Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Gazols: "Lai uzvarētu, mums jāstrādā, cik smagi vien spējam"

Gazols: "Lai uzvarētu, mums jāstrādā, cik smagi vien spējam"
Pau Gazols 2009. gadā uzvarēja NBA un Eiropas čempionātos, izcīnot EuroBasket MVP balvu, taču šogad nācās samierināties vien ar triumfu Eiropas čempionātā
Foto: NBA.com

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Losandželosas "Lakers" pēc kaunpilnās sakāves 2011. gada NBA play-off Rietumu konferences pusfinālā nākamajiem čempioniem Dalasas "Mavericks" starpsezonā ir saskāries ar daudzām problēmām, kuras būtu jārisina. Pau Gazols cer, ka viņš nav viena no šīm "problēmām".

Par spīti acīmredzamajām Pau Gazola iepriekšējās sezonas play-off neveiksmēm - viņš 10 izslēgšanas mačos pret "Hornets" un "Mavericks" vidēji guva tikai 13.1 punktus (vidēji 42% no spēles) -, "Lakers" spēka uzbrucējs un četru "Visu Zvaigžņu" spēles dalībnieks uzskata, ka ar viņu viss būs kārtībā.

"Paldies par uzticību. Paldies par uzticību. Tas ir viss, ko varu pateikt. Es nedrīkstu pievērst uzmanību negatīvajiem izteikumiem. Tas neesmu es, tāds es neesmu bijis visas manas karjeras laikā. Ja pazīstat mani, tad - vienkārši pagaidīsim un redzēsim, kas notiks," tā Gazols izteicās ESPNLosAngeles.com saistībā ar savu slikto spēli 2011. gada izslēgšanas mačos un snieguma uzlabošanu.

Gazols 2011. gada Eiropas čempionātā pierādīja, ka ir gatavs spēlēt augstākās kvalitātes basketbolu, un viņš cer, ka spēs visiem kritiķiem pierādīt, ka tie kļūdās.
Attiecībā pret "Lakers" vienību Gazols ir optimistiski noskaņots. Pagājušajā nedēļā Losandželosas "Lakers" treneris Maiks Brauns žurnālistiem izteicās, ka neuzskata, ka "Lakers" vienībai būtu nepieciešamas ievērojamas izmaiņas sastāvā.

"Es nezinu, vai būtu pārlieku jāmaina komandas identitāte. Es nedomāju, ka būtu ievērojami jāmaina komandas gars, jo šajā komandā jau iepriekš valdīja uzvarētāju gars," tā izteicās "Lakers" treneris.
Gazols piekrīt šiem trenera izteikumiem, taču uzskata, ka komandai ir jāparāda augstākas klases spēle.

"Mums nav jāmaina tas, kādi mēs esam. Mums vienkārši ir jāstrādā pēc iespējas smagāk un pēc labākās sirdsapziņas. Mums ir jāpieliek visi spēki, lai mēs spētu izcīnīt čempionu titulu," tā Gazols.

Pēc zaudējuma Dalasas "Mavericks" 2. sērijas spēlē, Endrū Bainams izteicās, ka "komandai ir problēmas ar uzticēšanos". Gazols neuzskata, ka komanda saskaras ar jebkādām problēmām un ka ar komandas ķīmiju viss ir kārtībā.

"Kā vienota komanda mēs esam izgājuši cauri daudzām un dažādām grūtībām, un pagājušās sezonas neveiksme mums jāpatur prātā nākotnē, lai neatkārtotu tās pašas kļūdas atkārtoti. Iepriekšējā sezonā mēs saskārāmies ar patiešām grūtu un sarežģītu uzdevumu - izcīnīt trešo čempionu titulu pēc kārtas," izteicās Gazols.

Izmantotie resursi:
ESPN

Vai "Lakers" sastāvā būtu jāveic ievērojamas izmaiņas, lai iegūtu čempionu titulu?

  • 73

  • 86


  +3 [+] [-]

, 2011-10-30 20:52, pirms 13 gadiem
ej uz heat varēsi lebronam gredzenu paradīt, lai zin kads izskatās!!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-30 21:37, pirms 13 gadiem
Ceru Po redzēt kādā Eirolīgas komandā, vēlams Barselonā.

  -1 [+] [-]

, 2011-10-30 21:51, pirms 13 gadiem
LAKERS CENTRS viss skairds!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-30 21:56, pirms 13 gadiem
Yolais rakstīja: ej uz heat varēsi lebronam gredzenu paradīt, lai zin kads izskatās!!
Aizmirsi par Wade? Kaitina, ka tādi nezinoši āksti vēl atļaujas tik trulas piezīmes izteikt.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-30 21:57, pirms 13 gadiem
CP3 gan noderētu... oj kā noderētu Bet tiešām ja Lakers spēlēs savu labāko spēli tad var izdarīt ļoti daudz... protams ja un kad sezona vispār atsāksies

  +1 [+] [-]

, 2011-10-30 22:00, pirms 13 gadiem
Lakeri ir miruši. Dēļ Brianta viņi nedabūs gredzenus vēl ilgi. Tāpat kā pērn, arī nākamsezon visi viņiem vienkārši pārbrauks pāri.

Tiem, kas teiks, ka Kobe ir cik tur tos gredzenus Leikeriem dabūjis, padomājiet vēlreiz. Nebūtu Šaka, Gazola un citu- Kobe nebūtu nekas!

  -3 [+] [-]

, 2011-10-30 22:03, pirms 13 gadiem
Trollface rakstīja: Aizmirsi par Wade? Kaitina, ka tādi nezinoši āksti vēl atļaujas tik trulas piezīmes izteikt.
Nu basketbola eksperts jokus nesaprot, kāds te vispār wade piemin tad jau es aizmirsu pa boshu un visu parejo miami komandu Ģēnij

     [+] [-]

, 2011-10-30 22:06, pirms 13 gadiem
Pirmkārt, kāpēc vispār Lebrons jāpiemin? Kā, jau Venoms teica, būtu Lebronam bijuši tādi čaļi blakus, kā Kobem, būtu arī viņam gredzeni.

Un otrkārt, Veidam ir gredzens, viņš var to parādīt Lebronam. Nekāda sakara ar Gazolu. Tizli joki tev.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-30 22:38, pirms 13 gadiem
Venoms rakstīja: Lakeri ir miruši. Dēļ Brianta viņi nedabūs gredzenus vēl ilgi. Tāpat kā pērn, arī nākamsezon visi viņiem vienkārši pārbrauks pāri.

Tiem, kas teiks, ka Kobe ir cik tur tos gredzenus Leikeriem dabūjis, padomājiet vēlreiz. Nebūtu Šaka, Gazola un citu- Kobe nebūtu nekas!
Ko ta tas Braients tik sliktu dara ka dēļ viņa komanda gredzenus nevar dabūt?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-31 12:33, pirms 13 gadiem
štirlics brauc uz darbu smagi strādāt