Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bolam meniska plīsums, bet būs gatavs nākamajai sezonai

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bolam meniska plīsums, bet būs gatavs nākamajai sezonai
Lonzo Bols
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas "Lakers" saspēles vadītājam Lonzo Bolam, kurš pirms gada tika draftēts ar otro numuru, konstatēts plīsums meniskā, taču viņš būs gatavs regulārā čempionāta sākumam.

Lonzo Bolam savainojums tika konstatēts pagājušās sezonas beigās, un viņš izskatījis visas piedāvātās rehabilitācijas iespējas, lai atrastu labāko risinājumu ilgtermiņa veselībai. Tiek prognozēts, ka Losandželosas "Lakers" saspēles vadītājs būs gatavs nākamās sezonas sākumam.

Viņam bijušas ilgākas sarunas ar kluba basketbola jautājumu prezidentu Maģisko Džonsonu un ģenerālmenedžeri Robu Pelinku, lai saprastu spēlētāja un "Lakers" nākotnes vīzijas. Bols šajā vasarā daudz laika pavadījis "Lakers" treniņu centrā un vērojis video kopā ar Džonsonu, lai kļūtu par kluba centrālo asi.

Bols, kurš pagājušajā vasarā tika draftēts ar otro numuru, debijas sezonā laukumā devās 52 spēlēs, vidēji izceļoties ar 10,2 punktiem, 7,2 rezultatīvām piespēlēm un 6,9 atlēkušajām bumbām. 30 mačus viņš izlaida krustenisko saišu savainojuma un sāpju kreisajā ceļgalā dēļ, un menisks plīsis tieši kreisajā kājā.

"Šajā starpsezonā Lonzo ir parādījis sevi kā komandas līderi. Viņš pats ierodas ofisā, ienāk kabinetā, apsēžas un tieši runā par saviem mērķiem, lietām, ko vēlas paveikt, par cilvēkiem, ar kuriem vēlas strādāt, lietām, kuras savā sniegumā vēlas uzlabot," teica Pelinka.

"Viņš pats izveidoja savu treniņu plānu vasarai. Neteicām, ka gribam, lai viņš dara to un šito. Viņš pats ienāca un izstāstīja, ko vēlas darīt, un tad jautāja, ko par to domājam. Viņš piegāja pie Maģiskā un teica, ka reizi nedēļā gribētu skatīties video, lai mācītos," skaidroja Losandželosas "Lakers" ģenerālmenedžeris.

Svētdien atvērsies Nacionālās basketbola asociācijas brīvo aģentu tirgus, un sagaidāms, ka Losandželosas "Lakers" būs viens no aktīvākajiem klubiem. Mērķu sarakstā ir gan Lebrons Džeimss, gan Pols Džordžs.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/sources-la...
Los Angeles Lakers' Lonzo Ball has torn...

     [+] [-]

, 2018-06-30 12:16, pirms 6 gadiem
starp citu, par viņa brāļiem Khimki ir interesējies priekš Krievijas superlīgas

     [+] [-]

, 2018-06-30 12:46, pirms 6 gadiem
mazāka trade value, lai palielinātu iespēju, ka Bols tomēr paliks komandā pēc Lebrona un Džordža pievienošanās.
Atā, atā Lonzo! Pēc pāris dienām vairs nebūsi Lakers

     [+] [-]

, 2018-06-30 12:59, pirms 6 gadiem
Real Rebel rakstīja: starp citu, par viņa brāļiem Khimki ir interesējies priekš Krievijas superlīgas
Krievi izpirka viņus no Vytautas?

     [+] [-]

, 2018-06-30 13:30, pirms 6 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Krievi izpirka viņus no Vytautas?
viņi paši tak aizgāja

     [+] [-]

, 2018-06-30 15:23, pirms 6 gadiem
kols00 rakstīja: mazāka trade value, lai palielinātu iespēju, ka Bols tomēr paliks komandā pēc Lebrona un Džordža pievienošanās.
Atā, atā Lonzo! Pēc pāris dienām vairs nebūsi Lakers
Nodrošinās lai neaizmaina uz Spurs pret .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja