Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kers un "Warriors" vienojas par jaunu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kers un "Warriors" vienojas par jaunu līgumu
Stefens Karijs un Stīvs Kers
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempiones Goldensteitas "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers vienojies par jaunu līgumu, kas viņu padarīs par vienu no vislabāk apmaksātajiem treneriem līgā.

Stīvs Kers 2014. gadā pagarināja līgumu ar Goldensteitas "Warriors" uz piecām sezonām, tādējādi pašreizējā vienošanās beigtos nākamajā vasarā, tomēr abas puses pēc neilgām sarunām vienojušās par sadarbības turpināšanu. Kers aizvedis komandu līdz četriem fināliem, izcīnot trīs titulus – 2018., 2017. un 2015. gadā. Lai gan jaunā līguma vērtība netiek atklāta, zināms, ka Kers būs viens no vislabāk atalgotajiem treneriem līgā.

Regulārajā čempionātā Kers kopā ar Goldensteitas "Warriors" uzvarējis 265 spēlēs un piedzīvojis 63 zaudējumus, kamēr izslēgšanas cīņās viņa un komandas kontā ir 63 uzvaras un 20 neveiksmes. Spēlētāja karjeras laikā viņš par čempionu kļuva piecas reizes – trīs reizes triumfējot kopā ar Maiklu Džordanu un Čikāgas "Bulls", bet divas reizes uzvarot Sanantonio "Spurs" sastāvā.

52 gadus vecais Kers iepriekšējo sezonu laikā vairākas reizes cīnījies ar veselības problēmām, kuru dēļ ilgāku laiku nācies iztikt bez spēļu vadīšanas, pienākumus uzticot asistentiem, taču viņš ir noskaņots ar Goldensteitas "Warriors" dinastiju strādāt vēl ilgus gadus. Pagājušajā vasarā klubs pagarināja līgumu ar ģenerālmenedžeri Bobu Maiersu.

Izmantotie resursi:
Steve Kerr, Golden State Warriors finalizing...

     [+] [-]

, 2018-06-30 12:50, pirms 6 gadiem
cerams, ka arī nākamajā sezonā būs čempions, bet nu, vai čaļiem būs motivācija iet līdz galam jau kuro sezonu pēc kārtas.
Es domāju- iet līdz galam un uzvarēt.

  -2 [+] [-]

, 2018-06-30 13:43, pirms 6 gadiem
ir noskaņots ar Goldensteitas "Warriors" dinastiju strādāt vēl ilgus gadus...
----------------
dinastija bļ.in... kas tas par murgu autor!? Paskaidro lūdzu. Gaidu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-07-01 00:03, pirms 6 gadiem
shitaa rakstīja: ir noskaņots ar Goldensteitas "Warriors" dinastiju strādāt vēl ilgus gadus...
----------------
dinastija bļ.in... kas tas par murgu autor!? Paskaidro lūdzu. Gaidu!
Jobnut, ilji kak? Ja nesaproti, tad labāk neraksti.