Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2945, Did:0, useCase: 3

Bertānam pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma mačs pret "Clippers"

Rolands Eliņš

Bertānam pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma mačs pret "Clippers"
Dāvis Bertāns NBA trīspunktu metienu konkursā. Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā basketbola asociācijā Dāvja Bertāna pārstāvētā "Wizards" cīnīsies pret Losandželosas "Clippers", kurai sastāvā varētu nebūt komandas līdera Kavai Lenarda. Savukārt NHL mačs pret Filadelfijas "Flyers" paredzēts Teodoram Bļugeram un "Penguins".

Dāvis Bertāns vismaz desmit punktus iemetis trīs spēlēs pēc kārtas un savu sezonas vidējo rezultativitāti uzlabojis līdz 11.6 gūtiem punktiem. Viņa sniegums bija palīdzējis "Wizards" uzņemt labu tempu un ielikt pamatu runām par pacīnīšanos par vietu izslēgšanas spēlēs, taču tagad skats vairs nav tik spožs. No rokām izlaista uzvara pret Bostonu, pamatīga neveiksme pret Memfisu, un šonakt Vašingtonai būs krietni jāpiepūlas, lai izvairītos no došanās Zvaigžņu spēles pārtraukumā ar trīs zaudējumu sēriju.

Vašingtonai būs jāaizvada spēle pret Losandželosas "Clippers", kas 37 spēlēs paspējusi tikt pie 24 uzvarām un šobrīd ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Šonakt gan "Clippers" varētu nākties iztikt bez diviem svarīgiem spēlētājiem – pirmsspēles oficiālajā pārskatā uz jautājuma zīmes ir atzīmēta gan Kavai Lenarda, gan Markusa Morisa piedalīšanās spēlē.

Moriss iepriekšējā spēlē saņēma sitienu pa galvu un attiecīgi nonāca NBA smadzeņu satricinājuma protokolā, kuru diez vai paspēs izpildīt līdz spēles sākumam. Savukārt Lenards muguras sāpju dēļ izlaida iepriekšējo spēli un arī varētu palikt malā. Lenards šosezon izcēlies ar 26.8 punktiem vidēji spēlē un 4.9 rezultatīvām piespēlēm.

Spēles paredzētas arī Nacionālajā hokeja līgā, un Pitsburgas "Penguins" šobrīd spiesta uz laiku palikt bez Sidnija Krosbija, kurš ievietots Covid-19 protokolā un attiecīgi spēlēs piedalīties pagaidām nevar. Tas novedis pie dažām pārmaiņām "Penguins" uzbrucēju virknējumos, taču Teodors Bļugers vakardienas treniņā joprojām bija nomināli trešajā maiņā ar Zeku Estonu-Rīsu un Semu Lafertiju, kamēr Bļugera ierastais maiņas partneris Brendons Tanevs pacelts uz otro maiņu. Laferijs šosezon 15 spēlēs pagaidām sakrājis tikai 0+1.

Jāpiemin, ka "Penguins" pirms dažām dienām ar 5:2 apspēlēja "Flyers", pārtraucot tās trīs uzvaru sēriju. Šonakt spēle paredzēta arī Kolumbusas "Blue Jackets", tiekoties ar Dalasas "Stars", un arī šajā mačā vietu Kolumbusas vārtos saglabās soms Jonass Korpisalo.

NBA spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Celtics-Raptors2:00Wizards – Clippers2:00
Knicks – Pistons2:30Pacers-Nuggets3:00
Grizzlies – Bucks3:00Pelicans-Heat3:30
Spurs-Thunder4:00Suns-Warriors5:00
Trail Blazers – Kings5:00

NHL spēles

KomandasSākumsKomandasSākums
Hurricanes – Red Wings2:00Canadiens – Jets2:00
Devils – Rangers2:00Islanders – Sabres2:00
Penguins – Flyers2:00Blackhawks – Lightning3:00
Predators – Panthers3:00Stars – Blue Jackets3:30
Flames – Senators4:00Canucks – Maple Leafs5:00

Izmantotie resursi:
The official site of the NBA for the latest NBA...
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2021-03-04 22:37, pirms 3 gadiem
Vai man patiešām informācija par nhl ir jāmeklē zem virsraksta par nba?

     [+] [-]

, 2021-03-05 01:10, pirms 3 gadiem
ddd rakstīja: Vai man patiešām informācija par nhl ir jāmeklē zem virsraksta par nba?
Es arii biju pieradis pie taa, ka raksta kopaa, bet nu shis cirks, kad palasu pusi raksta, ar otru aci skatos futbolu, atgriezhos pie raksta - WTF, kur te hokejs tagad paraadiijaas?