Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' ĢM cer uz Porziņģa pilnvērtīgu atgriešanos līdz treniņnometnes sākumam

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Celtics'' ĢM cer uz Porziņģa pilnvērtīgu atgriešanos līdz treniņnometnes sākumam
Kristaps Porziņģis un Breds Stīvenss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bostonas ''Celtics'' ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss sarunā ar vietējo mediju ''Boston Globe'' atklāja, ka sagaida Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa pilnvērtīgu atgriešanos laukumā līdz ar treniņnometnes sākumu.

''Visi ir Bostonā, visi ir veseli. Piesitu pie koka,'' medijam ''Boston Globe'' sacīja ''Celtics'' ģenerālmenedžeris Breds Stīvenss. ''Ja visi bez problēmām tiks cauri atlikušajai nedēļai, otrdien, kad sāksim oficiālo gatavošanos, būsim pilnā sastāvā. Esam patīkami satraukti.''

''Iepriekšējās dienās Kristaps ir intensīvi trenējies. Domāju, ka darbs, ko paveica treneri Latvijā un šeit [Bostonā] viņa atlabšanā, bija atslēga, lai viņš atgrieztos bez aizkavēšanās. Viņš jūtas lieliski. Burtiski tikko, esot ceļā pie jums, runāju ar viņu pa telefonu,'' turpināja Stīvenss.

Sagatavošanās ciklā Porziņģis un ''Celtics'' aizvadīs pārbaudes spēles pret ''76ers'', ''Knicks'' un ''Hornets'' komandām. Regulāro sezonu naktī uz 26. oktobri ķelti sāks izbraukumā Ņujorkā pret ''Knicks''.

Izmantotie resursi:
https://www.bostonglobe.com/2023/09...