Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Gobērs pēc pirmā trāpītā tālmetiena karjerā: ''Jutos, it kā zaudētu nevainību''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Gobērs pēc pirmā trāpītā tālmetiena karjerā: ''Jutos, it kā zaudētu nevainību''
Rudī Gobērs. Foto: FIBA

Vakar pārbaudes spēlē pret Melnkalni pirmo tālmetienu karjerā realizēja Francijas viens no līderiem Rudī Gobērs. Pēc spēles viņš bija sajūsmināts par trāpīto metienu, sakot, ka pie trīspunktnieku precizitātes strādājis pēdējo gadu laikā.

Vakar pārbaudes spēlē pret Melnkalni pirmo tālmetienu karjerā realizēja Rudī Gobērs. Līdz trešdienas uzvarai pār melnkalniešiem (80:69) viņš bija izpildījis 17 tālmetienus (14 NBA, trīs pagājušā gada Eiropas čempionātā), visus metot garām grozam. Kopumā Gobērs spēli noslēdza ar 16 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām, divām piespēlēm un diviem bloķētiem metieniem.

''Jutos tā, it kā būtu šovakar zaudējis nevainību. Pie tālmetiena pēdējā laikā esmu ļoti daudz strādājis. Ar katru gadu mana pārliecība auga, un tā nonākusi līdz punktam, ka varu tos izdarīt spēles laikā. Man vēl ir jāpierod pie domas, ka varu spēlē trāpīt tālmetienu. Komandas biedri un treneri man uzticas. Lielākā daļa fanu neredz, kas notiek ārpus basketbola laukuma un, iespējams, ir pārsteigti, ka spēlētāji piestrādā pie lietām, kuras nedara spēlē,'' trāpīto pirmo tālmetienu komentēja Gobērs.

''Pēc šīs spēles mums vēl daudz kas ir jāuzlabo,'' pēc panākuma pārbaudes spēlē teica Gobērs. ''Man patika mūsu spēles intensitāte, un kā mača laikā uzlabojām sniegumu. No spēles varam paņemt vairākus labus secinājumus, taču mums jāturpina progresēt,'' noslēgumā atzina Gobērs.

Francija 2023. gada Pasaules kausā spēlēs vienā grupā ar Libānas, Latvijas un Kanādas izlasēm. Pret latviešiem mačs gaidāms 27. augustā, plkst. 16:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-192866-...