Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Mazulla: "Porziņģis nežēlīgi cīnās, lai spēlētu. Dienas laikā ir kļuvis labāk"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mazulla: "Porziņģis nežēlīgi cīnās, lai spēlētu. Dienas laikā ir kļuvis labāk"
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" treneri vēl nav izlēmuši, vai Kristaps Porziņģis piedalīsies finālsērijas ceturtajā mačā, ceturtdiena atklāja bostoniešu galvenais treneris Džo Mazulla.

Porziņga pārstāvētā "Celtics" komanda piektdien NBA finālsērijas ceturtajā mačā viesosies pie Dalasas "Mavericks" un uzvaras gadījumā Porziņģis kļūs par pirmo Latvijas basketbolistu - NBA čempionu.

Porziņģis sērijas otrajā mačā guva labās kājas pēdas savainojumu un trešajā spēlē nepiedalījās.

"Pēdējās dienas laikā ir kļuvis labāk, un viņš nežēlīgi cīnās, lai spēlētu. Mūsu uzdevums ir viņu pasargāt un lai viss notiek viņa interesēs," teica Mazulla.

Porziņģis ceturtdien nepiedalījās NBA finālsērijas ceturtās spēles intervijās.

Sērijas ceturtais mačs sāksies sestdienā plkst. 3.30 pēc Latvijas laika.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-13 23:08, pirms 5 dienām
Varbūt day by būs labāk un varbūt operāciju nevajadzēs varēs spēlēt olimpiska kvalifikācija arī

     [+] [-]

, 2024-06-13 23:25, pirms 5 dienām
kristaps30 rakstīja: Varbūt day by būs labāk un varbūt operāciju nevajadzēs varēs spēlēt olimpiska kvalifikācija arī
ja komandas mērķis ir viņu pasargāt, tad bail ka nelaidīs vai arī liks lielu apdrošināšanu maksāt

  +2 [+] [-]

, 2024-06-13 23:29, pirms 5 dienām
ārsti norādīja, operācija BŪS jātaisa. uz kvali iespēja ka būs teju 0. ja tiekam uz olimpiādi, varbūt notiek brīnums un Kristaps ir kaut cik formā un spēlē. visai drūmi pagaidām izskatās

  +1 [+] [-]

, 2024-06-13 23:30, pirms 5 dienām
kristaps30 rakstīja: Varbūt day by būs labāk un varbūt operāciju nevajadzēs varēs spēlēt olimpiska kvalifikācija arī
ja var ticēt youtubes ārstiem, kas par šo tēmu publicējuši video, tad bez operācijas neizbēgt, jo tāpat tā trauma nesadzīs... protams, viņi teica, ka spēlēt var, bet kustības būs ierobežotas un pastāv risks to traumu pasliktināt vēl vairāk... bet jebkurā gadījumā operācija būs nepieciešama - vienalga vai tūliņ pēc NBA sezonas vai pēc OS... loģiski, ka Bostona negribēs gaidīt un potenciāli izbojāt nākamās sezonas ievadu, tāpēc operācija pēc NBA fināla ir visreālākais variants

     [+] [-]

, 2024-06-13 23:36, pirms 5 dienām
petravicus rakstīja: ja var ticēt youtubes ārstiem, kas par šo tēmu publicējuši video, tad bez operācijas neizbēgt, jo tāpat tā trauma nesadzīs... protams, viņi teica, ka spēlēt var, bet kustības būs ierobežotas un pastāv risks to traumu pasliktināt vēl vairāk... bet jebkurā gadījumā operācija būs nepieciešama - vienalga vai tūliņ pēc NBA sezonas vai pēc OS... loģiski, ka Bostona negribēs gaidīt un potenciāli izbojāt nākamās sezonas ievadu, tāpēc operācija pēc NBA fināla ir visreālākais variants
Tā pat kā āmuram visas problēmas izskatās pēc naglām tā pat mūsdienu ārstiem visas pēc skalpeļa.. vai arī otrs polulārākais, tev būs jādzer šīs zāles līdz mūža galam.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-13 23:53, pirms 5 dienām
pūce rakstīja: ja komandas mērķis ir viņu pasargāt, tad bail ka nelaidīs vai arī liks lielu apdrošināšanu maksāt
Apdrošināšanas maksu nenosaka komandas!

  -3 [+] [-]

, 2024-06-14 00:06, pirms 5 dienām
Ar ko cīnās? - ar komandas dakteriem, kuri neļauj iet laukumā spēlētājam, kas pats saka, ka ir gatavs un jūtas labi, lai spēlētu? Galma ākstu padarīšana, kur balto halātu sektai tik liela teikšana, ka Mazulla apgūst daiļciršanas mākslu.

  -2 [+] [-]

, 2024-06-14 00:14, pirms 5 dienām
klaunāde

  -3 [+] [-]

, 2024-06-14 00:47, pirms 5 dienām
Porziņģi lai pietaupās. Bostona zaudē.
Un mājājās piektajā spēlē Bostona paņem titulu, KP kādi 22+10. Skaisti!
Un tad uz izlasi.

Nez, tās runas par tik retu traumu un sazin ko vēl. Operāciju.
Tad jau vairs neviens nerunātu par KP iespēju spēlēt, viņš nelektu treniņos un nemestu truļus. Sezona būtu cauri un punkts.
Bet nē, viss notiek.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-14 01:24, pirms 5 dienām
Banzai rakstīja: Porziņģi lai pietaupās. Bostona zaudē.
Un mājājās piektajā spēlē Bostona paņem titulu, KP kādi 22+10. Skaisti!
Un tad uz izlasi.

Nez, tās runas par tik retu traumu un sazin ko vēl. Operāciju.
Tad jau vairs neviens nerunātu par KP iespēju spēlēt, viņš nelektu treniņos un nemestu truļus. Sezona būtu cauri un punkts.
Bet nē, viss notiek.
tev arī jāpaštuko par ārsta maiņu. normālu atradīsi, pavisam cita dzīve priekšā pavērsies, veco zēn. pašlaik tu kā āpsis pa šķeldas čupu rocies.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-14 06:48, pirms 4 dienām
pūce rakstīja: ja komandas mērķis ir viņu pasargāt, tad bail ka nelaidīs vai arī liks lielu apdrošināšanu maksāt
Klubs nenosaka apdrošināšanas summu, to nosaka pats apdrošinātājs, kompānija kuras piedāvājumu izvēlēsies LBS.

  -1 [+] [-]

, 2024-06-14 07:00, pirms 4 dienām
mans otrais vārds ir Nežēlīgais.. lai puikam izdodas

  +2 [+] [-]

, 2024-06-14 07:16, pirms 4 dienām
sandis444444 rakstīja: Klubs nenosaka apdrošināšanas summu, to nosaka pats apdrošinātājs, kompānija kuras piedāvājumu izvēlēsies LBS.
Katra NBA spēlētāja līgums jau ir apdrošināts un šīs apdrošināšanas ietvaros FIBA ar NBA vienojusies par Eiropas spēlētāju dalību valstsvienībās uz ne ilgāku periodu kā 28 dienām. Pastāv izņēmuma saraksts, kurā NBA ieliek ~20 spēlētājus un šo spēlētāju apdrošināšanu sedz vai nu federācija vai pats spēlētājs. Bet pats apdrošināšanas līgums jau ir

     [+] [-]

, 2024-06-14 08:00, pirms 4 dienām
Ar ko gan cīnās? Trenējas lai sadziedētu traumu. Debīlisms tas viss ir. Bostona negrib KP laizt uz izlasi, tādēļ viss šis cirks.

  +2 [+] [-]

, 2024-06-14 08:11, pirms 4 dienām
gircc rakstīja: Ar ko gan cīnās? Trenējas lai sadziedētu traumu. Debīlisms tas viss ir. Bostona negrib KP laizt uz izlasi, tādēļ viss šis cirks.
Parasti jau darba devēji negrib laist savus darbiniekus uz haltūrām.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-14 08:25, pirms 4 dienām
Kāds ir spējīgs vizuāli iztēloties kā notiek nežēlīgā cīņa ar saplēsto saiti ?!

  +1 [+] [-]

, 2024-06-14 08:28, pirms 4 dienām
Izrādās kāds šos visus Injury reports play off laikā uztver nopietni un tad vēl trakāk - Youtubes ārstus uztver nopietni. Saprotat, neviens nesaka līdz galam taisnību play off laikā un tie ārsti noteikti neredz KP izmeklējumu rezultātus.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-14 08:29, pirms 4 dienām
WHITE Legend rakstīja: Kāds ir spējīgs vizuāli iztēloties kā notiek nežēlīgā cīņa ar saplēsto saiti ?!
gan jau rehabilitācijas vingrinājumi, procedūras..

     [+] [-]

, 2024-06-14 08:32, pirms 4 dienām
Nu ja. Atsevišķs raksts par Mazullas izteikumiem Porziņģa sakarā...

Gaidām jaunākos izteikumus šodien ap plkst. 15-16.

P.S. Es joprojām gaidu Žaņa komentārus. Vai Sportacentrs nointervēs viņu?

     [+] [-]

, 2024-06-14 09:08, pirms 4 dienām
gircc rakstīja: Ar ko gan cīnās? Trenējas lai sadziedētu traumu. Debīlisms tas viss ir. Bostona negrib KP laizt uz izlasi, tādēļ viss šis cirks.
laiZt?

     [+] [-]

, 2024-06-14 09:10, pirms 4 dienām
Pēc visa šī "taupīja finālam, nesataupīja un atkal taupa" cirka, paļāvība uz KP kā spēlētāju, kas ir tik ļoti dziļi zem mediķu tupeles, būs būtiski kritusies. Demagoģija, laikā, kad spēlētājs pasaka tieši, ja vien nav rūdīts melis, ka ir gatavs spēlei, "mediķi zina labāk", ir šizoidāla pieeja. Esot tik ļoti manipulētam un ne pirmo reizi, tā var uzreiz kravāt koferus un beigt savu NBA karjeru un savu atbalstītāju čakarēšanu. Ko līdz skaļie paziņojumi, ka šamējais smagi strādā, "gatavs laukumā n-irt" utml. murgošana, ja čalis kā narkomāns ir atkarīgs no dakteriem, ne no sava, bet gan no balto halātu lēmumiem un tikai?

  -1 [+] [-]

, 2024-06-14 09:14, pirms 4 dienām
Skaidrs, ka visi šitie KP paziņojumi ir murgs un varbūt arī apzināts blefs. Bet tomēr gan jau ārsti labāk zina, jo tas, ka pašam liekas, ka var spēlēt, nav rādītājs.

     [+] [-]

, 2024-06-14 09:20, pirms 4 dienām
Ja BOS nokļūtu situācijā, kad no 3:0 vadības, iekultos vismaz 3:2, tad KP būs ideāls grēkāzis, uz kuru novelt vainu gan situācijā, kad viņš nespēlēja un nespēlētu atlikušajās spēlēs, gan situācijā, ja spēlētu un komanda sāktu zaudēt.

Tas, ka bieži notiek atsaukšanās uz īstenību, ka līdz šim NBA finālos neviena komanda nav atspēlējusies no 0:3 un uzvarējusi, ir tikai līdzšinējā pieredze un kādreiz tā visdrīzāk pamainīsies, iespējams, arī ne tik tālos laikos.

     [+] [-]

, 2024-06-14 09:27, pirms 4 dienām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Skaidrs, ka visi šitie KP paziņojumi ir murgs un varbūt arī apzināts blefs. Bet tomēr gan jau ārsti labāk zina, jo tas, ka pašam liekas, ka var spēlēt, nav rādītājs.
Tas, kā spēlētājs praktiski jūtas ir rādītājs, daudz nozīmīgāks par visu balto halātu sektas demagoģiju un spriedelējumiem kopā ņemot. Varbūt "dakteri zina labāk" idejas atbalstītāji arī savu dzīvi ļauj dakteriem izrīkot, dzīvot un lemt, kā cilvēkam būs dzīvot un justies?

Cik infantīliem un cik zemai pašapziņai ir jābūt, lai pretēji savai reālai pašsajūtai un gribai, darītu, ko "dakteri liek"? Tā ir apsēstība, sekot kaut kādām pašpasludinātām naudas varai sekojošām autoritātēm un izlikties, ka rīkojas apzinīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2024-06-14 09:39, pirms 4 dienām
marexs rakstīja: Tas, kā spēlētājs praktiski jūtas ir rādītājs, daudz nozīmīgāks par visu balto halātu sektas demagoģiju un spriedelējumiem kopā ņemot. Varbūt "dakteri zina labāk" idejas atbalstītāji arī savu dzīvi ļauj dakteriem izrīkot, dzīvot un lemt, kā cilvēkam būs dzīvot un justies?

Cik infantīliem un cik zemai pašapziņai ir jābūt, lai pretēji savai reālai pašsajūtai un gribai, darītu, ko "dakteri liek"? Tā ir apsēstība, sekot kaut kādām pašpasludinātām naudas varai sekojošām autoritātēm un izlikties, ka rīkojas apzinīgi.
Ja Tu tēmē uz mani, tad es, piemēram, nedarīju to, ko "dakteri" un propaganda lika kovidafēras laikā. Kā ar pašu biju? OK, varbūt jautājums nevietā, ja biji no tiem, kas ticēja "zinātnei".

Jā, var likties, ka vari skriet un darīt, bet kaut kas turas (KP gadījumā potīte) tikai uz 80% nevis 100. Attiecīgi, daudz lielāks risks iedzīvoties nopietnākā savainojumā.

  +1 [+] [-]

, 2024-06-14 09:41, pirms 4 dienām
Ja, patiešām - ar ko Kristaps tik nežēlīgi cīnās?! Bieži tie Ziemeļamerikānu treneru un spēlētāju komenti ir tik bezjēdzīgi, ka nezini smieties vai raudāt.

     [+] [-]

, 2024-06-14 10:05, pirms 4 dienām
WHITE Legend rakstīja: Kāds ir spējīgs vizuāli iztēloties kā notiek nežēlīgā cīņa ar saplēsto saiti ?!
Tikai šī raksta autors.

     [+] [-]

, 2024-06-14 10:32, pirms 4 dienām
Damokla_zobens_23 rakstīja: Ja Tu tēmē uz mani, tad es, piemēram, nedarīju to, ko "dakteri" un propaganda lika kovidafēras laikā. Kā ar pašu biju? OK, varbūt jautājums nevietā, ja biji no tiem, kas ticēja "zinātnei".

Jā, var likties, ka vari skriet un darīt, bet kaut kas turas (KP gadījumā potīte) tikai uz 80% nevis 100. Attiecīgi, daudz lielāks risks iedzīvoties nopietnākā savainojumā.
Traumas, mikrotraumas, visa dzīve ir pārpilna ar tām, to zina ikviens, kam sports ir pa īstam tuvs. Kas gan var to izmērīt, kad ir šī manipulatīvā "gandrīz gatavība" vai aprēķini procentos, kā teici, apm.80%? Šādās situācijās, lai spēlētāji(runa ir par pieaugušajiem) rīkojas atbilstoši savai iekšējai pārliecībai un savai pašsajūtai. Neviens cilvēks tik labi nepazīst savu ķermeni, savu varēšanu, ierobežotību, vai sagatavotību jebkam, kā tikai pats.

Ja trauma nopietna, saprotams, lai dakterē, bet lai nemāžojas ar skaļiem saukļiem un nenoveļ visu atbildību par savu izvēli uz mediķiem. Citādi rodas iespaids, ka KP smagi strādā, jūtas pietiekoši labi, bet dakteri nelaiž laukumā. Tā ir infantīla attieksme pret dzīvi, un tā ka maldinoši mājieni ir bijuši daudzskaitlīgi, tad rodas iespaids, ka kādi rūdās melos. Un meli netīrā biznesa pasaulē noder.

p.s. Atbildot uz Jūsu "kā ar pašu bija?" Es nesekoju autoritātēm arī pirms un pēc kovidafēras, domāju ar savu galvu, lēmumus par savu dzīvi, veselību pieņemu pats, pazemot, dresēt, kaut ko uzspiest sev neļāvu. Varmāku un meļu varām neesmu draugs.