Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Spānijas zvaigzne Brauns "Eurobasket" gūtas traumas dēļ tomēr nespēlēs PK

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Spānijas zvaigzne Brauns "Eurobasket" gūtas traumas dēļ tomēr nespēlēs PK
Spānijas izlases līderi Lorenzo Brauns (#2) un Villijs Ernagomess (#14). Foto: FIBA

Naturalizētais Spānijas basketbola izlases saspēles vadītājs Lorenzo Brauns paziņojis, ka tomēr nevarēs palīdzēt valstsvienībai gaidāmajā Pasaules kausa finālturnīrā. Kā iemeslu tam Brauns min savainojumu, kas gūts vēl "Eurobasket 2022" laikā.

"Diemžēl nevarēšu kopā ar saviem brāļiem no Spānijas komandas startēt šī gada Pasaules kausā," savu paziņojumu par nespēlēšanu finālturnīrā iesācis Brauns, atklājot arī lēmuma iemeslu. "Pagājušā gada "Eurobasket" turnīrā guvu savainojumu, kuru sadziedēt tā arī nebija laika, jo uzreiz nācās uzsākt Eirolīgas sezonu."

Minētajā Eiropas čempionāta finālturnīrā pērnā gada rudenī Spānijas valstsvienība ar Braunu priekšgalā izcīnīja zeltu. Amerikānis, būdams vienīgais naturalizētais spēlētājs izlasē, demonstrēja spīdošu sniegumu un tika iekļauts arī turnīra simboliskajā izlasē. 32 gadus vecais basketbolists bija otrs labākais punktu guvējs komandā (16,7) un otrs labākais rezultatīvo piespēļu dalītājs visā turnīrā (7,6).

Telavivas "Maccabi" aizsargs iepriekš pauda, ka būtu gatavs pārstāvēt Spānijas izlasi arī Pasaules kausā, tomēr tagad Brauna skats vērsts uz Parīzes olimpiskajiem apļiem.

"Esmu ticies ar trim dažādiem speciālistiem, kuri norādījuši, ka atpūta un ārstēšanās ir vienīgais veids, kā varu būt par 100% gatavs nākamajai sezonai. Ceru, ka man būs tas gods pārstāvēt Spāniju 2024. gada olimpiskajās spēlēs. Pēc ilgām pārdomām un konsultācijām, ticu, ka šis lēmums man dos vislabākās iespējas palīdzēt mūsu cīņā par zeltu nākamgad Parīzē," pauž Brauns.

Pašreizējā Pasaules kausa īpašniece Spānija finālturnīra grupu stadijas spēles aizvadīs Indonēzijā, Džakartā. G grupas ietvaros spāņi tiksies ar Irānas, Kotdivuāras un Brazīlijas izlasēm, pirmo spēli 26. augustā aizvadot pret Kotdivuāru.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fibawc...

     [+] [-]

, 2023-07-05 11:34, pirms gada
Cerams nepaspēs nonaturalizēt kādu citu. Tiesa gan šogad būs ierindā Rubio un nebūs tik liela vajadzība.

  -1 [+] [-]

, 2023-07-05 13:45, pirms gada
Viennozīmīgi liels zaudējums izlasei

     [+] [-]

, 2023-07-05 13:51, pirms gada
Vēl jau ir laiks ieķert vietā kādu izbrāķēto amerikāņu autletā.

     [+] [-]

, 2023-07-05 14:28, pirms gada
Real Rebel rakstīja: Viennozīmīgi liels zaudējums izlasei
nav gan

     [+] [-]

, 2023-07-05 15:52, pirms gada
Nabaga Spāņi 😄 cerams netiks 1/4 finālā

     [+] [-]

, 2023-07-05 19:18, pirms gada
Diemžēl nevarēšu kopā ar saviem brāļiem no Spānijas komandas startēt šī gada Pasaules kausā....

Brother from anoth`a mother!