Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertāns: "Pēc pirmā bērna piedzimšanas aizvadīju, iespējams, labāko mēnesi karjerā"

Agris Suveizda

Bertāns: "Pēc pirmā bērna piedzimšanas aizvadīju, iespējams, labāko mēnesi karjerā"
Dāvis Bertāns aizsardzībā. Foto: AP/Scanpix

Latviešu uzbrucējs Dāvis Bertāns ģimenes pieauguma dēļ izlaida divas spēles, bet šonakt ierindā atgriezās ar 21 punktu (6/12 no tālās distances) un uzvaru pār Oklahomsitijas "Thunder" (119:107).

"Bija ļoti daudz pozitīvu emociju, kas droši vien palīdz. Iepriekšējoreiz, kad piedzima meitiņa, bija tāpat – tas varētu būt mans labākais mēnesis karjerā," pēc spēles televīzijas tiešraidē sacīja Dāvis Bertāns, kura ģimenē 2018. gada decembrī piedzima meitiņa, bet Bertānu ģimenes otro atvasi kļuva zēns. "Mazais lāzers? Ņemot vērā izmēru, viņš varētu būt liels "mazais lāzers"."


"Kopš atgriezāmies no izbraukuma spēlēm, biju mājās un palīdzēju sievai, cik vien to varēju. Tieši tāpat arī pēc dzemdībām – skrienu augšā lejā pa kāpnēm un palīdzu ar visu, ko viņai un bērniņam vajag. Vakar beidzot bija iespēja aiziet uz zāli un nedaudz pagatavoties spēlei. Kolīdz uzkāp uz laukuma, viss pārējais pazūd un koncentrējies vienīgi spēlei," vēlāk preses konferencē teica 28 gadus vecais spēlētājs.

Vašingtonas "Wizards" izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas un septīto uzvaru astoņās spēlēs un ar bilanci 24-33 ieņem 11. vietu Austrumu konferencē. Turpat līdzās ir gan Indianas "Pacers" (26-31), gan Čikāgas "Bulls" (24-33), bet pakausī elpo Toronto "Raptors" (24-34). "No manis varat sagaidīt, ka atdošu visu, kas man ir. Nevaru apsolīt, ka katrā spēlē trāpīšu 80% vai 60% metienu, jo tad droši vien iekļūtu vēstures grāmatās, bet galvenais ir strādāt aizsardzībā un no labām pozīcijām trāpīt pēc iespējas vairāk metienu," bilda Bertāns.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

Bertāns šosezon sācis piecas no 42 spēlēm un vidēji 24,5 minūtēs sakrājis 11,5 punktus un 3,0 atlēkušās bumbas, kā arī trāpījis 40,4% tālmetienu, vidēji spēlē izpildot 7,4 mēģinājumus.

     [+] [-]

, 2021-04-22 05:48, pirms 3 gadiem
Tas ir pareizi, ka bērna piedzimšana tiek kārtīgi atzīmēta!