Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Fizdeils: "Porziņģis ir gluži kā vēl viens treneris komandā"

Andrejs Siliņš

Fizdeils: "Porziņģis ir gluži kā vēl viens treneris komandā"
Kristaps Porziņģis un "Knicks" soliņa pārbaudes spēles laikā, Foto: AP / Scanpix

LETA. Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ir gluži kā vēl viens treneris komandā, uzsver Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Ņujorkas "Knicks" vienības stūrmanis Deivids Fizdeils.

Porziņģis turpina ārstēt ceļgala krustenisko saišu savainojumu un, visticamāk, izlaidīs lielu daļu gaidāmās sezonas. Latvietis pirmssezonā ir kopā ar komandu un palīdz jaunajiem spēlētājiem.

"Ir lieliski, ka viņš sporta zālē ir kopā ar mums. Tas ir tāpat, kā komandā būtu vēl viens treneris. Video sesijās viņš runā tikpat daudz, cik jebkurš treneris mūsu kolektīvā, turklāt viņš saka tieši to, kas mums vajadzīgs," Ziemeļamerikas mediji citē Fizdeila sacīto.

Fizdeils ir gandarīts par to, kā Porziņģis palīdz iejusties šovasar komandu papildinājušajiem basketbolistiem. "Bieži vien puiši kautrējas uzdot jautājumus, tāpēc Kristaps to izdara viņu vietā, lai noņemtu spiedienu. Daudz pievēršu uzmanību tam, kā viņš uzņemas līdera lomu un iekļaujas komandā," teica Fizdeils.

Kā jau iepriekš tika prognozēts, Porziņģis un "Knciks" nav vienojušies par debitanta līguma pagarināšanu, līdz ar to nākamajā vasarā viņš kļūs par ierobežoti brīvo aģentu.

Pagaidām Porziņģa atgriešanās laukumā netiek gaidīta ātrāk par Ziemassvētkiem.

Jaunā NBA sezona sāksies otrdien, bet "Knicks" pirmo maču aizvadīs trešdien, kad savā laukumā tiksies ar Atlantas "Hawks".

Izmantotie resursi:
LETA

Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.

  -3 [+] [-]

, 2018-10-16 12:18, pirms 6 gadiem
Bledz baigais treneris,smiekli nak,pats zaljknabis,kuram vel jamacas visas lietas,peksni treneris,tie Amerikani tocna jocigi kautkadi!!!Smaida Tev seja ,bet doma ko citu!!!!

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 13:11, pirms 6 gadiem
Porziņģis ir zoss, kas dēj zelta olas. Tādai zosij var atļaut arī nokārtoties uz grīdas. Citiem vārdiem sakot, iznīcināt Porziņģi būtu ļoti slikts biznesa lēmums. Otru tādu neuztaisīsi un neatradīsi, pat Markanens tāds nav. Un tāpēc KP ir Ņujorkas karalis, vai tas kādam patīk, vai ne, viņš ir karalis, un, ja veselība būs ok, tpu tpu tpu, tad dabūs lielus maisus ar zaļajiem.

     [+] [-]

, 2018-10-16 13:30, pirms 6 gadiem
Varēs patrenēt izlasi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-10-16 21:32, pirms 6 gadiem
Subaars rakstīja: Skolā neveiksmīga diena, ka tik negatīvs?
Ta viņš vienkārši ar prātiņu apdalīts, negācijas un žulti par savām dzīves neveiksmēm un bezjēdzīgo eksistenci izgāž šeit... Neņem viņu par pilnu