Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Celtics'' mērķis - Pols, lūkos iegūt arī Hovardu

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

''Celtics'' mērķis - Pols, lūkos iegūt arī Hovardu
Vai Kriss Pols (no labās) pavisam drīz kļūs par Pīrsa komandas biedru?
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) komandu treniņnometnes oficiāli drīkstēs sākties 9. decembrī. Tajā pašā dienā klubi drīkstēs sākt parakstīt līgumus ar brīvajiem aģentiem un veikt maiņas darījumus. ''Celtics'' komandas ģenerālmenedžera Denija Eindža mērķis jaunajā sezonā iegūt Krisu Polu un Dvaitu Hovardu.

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Bostonas "Celtics" ģenerālmenedžeris Denijs Eindžs atklājis, ka pašlaik smagi strāda pie tā, lai veiktu darījumu, kura rezultātā apmaiņā pret Reidžonu Rondo tiktu iegūts ''Hornets'' līderis Kriss Pols.

Šajā situācijā ''Hornets'' nav ieinteresēti divu komandu darījumam, kurā pret Polu saņemtu Rondo, kuram vēl ir 46 miljonus vērts līgums uz nākamajām četrām sezonām. Eindžs pašlaik strādā pie tā, lai atrastu trešo maiņas darījumā iesaistāmo komandu.

Denijs Eindžs apgalvo, ka Pols ir tikai viens no spēlētājiem, kuru vēlas redzēt savā komandā, ''Celtics'' vēlas pastiprināt centra pozīcijas ar līgas superzvaigzni Dvaitu Hovardu. Ģenerālmenedžeris gan neatklāj, kuri varētu būt pārējie darījumā iesaistītie Bostonas spēlētāji. 2012. gada vasarā ''Celtics'' sastāvā līgumi būs vairs tikai trīs spēlētājiem, kas nozīmē, ka komandai būs daudz brīvo līdzekļu, bet Hovards kļūs par brīvo aģentu un visticamāk tieši, tad Bostona centīsies veikt lielo ķērienu.

''ESPN'' ir pārliecināti, ka Krisa Pola pirmā izvēle būs Ņujorkas ''Knicks'' un iespēja izveidod ''Big Three'' kopā ar Amare Stademaijeru un Karmelo Entoniju. Bet vai Pols spēs atteikties no iespējas pievienoties Gārnetam, Alenam un Pīrsam, tādā veidā kļūstot par daļu no ''Big Four''?

Šīs sarunas radījušas nepatīkamas sekas par Rondo iespējami nevēlamo statusu komandā. Pats spēlētājs gan atklāj, ka šīs sarunas viņu neuztraucot un pēc labākā drauga Kedrika Pērkinsa aizmainīšanas viņs uz komandas vadību neskatās ar parāk lielu uzticību.

Izmantotie resursi :
CelticsLife.com - Fan Site, Blog, T-shirts

Vai Bostonai izdosies iegūt Polu apmaiņā pret Rondo?

  • 40

  • 191


 +15 [+] [-]

, 2011-11-30 06:16, pirms 13 gadiem
Rondo ir čalis ar sirdi, tādus nav viegli atrasts. Ne katrs ir spējīgs turpināt spēlēt pēc tādas traumas ko viņš dabūja pagājušās sezonas plejofos kad izgrieza elkoni uz otru pusi, bet atgriezās pēc 5 min. spēlē
Rondo ir tik pat labs kā Pols

  +8 [+] [-]

, 2011-11-30 07:35, pirms 13 gadiem
Rondo ir ļoti efektīvs tieši Celtics sastāvā. Tomēr viņa uzbrukuma arsenāls ir krietni vājāks kā "Paul". Un tā kā Pierce, Allen un Garnett ilgi vairs nespēlēs, tad Rondo maiņa ir tīri pašsaprotama lieta.
Celtics (tā pat kā Spurs) jāsāk domāt par jauna sastāva veidošanu un Paul + Green + kārtīgs centrs būtu tīri labs turpinājums "Big 3" aizsāktajam!

     [+] [-]

, 2011-11-30 08:14, pirms 13 gadiem
nu nē, tikai ne uz Bostonu...nafig viņiem Polu, ja ir jau viens labs saspēlnieks

     [+] [-]

, 2011-11-30 08:44, pirms 13 gadiem
hewlet rakstīja: Rondo ir čalis ar sirdi, tādus nav viegli atrasts. Ne katrs ir spējīgs turpināt spēlēt pēc tādas traumas ko viņš dabūja pagājušās sezonas plejofos kad izgrieza elkoni uz otru pusi, bet atgriezās pēc 5 min. spēlē
Rondo ir tik pat labs kā Pols
Es pat teiktu, ka Rondo labāks.

  -1 [+] [-]

, 2011-11-30 08:46, pirms 13 gadiem
Ka tik beigās CP3 nenonāk Miami! lielā draudzība ar Wade un LBJ var nospēlēt savu!

  +8 [+] [-]

, 2011-11-30 09:04, pirms 13 gadiem
Rondo pedejos PO ir vilcis komandu vakjis triplus vairak ka visi Big3 ieks Bostonas kopa.Bet nu tas tomer ir un paliek biznes katram sava nakotne un redzejums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2011-11-30 09:16, pirms 13 gadiem
girtinsh rakstīja: Rondo ir ļoti efektīvs tieši Celtics sastāvā. Tomēr viņa uzbrukuma arsenāls ir krietni vājāks kā "Paul". Un tā kā Pierce, Allen un Garnett ilgi vairs nespēlēs, tad Rondo maiņa ir tīri pašsaprotama lieta.
Celtics (tā pat kā Spurs) jāsāk domāt par jauna sastāva veidošanu un Paul + Green + kārtīgs centrs būtu tīri labs turpinājums "Big 3" aizsāktajam!
domāju, ka Rondo ir izveidojies par tāda kalibra saspēlnieku, kurš vienlīdz labi var spēlēt da jebkurā komandā un radīt labas uzbrukuma pozīcijas pie jebkuriem partneriem laukumā. pie tam - pārejot uz citu komandu, viņam būs vairāk iespēju pilnveidoties un kļūt vispusīgākam, jo spēlējot tādā komandā kā Celtics viņam īpaši nav jēgas mest no distances. troikas var iemēcīties mest katrs spēlētājs - arī Dereks Rouzs līgā ieradās kā saspēlnieks, kurš tālos nemet, bet pagājušajā sezonā meta/iemeta tālos diezgan daudz un labi. arī Lebrons un T-mac līgā ienāca kā slikti tālmetienu metēji... un šādu piemēru ir gana daudz, tā, ka Rondo viss ir priekšā!
kādu maiņu es gribētu redzēt? Pols Bostonā, Bilapss Ņuorleanā un Rondo Ņujorkā!
p.s. un Andri(daudz laimes viņam Vārda svētkos) arī iekš Knicks!

     [+] [-]

, 2011-11-30 11:20, pirms 13 gadiem
Diez vai Celtics tiks pie Pola,tad jau driizaak Pols uz Knicks vai Lakers!

  +1 [+] [-]

, 2011-11-30 11:50, pirms 13 gadiem
Neredzu jēgu šim solim,jo Rondo ir daudz produktīvāks par Polu,vienīgi Polam ir labāks uzbrukums,bet Rondo to atsver ar visu pārējo!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-11-30 15:32, pirms 13 gadiem
Rondo uz Clippers un kopā ar Griffinu, lai rāda globetrotters katru vakaru!

     [+] [-]

, 2011-11-30 17:44, pirms 13 gadiem
Polu jau nu būtu iespējams dabūt, bet nu Hovardu? Cik es dzirdēju viņš reālāk spēlētu Lakers

     [+] [-]

, 2011-11-30 18:05, pirms 13 gadiem
premium rakstīja: Rondo uz Clippers un kopā ar Griffinu, lai rāda globetrotters katru vakaru!
Nu tikpat labi Howards ķeltos ar Rondo,man kā Celtics fanam gribētos,lai Rondo paliek tu pat!

  -1 [+] [-]

, 2011-11-30 18:21, pirms 13 gadiem
Niidermaiers rakstīja: Polu jau nu būtu iespējams dabūt, bet nu Hovardu? Cik es dzirdēju viņš reālāk spēlētu Lakers
Ko tad Lakers Hovards viens pats darītu? Kobe max vēl 3 gadus šādā līmenī spēlēs!

     [+] [-]

, 2011-11-30 18:22, pirms 13 gadiem
Lakers jau lieli plāni itkā uz Hovardu, tāpat vien neņemtu

     [+] [-]

, 2011-11-30 20:02, pirms 13 gadiem
bljin taa gan buutu laba komanda paul, allen(pa pensionara algu), pierce, garnets(pa pensionara algu), howards.
labs pamats buutu!

     [+] [-]

, 2011-11-30 21:26, pirms 13 gadiem
Un vēl jau Rondo ir 10x labāks tieši aizsardzībā, un gan jau arī metienu būs uzlabojis pa šitām garajām brīvdienām
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja