Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Medijs: Serbijai PK nepalīdzēs Kaliničs un Mičičs, neskaidra Jokiča dalība

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Medijs: Serbijai PK nepalīdzēs Kaliničs un Mičičs, neskaidra Jokiča dalība
Nikola Jokičs. Foto: IMAGO/Seskim Photo/Scanpix

Serbu medijs ''Mozzart Sport'' vēsta, ka valsts basketbola izlasei 2023. gada Pasaules kausa finālturnīrā neplāno palīdzēt Nikola Kaliničs un Vasilje Mičičs. Tāpat neskaidra ir situācija ap Serbijas lielākās basketbola zvaigznes Nikolas Jokičas dalību.

Augusta beigās un septembra sākumā Indonēzijā, Japānā un Filipīnās norisināsies 2023. gada Pasaules kauss basketbolā. Ne visām izlasēm varēs palīdzēt tās vadošie spēlētāji un visai iespējams, ka tieši tāpat būs ar Serbiju.

Medijs ''Mozzart Sport'' vēsta, ka Svetislavs Pešičs nevarēs rēķināties vismaz ar divu nozīmīgu basketbolistu klātbūtni. Pēdējo sezonu ''Barcelona'' pavadījušais Nikola Kaliničs jau pavēstījis trenerim, ka šajā vasarā Serbijas izlasei nepalīdzēs sezonas gaitā iekrāto traumu dēļ. Visdrīzāk tai nepalīdzēs viens no valsts vadošajiem basketbolistiem Vasilje Mičičs, kurš šajā starpsezonā no Stambulas ''Anadolu Efes'' pārcēlies uz Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandu Oklahomsitijas ''Thunder''. Viņš šajā vasarā vēlas pēc iespējas labāk sagatavoties gaidāmajai debijai Ziemeļamerikā.

Neskaidra ir arī spožākās zvaigznes Nikolas Jokičas klātbūtne. Viņš 2022./2023. gada sezonā kopā ar Denveras ''Nuggets'' kļuva par NBA čempionu, turklāt pats tika atzīts par fināla vērtīgāko spēlētāju. ''Mozzart Sport'' vēsta, ka Jokičs pēc garās sezonas vēlas nedaudz atpūsties. Zināms, ka NBA čempions Jokičs pavisam noteikti neatradīsies izlases pirmajos treniņos, kuru sākums gaidāms rīt jeb 24. jūlijā.

Esošās neskaidrības bijušas par iemeslu, kāpēc joprojām Serbija nav paziņojusi tās paplašināto kandidātu sastāvu pirms turnīra. Sākotnēji to bija plānots nosaukt piektdien, tad vakar, bet visdrīzāk to paveiks tikai rīt, kad izlase sāks pirmos treniņus.

Jāmin, ka vēl jūnija vidū Pešičs publiski pauda, ka Nikola Jokičs atrodas kandidātu sarakstā. Sagaidāms, ka pēc Eiropas čempionāta izlaišanas šajā Pasaules kausā Serbijai palīdzēs cits NBA vidē spēlējošais Bogdans Bogdanovičs. Finālturnīrā Serbija spēlēs B apakšgrupā pret Ķīnu, Puertoriko un Dienvidsudānu.

Izmantotie resursi:
https://www.mozzartsport.com/kosark...

  +3 [+] [-]

, 2023-07-23 15:11, pirms gada
Labi,ka vismaz Francija un Kanāda ir pilnā sastāvā!

  +1 [+] [-]

, 2023-07-23 15:24, pirms gada
Sliktākajā gadījumā tesīsim visas komandas cīņā par 17-32 vietu

  -1 [+] [-]

, 2023-07-23 16:51, pirms gada
Jokič ar garām, izskatās:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

  +1 [+] [-]

, 2023-07-23 19:21, pirms gada
Šī ir lieliska atbilde tiem, kas saka, ka hoķī būtu vairāk labāko spēlētāju, ja PČ rīkotu retāk. Basketā, kas ir kopumā populārāks, pelnošāks sporta veids, ir tas lielais forums reizi 4 gados, ārpus klubu sezonas, bet tik un tā atteikumu netrūkst.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-23 19:50, pirms gada
Čaļi negrib spēlēt veco, diktatisku Pesiča basketu. Fakts.

     [+] [-]

, 2023-07-23 20:52, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Šī ir lieliska atbilde tiem, kas saka, ka hoķī būtu vairāk labāko spēlētāju, ja PČ rīkotu retāk. Basketā, kas ir kopumā populārāks, pelnošāks sporta veids, ir tas lielais forums reizi 4 gados, ārpus klubu sezonas, bet tik un tā atteikumu netrūkst.
Atceries ka basītī ir arī Eiropas čempionāts (tāpat kā futenē),kurš nav maznozīmīgs un kurā pagājušogad piedalījās ari daudzas zvaigznes 😉

     [+] [-]

, 2023-07-24 00:20, pirms gada
b-boy rakstīja: Atceries ka basītī ir arī Eiropas čempionāts (tāpat kā futenē),kurš nav maznozīmīgs un kurā pagājušogad piedalījās ari daudzas zvaigznes 😉
Un pat tad lielie forumi sanāk reizi 2 gados. Un ar katru lielo forumu zvaigžņu kļūst mazāk.