Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Pagājušajā vasarā Jūtas ''Jazz'' bijusi gatava piedāvāt naudīgu līgumu Porziņģim

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Pagājušajā vasarā Jūtas ''Jazz'' bijusi gatava piedāvāt naudīgu līgumu Porziņģim
Kristaps Porziņģis 2024. gada 5. aprīlī Bostonā. Foto: AP/Scanpix

''Yahoo Sports'' ziņo, ka pagājušajā vasarā, ja Kristaps Porziņģis būtu atteicies no esošā līguma pēdējā gada, Jūtas ''Jazz'' bijusi gatava piedāvāt finansiāli ienesīgāku līgumu nekā latvietis vēlāk noslēdza ar Bostonas ''Celtics''.

''Yahoo Sports'' basketbola žurnālists Džeiks Fišers ziņo, ka pagājušajā vasarā Jūtas ''Jazz'' bijusi gatava Kristapam Porziņģim piedāvāt naudīgāku piedāvājumu par Bostonas ''Celtics''. Tas gan notiktu pie scenārija, ja Porziņģis būtu attiecies no esošā līguma pēdējā gada.

Pēc 2022./2023. gada sezonas, kura kļuva par vienu no labākajām individuāli tieši Kristapam, viņam līdz jūnija beigām bija jāizlemj, vai atteikties no iepriekš ar Dalasas ''Mavericks'' noslēgtā līguma pēdējā gada. Pēdējā dienā viņš izšķīrās pieņemt līguma pēdējo gadu, kas vēlāk ļāva viņu aizmainīt uz Bostonas ''Celtics''. Savukārt vēlāk ar Bostonu viņš noslēdza divu gadu līgumu par 60 miljoniem ASV dolāru.

"Šajā punktā savā karjerā nedzenos pakaļ jaunam līgumam, man nav šo cerību. Esmu kļuvis pārliecinātāks par to, kāds esmu kā personība un kā basketbolists. Man ir līgums, tā ir perfekta situācija, lai vienkārši ietu un uzvarētu,'' Porziņģis teica sarunā ar mediju ''The Athletic''.

Šīs sezonas 57 spēlēs Porziņģis vidēji spēlē guvis 20.1 punktu, izcīnījis 7.2 atlēkušās bumbas un atdevis divas rezultatīvās piespēles. Savukārt četrās izslēgšanas spēlēs viņam 12.3 punkti, piecas atlēkušās bumbas un 1.8 rezultatīvās piespēles. Viņš ikra muskuļa sastiepuma dēļ nav spēlējis kopš aprīļa beigām, taču sagaidāms, ka būs ierindā uz finālsērijas pirmo maču.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/2024-nba-f...

  +1 [+] [-]

, 2024-06-04 12:45, pirms 3 nedēļām
Neko viņi man nepiedāvāja konkrēti...

     [+] [-]

, 2024-06-04 13:03, pirms 3 nedēļām
es pagājušajā gadā biju gatavs pārlēkt 10 metru platam grāvim. Biju gatavs, bet ne vairāk.

     [+] [-]

, 2024-06-04 17:30, pirms 3 nedēļām
Kāda tieši ir summa? Savādāk jēga no raksta ir apaļa 0!