Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Dāvis pirms pārbaudes spēles priecājas par "Thunder" ātro basketbolu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Dāvis pirms pārbaudes spēles priecājas par "Thunder" ātro basketbolu
Dāvis Bertāns. Foto: Oklahoma City Thunder

Šonakt pirmo pārbaudes spēli kopš pievienošanās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Oklahomsitijas "Thunder" aizvadīs Dāvis Bertāns. Pirms dueļa viņš uzsvēra komandas jaunības garu un vēlmi spēlēt ātru basketbolu.

"Var just, ka esam gados jauna komanda. Pats atceros dienas, kad pēc treniņa esi piekusis, bet nākamajā dienā uz treniņu ierodies pavisam svaigs. Patīkami būt tādos apstākļos," pirms vakarā gaidāmās spēles izteicās Dāvis Bertāns. "Mēs spēlējam ātru basketbolu. Man vienmēr paticis tieši tāds stils. Viegli iejusties. Visi ir izsalkuši, motivēti un gatavi spēlēt kā komanda."

Oklahomsitijas "Thunder" pirmo pārbaudes spēli aizvadīs pret Sanantonio "Spurs", Bertāna pirmo komandu NBA. Sākums pulksten 3:00. Snaiperis atcerējās, ka vienmēr izbaudījis Oklahomsitijas atmosfēru pat kā viesu komandas basketbolists un ka šeit aizvadījis vairākus sekmīgus mačus. "Cerams, ka sāls meklējama arēnā," smējās Bertāns – sak, ja reiz dažās spēlēs šeit biju tik veiksmīgs, pagaidiet, ko paveikšu 41 mačā.

Bertāns atklāja, ka tālmetienu sacensībās viņa galvenais konkurents ir Tre Menns, kura kontā ir divas uzvaras, kamēr latvietim – tikai viena. "Neplānoju ļaut viņam uzvarēt vēl kādu reizi," ar smaidu teica Bertāns, kurš arī saņēma uzslavas no austrālieša Džoša Gidija un atdeva parādu. "Viņš ir lielisks piespēlētājs. Forši atrasties laukumā kopā ar viņu. Viņš var veidot situācijas pats, tāpēc aizsargiem jāpalīdz, un arī metēji var novērst uzmanību, tādā veidā palīdzot viņam."

     [+] [-]

, 2023-10-10 07:07, pirms gada
Dāvis ir labais💪👍
Būs oklahomsitijas līderis🥇🏀
Rūjiena rullē💪

Vienīgi gribētos, lai vińš intervijās biežāk piemin Rūjienu, vietu no kurienes nācis, lai visa pasaule uzzin par Rūjienu, šo skaisto pilsētu !

     [+] [-]

, 2023-10-10 07:18, pirms gada
Dāvim jāsaprot, ka vińš vienīgais no mūsu nelielās, bet skaistās Rūjienas ir tik tālu izsities un vińam ir milzīga auditorija. Vińam jākłūst par sava veida Rūjienas vēstnesi plašajā pasaulē👍

     [+] [-]

, 2023-10-10 07:22, pirms gada
Mūsu zeme- Latvija!

Mūsu pilsēta - Rūjiena!

Mūsu vēstnesis- Dāvis !!!