Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs: ''Šis bijis grūts ceļš, bet darbs vēl nav galā. Jāizcīna vēl četras uzvaras''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs: ''Šis bijis grūts ceļš, bet darbs vēl nav galā. Jāizcīna vēl četras uzvaras''
Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu par Bostonas ''Celtics'' pretinieci Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā kļuva Dalasas ''Mavericks''. Pēc tikšanas finālā līderus cildināja ''Mavericks'' galvenais treneris un spēlētāji, kamēr Luka Dončičs akcentēja uz vēl nepadarīto darbu.

NBA finālu sasniegusi Dalasas ''Mavericks''. Komanda spēlēs finālā pirmo reizi kopš 2010./2011. gada sezonas, kad vienīgo reizi kluba vēsturē kļuva par čempioni.

Rietumu konferences finālsērijas piektajā spēlē Dalasa ar 124:103 apspēlēja Minesotas ''Timberwolves'', sērijā uzvarot ar 4-1. Luka Dončičs spēli noslēdza ar 36 punktiem un desmit bumbām zem groziem. 36 punkti arī otram komandas līderim Kairijam Ērvingam. ''Kad Kairijs pievienojās Dalasai, tad visi teica, ka šis duets nestrādās. Ja man jāvērtē, tad šobrīd strādā diezgan labi. Vienalga, kurš to teica, bet šiem cilvēkiem tagad jādodas pārbaudīt teiktais,'' pēc iekļūšanas finālā teica Daniels Gefords.

''Luka ieslēdza savu maģisko ātrumu,'' pēc spēles savu līderi cildināja Džeisons Kids. ''Viņš noteica toni un vēlāk jau padarīja visu vieglāku pārējiem. Pēc tam jau citi tikai sekoja viņam.'' Pats slovēnis spēles laikā neskopojās ar sulīgiem vārdiem ''Timberwolves'' fanu virzienā, īpaši repera ''Snoop Dog''. ''Tā ir laba sajūta, es pat negribu melot,'' par pretinieku fanu demoralizēšanu teica Dončičs. ''Laukumā esam mēs pret viņiem. Jāspēlē kopā, taču šī sajūta ir lieliska.''

''Tas ir ļoti, ļoti grūts ceļš,'' tikšanu līdz NBA finālam vērtēja slovēnis. ''Taču darbs vēl nav galā. Mums ir jāizcīna vēl četras uzvaras.'' Dončičs var kļūt par pirmo NBA spēlētāju kopš Šakila O'Nīla 2000. gadā, kurš vienas sezonas laikā kļūst par līgas rezultatīvāko spēlētāju un čempionu.

Regulārajā turnīrā Bostona abos mačos apspēlēja Dalasas ''Mavericks''. Janvāra beigās tā bija pārāka ar 119:110, bet marta sākumā ar 138:110. Pirmajā spēlē Porziņģis nespēlēja, bet pārliecinošajā uzvarā guva 24 punktus. Finālsērija sāksies naktī uz 7. jūniju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-05-31 10:26, pirms 3 nedēļām
Cerams,ka SnoopSuns ''cienīgi'' atbildēs hiphopā...virtulēns savā bērnišķībā nesaprot ar ko riskē! Tie ''vecie vilki'' zin,kā ar mākslas palīdzību iznīcināt oponetus!
Slēpts komentārs: Švāģeris Bacha

  +2 [+] [-]

, 2024-05-31 11:13, pirms 3 nedēļām
Bostona viegli šos paņems, ar Timerbolves garajiem būtu grūti, ar Denveru vēl grūtāk, bet Dalasa ir viegls mērķis, lai izcīnītu titulu..
Takā Luka ar kompāniju labu darbu izdarīja, attīra ceļu Bostonai pretī čempiontitulam..

  -4 [+] [-]

, 2024-05-31 11:17, pirms 3 nedēļām
4:2 Dalasa parādīs aizmigušajiem bostoniešiem, kas mocījās jau ar Indiānu un pievāks kausu.

  +5 [+] [-]

, 2024-05-31 11:32, pirms 3 nedēļām
par "troļļiem" sauc tos, kuri apzināti raksta muļķības, kurām paši nemaz netic... primārais - provocēt...

Pareizi?

  -2 [+] [-]

, 2024-05-31 12:03, pirms 3 nedēļām
ingars31 rakstīja: Cerams,ka SnoopSuns ''cienīgi'' atbildēs hiphopā...virtulēns savā bērnišķībā nesaprot ar ko riskē! Tie ''vecie vilki'' zin,kā ar mākslas palīdzību iznīcināt oponetus!
Vecie vilki ir izkliduši pa alām un nolaistām ausīm kauc. Slovēnis demolē NBA!

     [+] [-]

, 2024-05-31 12:12, pirms 3 nedēļām
ingars31 rakstīja: Cerams,ka SnoopSuns ''cienīgi'' atbildēs hiphopā...virtulēns savā bērnišķībā nesaprot ar ko riskē! Tie ''vecie vilki'' zin,kā ar mākslas palīdzību iznīcināt oponetus!
Esi mierīgs, "vecie vilki" neko nedarīs jo tas nebija viņiem veltīts!

  -2 [+] [-]

, 2024-05-31 12:14, pirms 3 nedēļām
zaxx rakstīja: Bostona viegli šos paņems, ar Timerbolves garajiem būtu grūti, ar Denveru vēl grūtāk, bet Dalasa ir viegls mērķis, lai izcīnītu titulu..
Takā Luka ar kompāniju labu darbu izdarīja, attīra ceļu Bostonai pretī čempiontitulam..
Diezgan muļķīgs apgalvojums, ja skatās uz to ka Mavs prognozēja labākajā gadījumā 2 uzvaras 1 kārtā! bet Bos ir favorīts.

     [+] [-]

, 2024-05-31 12:24, pirms 3 nedēļām
LUKA GOAT MVP rakstīja: Vecie vilki ir izkliduši pa alām un nolaistām ausīm kauc. Slovēnis demolē NBA!
''Demolē'' NBA nosacīti,bet ne Štatus kopsummā...basketbols jeņķiem ne tuvu nestāv NFL,Major League Baseball un Hiphopa subkultūrai. Vārdu sakot tas ''vecais vilks''Snūps jeņķiem ir daudz ietekmīgāga un populārāka personība,salīdzinājumā ar to slovēņu iznireli! Atver acis uz pasauli,un beidz salīdzināt pi ar pirkstu!

  +1 [+] [-]

, 2024-05-31 12:59, pirms 3 nedēļām
Gatis rakstīja: par "troļļiem" sauc tos, kuri apzināti raksta muļķības, kurām paši nemaz netic... primārais - provocēt...

Pareizi?
Interneta trollis ir persona, kura tīšām provocē un aizkaitina citus lietotājus internetā, bieži vien ar mērķi izraisīt strīdus vai radīt apjukumu. Trollēšana var notikt dažādās formās, piemēram, publicējot provokatīvus, aizvainojošus vai nepatiesus komentārus forumos, sociālajos tīklos vai citās tiešsaistes kopienās. Trollis bieži darbojas anonīmi vai izmantojot pseidonīmu, lai izvairītos no sekām vai identitātes atklāšanas(ja viņu darbība var radīt reālas briesmas realitātē,trolli attiecīgi IT speciālisti izskaitļo nekavējoties,tā kā ''anonimitāte'' ir tikai nosacīta).Troļļu mērķis bieži vien ir izraisīt emocionālu reakciju vai novērst uzmanību no diskusijas tēmas. Dažkārt tas tiek darīts izklaides nolūkos, bet citreiz tas var būt organizēts mēģinājums destabilizēt diskusiju vidi vai izplatīt dezinformāciju. Don't feed the troll,un ignorēšana,ir novecojušas metodes,ir inovatīvs jauninājums,proti barot trolli ar viņa paša dezinformāciju,tādā veidā radot apjukumu viņa paša radītajā telpā!

  +1 [+] [-]

, 2024-05-31 13:09, pirms 3 nedēļām
Interneta troļļu motivācijas un uzvedības cēloņi var būt dažādi, un tie bieži vien saistīti ar psiholoģiskiem un sociāliem faktoriem. Lai gan ir grūti izdarīt vispārīgus secinājumus par visiem troļļiem, ir dažas kopīgas iezīmes un iemesli, kāpēc cilvēki var nodarboties ar troļļošanu:

1. Personības traucējumi vai psiholoģiskas problēmas
Socipātiskas vai psihopātiskas tendences: Daži troļļi var izrādīt empātijas trūkumu, priecājoties par citu sāpēm vai ciešanām. Šāda uzvedība var būt raksturīga cilvēkiem ar antisociāliem personības traucējumiem.
Pašvērtējuma problēmas: Cilvēki, kuriem ir zems pašvērtējums, var mēģināt justies pārāki vai spēcīgāki, pazemojot citus.
Traumatiska pieredze: Personīgās dzīves problēmas vai pagātnes traumas, piemēram, apcelšana, var likt cilvēkiem izpaust savu vilšanos un dusmas tiešsaistē.
2. Sociālā un kultūras ietekme
Anonimitāte un bezseku vide: Internets piedāvā anonimitāti, kas ļauj cilvēkiem izteikties bez tiešām sekām vai atbildības. Tas var mudināt uzvedību, kuru viņi dzīvē neizrādītu.
Vēlme pēc uzmanības: Daži troļļi var meklēt uzmanību un atzinību, izmantojot provokatīvus vai šokējošus komentārus.
Garlaicība un izklaide: Dažiem cilvēkiem troļļošana var būt veids, kā cīnīties ar garlaicību vai meklēt izklaidi, izraisot emocijas citos.
3. Kopienas vai grupu dinamika
Piederība grupai: Troļļi var darboties grupās vai kopienās, kas veicina un atbalsta šādu uzvedību, radot sajūtu, ka viņi ir daļa no kaut kā lielāka.
Mēģinājumi ietekmēt diskusiju vai viedokļus: Daži troļļi var mēģināt izplatīt noteiktu ideoloģiju vai politisko viedokli, apzināti destabilizējot diskusiju.
4. Komunikācijas un tehnoloģiju aspekti
Dehumanizācija: Interneta komunikācija var dehumanizēt citus lietotājus, padarot tos par "mērķiem" nevis reāliem cilvēkiem, kurus varētu aizvainot vai sāpināt.
Troļļu "mesidžs" jeb mērķi
Provokācija: Izraisīt emocionālas reakcijas, konflikti un haoss ir viens no galvenajiem troļļu mērķiem.
Izklaide un garlaicības mazināšana: Dažiem troļļiem tā ir izklaide, kas palīdz pārvarēt garlaicību.
Varas un kontroles sajūta: Pazeminot citus, troļļi var justies spēcīgāki vai pārāki.
Lai gan daži troļļi varētu būt cilvēki ar personības traucējumiem vai psiholoģiskām problēmām, daudzi vienkārši izmanto internetu kā platformu, lai izteiktos veidos, ko viņi dzīvē neizrādītu. Sapratne par troļļu uzvedības motīviem var palīdzēt labāk risināt un pārvaldīt šo fenomenu tiešsaistes kopienās.

     [+] [-]

, 2024-05-31 13:20, pirms 3 nedēļām
4 uzvaras… 2 no tām NBA finālā un 2 OS kvalī😁