus jautājumus un izteikt viedokļus, ko iespēju robežās atspoguļosim tiešraidē.

     [+] [-]

, 2023-08-24 21:04, pirms gada
Kāpēc Banki bija tik krasi atšķirīgs spēles vadīšanas stils starp mājas pārbaudes spēlēm un Taivānas pārbaudes spēlēm? Rīgā viņš bija kā dinamīts kas ar visu sirdi un dvēseli bija spēlē, bet Taivānā pilnīgi aizmidzis un neienteresēts, minūtes pārtraukumus kavēja un izskatījās garlaikots uz soliņa. Vai tā bija taktika, nogurums, vēlme iemidzināt pretiniekus, vienkārša vēlme darīt savu darbu pārbaudot spēlētājus kas bija zem jautājuma zīmes bez ārējas iespaidošanas? Jo Rīgā viņš uzlādēja komandu un skatītājus, bet Taivānā praktiski vispār bez emocijām.

     [+] [-]

, 2023-08-25 10:24, pirms gada
heh rakstīja: Kāpēc Banki bija tik krasi atšķirīgs spēles vadīšanas stils starp mājas pārbaudes spēlēm un Taivānas pārbaudes spēlēm? Rīgā viņš bija kā dinamīts kas ar visu sirdi un dvēseli bija spēlē, bet Taivānā pilnīgi aizmidzis un neienteresēts, minūtes pārtraukumus kavēja un izskatījās garlaikots uz soliņa. Vai tā bija taktika, nogurums, vēlme iemidzināt pretiniekus, vienkārša vēlme darīt savu darbu pārbaudot spēlētājus kas bija zem jautājuma zīmes bez ārējas iespaidošanas? Jo Rīgā viņš uzlādēja komandu un skatītājus, bet Taivānā praktiski vispār bez emocijām.
No kura Tu gaidi atbildes uz saviem jautajumiem?

     [+] [-]

, 2023-08-25 13:55, pirms gada
Par LIELU LATVIJU ! ❤❤🤍❤❤