Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3027, Did:0, useCase: 3

Banki: "Darbā esam saskārušies ar nelielām problēmām, kas ietekmē izvēli"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Banki: "Darbā esam saskārušies ar nelielām problēmām, kas ietekmē izvēli"
Luka Banki. Foto: FIBA

Gatavojoties Pasaules kausam, šovakar pirmo pārbaudes spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība basketbolā. Savā dzimšanas dienā ierindā nebūs Kristaps Porziņģis. Galvenais treneris Luka Banki skaidrojis liepājnieka un citu basketbolistu nespēlēšanu pret zviedriem.

"Pirmo pārbaudes spēli aizvadīsim pēc Liepājā pavadītas vērtīgas nedēļas, kuras laikā komanda aizvadīja intensīvus treniņus. Darba procesā esam saskārušies ar nelielām problēmām, kas ietekmē sastāva izvēli. Jānis Timma, Anžejs Pasečņiks, Dāvis Bertāns un Kristaps Porziņģis šovakar nebūs sastāvā, jo viņu gatavošanās pagaidām notiek saskaņā ar individuālu grafiku. Ierindā būs 13 spēlētāji. Zviedrijas komanda tikko aizvadījusi labu spēli ar Ukrainas izlasi, un būs cienījama pretiniece spēlē, ko aizvadīsim pilnu tribīņu priekšā," pauda Luka Banki.

Sākotnēji bija plānots, ka Kristaps Porziņģis šovakar dosies laukumā, tomēr neilgi pirms spēles korekcijas ieviesuši medicīniska rakstura apsvērumi.

Latvijas un Zviedrijas duelis sāksies pulksten 19:00, tiešraide LTV7 kanālā. Turpinājumā valstsvienība pārcelsies no Liepājas uz Rīgu. Pēc trīs dienām paredzēts mačs pret Gruziju, kam sekos Dominikāna un Somija. Augusta vidū Latvijas izlase lidos uz Āziju.

Izmantotie resursi:
https://latvijav.basket.lv/viriesu-...