Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Kabuklu: "Latvieši spēlē līdzīgi Spānijai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kabuklu: "Latvieši spēlē līdzīgi Spānijai"
Brunu Kabuklu. Foto: FIBA

LETA. Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā spēlē līdzīgi Spānijas valstsvienībai, sarunā ar žurnālistiem norādīja Brazīlijas izlases spēlētājs Brunu Kabuklu.

Svētdien Latvijas basketbolisti izšķirošajā mačā par iekļūšanu Pasaules kausa ceturtdaļfinālā spēkosies ar Brazīliju.

"Būs grūta spēle un mums jāspēlē vēl labāk nekā pret Kanādu. Mums jāaizvada sava labākā spēle, latvieši spēlē ļoti līdzīgi Spānijai, tāpēc mums ir jābūt tam gataviem," teica Kabuklu.

Brazīlijas spēlētājs neizcēla atsevišķus basketbolistus no Latvijas izlases, taču norādīja, ka vienmēr kāds spēj izcelties, un Brazīlija tam būs gatava.

Brazīlieši piektdien ar 69:65 pārspēja Kanādu, kamēr latvieši ar 74:69 uzvarēja Spāniju, kurai Brazīlija pirmajā grupu turnīrā piekāpās ar -18 (78:96).

"Mums ir labs komandas gars, to arī parādījām pret Kanādu. Ticam sev vēl vairāk, bet pret Latviju būs grūti," izcēla Kabuklu.

Viens no Brazīlijas ieročiem pret Kanādu bija spēles tempa palēnināšana, taču viņš norādīja, ka pret Latviju sagaidāma pavisam citādāka spēle. "Nekas nebūs tādā pašā veidā kā pret Kanādu. Mūsu treneri vēl mums iedos instrukcijas rītdienas mačam un dosimies laukumā gatavi cīņai," piebilda Kabuklu.

Noderīgas saites:

PK 2023 JAUNUMI
PK 2023 KALENDĀRS UN REZULTĀTI
PK 2023 TURNĪRA TABULAS
PK 2023 PROGNOŽU SPĒLE
SKATIES SPĒLES KLĀTIENĒ “OLYBET” SPORTA BĀROS