Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Visticamāk, Porziņģis, Dāvis Bertāns, Timma un Pasečņiks nespēlēs arī sestdien

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Visticamāk, Porziņģis, Dāvis Bertāns, Timma un Pasečņiks nespēlēs arī sestdien
Kristaps Porziņģis. Foto: LBS

Šovakar pirmo pārbaudes spēli Pasaules kausa gatavošanās ciklā aizvadīja Latvijas izlases basketbolisti. Bez vairākiem līderiem ar 87:77 tika pieveikta Zviedrija. Galvenais treneris Luka Banki norādīja, ka šovakar nespēlējusī četrotne, visticamāk, izlaidīs arī sestdienas maču.

Latvijas valstsvienība sestdien pārbaudes spēlē spēkosies pret Gruziju. Kā pēc uzvaras pret zviedriem norādīja galvenais treneris Luka Banki, tad, visticamāk, arī nedēļas nogalē laukumā nedosies četri basketbolisti, kuri nespēlēja šovakar – Kristaps Porziņģis, Dāvis Bertāns, Jānis Timma un Anžejs Pasečņiks.

Banki norādīja, ka Porziņģis vēl nav aizvadījis nevienu treniņu kopā ar komandu, gatavojoties pēc individuāla grafika. Galvenais treneris akcentēja – liepājnieks labprāt gribētu spēlēt dzimtās pilsētas priekšā, taču jādomā plašāk, un mērķis ir Pasaules kauss, tāpēc nepieciešams tikt galā ar mazajām kaitēm.

Galvenais treneris sagaida, ka pret Gruziju laukumā dosies tie paši 13 basketbolisti, kuri spēlēja šovakar. Uzvarā pret Zviedriju rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Rolands Šmits.

Latvijas pārbaudes spēles

DienaLaiksPilsētaSpēleRezultāts
02.0819:00LiepājaLatvija – Zviedrija87:77
05.0818:00RīgaLatvija – Gruzija-
12.0818:00RīgaLatvija – Dominikāna-
16.0819:30RīgaLatvija – Somija-
20.08-TaipejaLatvija – Puertoriko-
22.08-TaipejaLatvija – Lietuva-