Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis pirms spēles pret ''Mavericks'': ''Luka ir īpašs''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Porziņģis pirms spēles pret ''Mavericks'': ''Luka ir īpašs''
Kristaps Porziņģis. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) sešu mājas spēļu sēriju šonakt uzsāks Kristapa Porziņģa pārstāvētā Vašingtonas ''Wizards''. Vienība savā laukumā uzņems liepājnieka bijušo klubu Dalasas ''Mavericks'' un slovēņu superzvaigzni Luku Dončiču. Porziņģis atklājis savas domas par bijušo komandas biedru un pretinieces līderi.

''Viņš ir vairāku spēlētāju apvienojums. No malas viņa demonstrētā spēle šķiet tik vienkārša, ka nevar saprast, kāpēc citi basketbolisti tā nespēlē. Bet tāpēc tas ir Luka. Tāpēc viņš ir īpašs,'' intervijā ar ''NBC Sports Washington'' žurnālistu Čeisu Hjūzu sacīja Porziņģis.

Abām vienībām šī būs pirmā savstarpējā cīņa šosezon. Porziņģis pēc aizmainīšanas tikai otro reizi spēlēs pret ''Mavericks'' un Dončiču. Pirmā cīņa tika aizvadīta šī gada 2. aprīlī, kad ''Wizards'' savā laukumā triumfēja ar 135:103. Toreiz Porziņģis iekrāja 24+9+4, kamēr Dončičs uz galda lika 36+7+6. Atgriezies Dalasā latvietim vēl nav izdevies.

''Wizards'' sezonu ir iesākusi ar piecām uzvarām 11 mačos. Pēdējās septiņas spēlēs gan izcīnīti tikai divi panākumi. Vašingtona ar bilanci 5-6 ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, balansējot uz pārspēļu zonas robežas. Porziņģis šosezon devies laukumā visos 11 mačos, kuros izcēlies ar vidēji 19.2 punktiem, 8.2 atlēkušajām bumbām, 5.9 rezultatīvām piespēlēm, 1.3 bloķētiem metieniem un 0.6 pārtvertām bumbām.

''Mavericks'' desmit spēlēs tikusi pie sešām uzvarām. Komandai pēdējos piecos mačos četras uzvaras, taču pēdējā duelī piedzīvots zaudējums pret novājināto Orlando ''Magic''. Tas gan netraucē vienībai ieņem sesto pozīciju Rietumu konferencē. Dončičam izdevies fenomenāls sezonas ievads. Desmit spēlēs viņš guvis vidēji 34.8 punktus (labākais rādītājs līgā), savācis 8.2 atlēkušās bumbas, atdevis 8.1 rezultatīvu piespēli, pārtvēris divas bumbas un bloķējis 0.7 metienus.

NBA duelis starp burvjiem un ''Mavericks'' sāksies šonakt - plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

     [+] [-]

, 2022-11-10 14:03, pirms gada
Traktora un Šaka apvienojums. tfu, sanāk riktīgais Dīzelis.

  -1 [+] [-]

, 2022-11-10 14:23, pirms gada
Kristaps > Luka

  -1 [+] [-]

, 2022-11-10 15:05, pirms gada
Dinamo'1988 rakstīja: Kristaps > Luka
bro, Luka Magic averago uz pusi vairāk punktu kā Kristaps tas ir kā salīdzināt vaz ar porsche

  +1 [+] [-]

, 2022-11-10 15:24, pirms gada
SŪDĪGI Bīlam covid.

     [+] [-]

, 2022-11-10 18:37, pirms gada
profesorsk rakstīja: bro, Luka Magic averago uz pusi vairāk punktu kā Kristaps tas ir kā salīdzināt vaz ar porsche
Mavs uzbrukums sākas ar bumbu Lukas rokās, kamēr KP tā vēl jāsameklē. Lai vai kā mums te viņš nepatīk, bet nu ir Luka pašlaik kaut kas īpašs basketbola pasaulē.