Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Astoņu spēlētāju darījumā Feivorss tiek aizmainīts uz ''Rockets''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Astoņu spēlētāju darījumā Feivorss tiek aizmainīts uz ''Rockets''
Deriks Feivorss. Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomsitijas ''Thunder'' un Hjūstonas ''Rockets'' veikušas savstarpēju darījumu, kā rezultātā aizmainīt astoņi basketbolisti. Nozīmīgākais no tiem - Deriks Feivorss karjeru turpinās Hjūstonā.

Astoņu basketbolistu darījumu savstarpēji veikušas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomsitijas ''Thunder'' un Hjūstonas ''Rockets''. Maiņa centrēta ap garo basketbolistu Deriku Feivorsu, kurš turpmāk pārstāvēs ''Rockets'' krāsas.

Bez Feivorsa uz Hjūstonu pārcēlās arī tādi basketbolisti kā Tajs Džeroms, Teo Maldons, Mo Hārkless, kā arī 2025. gada drafta otrās kārtas izvēle. Tikmēr pretējā virzienā ceļoja tādi basketbolisti kā Deivids Nvaba, Sterlings Brauns, Trejs Bērks un Markīss Kriss. ''Thunder'' nosūtīto 2025. gada otrās kārtas drafta izvēli iepriekš bija ieguvusi maiņā no Atlantas ''Hawks''.

31 gadu vecais Feivorss karjeras lielāko daļu pavadījis Jūtas ''Jazz'', taču spēlējis arī Ņūorleānas ''Pelicans'' un vienu sezonu Oklahomsitijā. Iepriekšējā sezonā viņš laukumā devās 39 spēlēs, kurās vidēji guva 5.3 punktus un izcīnīja 4.7 atlēkušās bumbas zem groziem.

Viņa karjeras labākās sezonas bijušas 2014./2015. un 2015./2016. gada, kad abās viņš vidēji guva vismaz 16 punktus (16.0, 16.4) un izcīnīja vismaz vidēji astoņas bumbas zem groziem (8.2, 8.1). Kopš tām sezonām viņa produktivitāte ir kritusies.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-09-30 09:05, pirms 2 gadiem
Īsti nesapratu darījuma maiņu,varbūt kāds var izskaidrot!?

     [+] [-]

, 2022-09-30 09:29, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Īsti nesapratu darījuma maiņu,varbūt kāds var izskaidrot!?
Mani mēsliņi pret taviem mēsliņiem principā.
Reāli visi ir atlaišanas spēlētāji.OKC piemēram no tiem četriem vajadzēs trīs atlaist.

     [+] [-]

, 2022-09-30 10:26, pirms 2 gadiem
Dažreiz jauna vide palīdz, gan jau mērķis ko pamainīt, cerībā, ka jauni stimuli palīdzēs spēlētājiem un līdz ar to arī klubiem