Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Novickim 35 punkti un uzvaras metiens "Mavericks" panākumā

Novickim 35 punkti un uzvaras metiens "Mavericks" panākumā
Dirks Novickis
Foto: AFP/Scanpix

Pateicoties Dirka Novicka precīzajam tālmetienam 2,9 sekundes pirms mača beigām, Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēlē Dalasas "Mavericks" ar rezultātu 100:98 pārspēja Čikāgas "Bulls". Vācieša kontā 35 punkti.

Pirmos sešus spēles punktus guva viesi no Čikāgas. Pirmo reizi "Mavs" vadībā izvirzījās ceturtdaļas vidū, kad precīzs bija Brends. Skaisti bumbu grozā no augšas trieca Vraits, bet Dalasa pēc pirmajām 12 minūtēm atradās vadībā ar 24:23.

Otrās ceturtdaļas sākums bija rezultatīvs. Pēc Kārtera precīzā tālmetiena mājinieku pārsvars pieauga līdz septiņiem punktiem, taču tad "Bulls" sāka samazināt rezultāta starpību. Viesi bija precīzi visos nākamajos astoņos uzbrukumos, tādējādi izvirzoties vadībā ar pieciem punktiem, bet, dodoties puslaika atpūtā, buļļu pārsvars bija 56:53.

Pēc puslaika pārtraukuma laukumā labāk darbojās "Bulls", kas guva 12 punktus pēc kārtas, palielinot pārsvaru līdz +13. "Mavs" nepadevās un līdz ceturtdaļas noslēgumam izlīdzināja rezultātu. Pēdējos desmit ceturtdaļas punktus guva Dalasa, un rezultāts bija vienāds - 75:75.

Uzsākot izšķirošās 12 minūtes, neapturams uzbrukumā bija Robinsons, kurš diezgan īsā laikā realizēja trīs tālmetienus, kā arī iemeta metienu no groza apakšas, tādējādi izvirzot Čikāgu vadībā ar deviņiem punktiem. Novickis realizēja tālmetienu, un "Mavs" pietuvojās līdz -5, taču Robinsons atbildēja ar ļoti tālu tālmetienu uzbrukuma pēdējā sekundē. "Bulls" panāca +12, taču Dalasa nepadevās un guva desmit punktus pēc kārtas. Būzers realizēja tikai vienu sodiņu, bet Novickis atbildēja ar precīzu metienu, pietuvojoties līdz -1. Par mača varoni kļuva iepriekšminētais Novickis, kurš 2,9 sekundes pirms mača beigām realizēja tālmetienu.

Dirks Novickis ar gūtajiem 35 punktiem (14/17 no spēles) bija rezultatīvākais "Mavericks" spēlētājs, bet 17 punktus pievienoja gan Vinss Kārters, gan Brendons Vraits (viņa kontā vēl 13 bumbas zem groziem). "Bulls" rindās veseli trīs spēlētāji guva 25 punktus - Luols Dengs, Karloss Būzers (vēl 11 bumbas zem groziem) un Neits Robinsons (7/7 tālmetieni).

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +5 [+] [-]

, 2013-03-30 22:47, pirms 11 gadiem
Psc kas par kombeku, Dirks fantastiski beigas izvilka, bet nu bucinji nomudijaas ar sodinjiem. Jo intresantaak, kas par kapinju buus par astoto vietu.

  +5 [+] [-]

, 2013-03-30 22:49, pirms 11 gadiem
Bāc, kas par spēles beigām! Ja Nowitzkis tā turpinās, tad play-offi ir reāli!

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 22:52, pirms 11 gadiem
Prieks par Mavs uzvaru! Cīņa par play-off patīkami saasinās.
Lai paliktu vēl interesantāk, GSW derētu pāris spēles nokāst
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-03-30 22:55, pirms 11 gadiem
Tas sniega cilvēks izpostīja Robinsona vakaru

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 22:57, pirms 11 gadiem
trupac rakstīja: Psc kas par kombeku, Dirks fantastiski beigas izvilka, bet nu bucinji nomudijaas ar sodinjiem. Jo intresantaak, kas par kapinju buus par astoto vietu.
Dirks jau patiesībā pieslēdzās tikai beigās, visu to jezgu (atspēlēšanos) sāka citi, bet protams, pēdējie divi truļi feidavejs un tas zilais pēc pagrieziena, tie bija svarīgi punkti.

     [+] [-]

, 2013-03-30 23:13, pirms 11 gadiem
Raitcha rakstīja: Dirks jau patiesībā pieslēdzās tikai beigās, visu to jezgu (atspēlēšanos) sāka citi, bet protams, pēdējie divi truļi feidavejs un tas zilais pēc pagrieziena, tie bija svarīgi punkti.
Nu protams, ka kaadam tas motors bija jaaiekurbulee, bet nu peedeejaa minuute pagaaja fricha ziimee. Un uzsveershu veelreiz to kas nav piemineets rakstaa. Ja Batlers kaut vienu no abiem sodiem buutu iemetis 10 sek pirms beigaam, domaaju ka uzvaru shie neizlaistu.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-30 23:13, pirms 11 gadiem
guten morgen!

     [+] [-]

, 2013-03-30 23:18, pirms 11 gadiem
trupac rakstīja: Nu protams, ka kaadam tas motors bija jaaiekurbulee, bet nu peedeejaa minuute pagaaja fricha ziimee. Un uzsveershu veelreiz to kas nav piemineets rakstaa. Ja Batlers kaut vienu no abiem sodiem buutu iemetis 10 sek pirms beigaam, domaaju ka uzvaru shie neizlaistu.
Arī iespējams, bet nu... Jauneklis aizmeta garām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 23:29, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Garais?

Tev laikam vispār sapratne par NBA nav.
Bet nav jau nepareizi, ar Dirka augumu parasti nespēlē pa ārējo līniju. tikai, Dirks ir mazliet no citas operas , to gan viņš līdz šim nezināja, bet nekas, izskolosim
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 23:46, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Jā, garais garais, bet karjerā met 40% 3ptniekus. Tad kā var uzrakstīt, ka izspēlē uz tādu un ir baigais brīnums?!?! Tas pats Love pirms šitās sezonas lādēja ka prieks. Agrāk bija Okur. Tas, ka ir centrs, obligāti nenozīmē, ka jāmet kā Hovardam. Tas pats Ibaka šosezon ļoti labi pielicis pie pustālā un 3pt. Un domāj ka jebkurš PF/C, kas labi met no 18ft var arī labi mest 3pt. Piemēri- Gazols, Aldridžs. Tas nav viņu pienākums, bet, ja situācija prasa, to var izdarīt. Un Dirkam situācija ir visi viņa padsmit gadi NBA. Un pat ar tādu Dirku ir 10x labāk, jo viņš ir garāks un viņam aizsargi netraucē.
Dirks vienkārīs savā ziņā ir unikāls, pirmkārt viņa augums viņu padara pārāku par citiem, otrs ir viņa metiena precizitāte, trešais viņa metiena trajektorija, principā, puisis ir nenosedzams, galvenais uzraut metienu, lai krīt. noķert to vilni.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-30 23:50, pirms 11 gadiem
Dobleens rakstīja: Tu pats ar sevi ej pretstatā, viņš skaitās kā garais, arī howards un gazols ir garie, kaut vai viņi mestu 3p. visu spēli.
Lai arī Dirkam ir tas F burtiņš, viņš principā spēlē kā 3. Nr.
Jā viņš vāc bumbas, tas būtu brīnums, ja viņš to ar savu augumu nedarītu, bet lai vai kā, laukumā pēc pozīcijas, kur viņš parasti atrodas viņš ne tuvu nav PF, viņš vienmēr ir spēlējis pa āru un tā teikt garais viņš ir tikai uz papīra. Un protams daļēji pēc statistikas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 00:00, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Es nesmējos par vārdu garais... es smējos par principu. Tas, ka ir garš nenozīmē, ka nevar izpildīt pēdējo sekunžu metienu no distances. Tāpat dara Love un tāpat var izdarīt daži citi. Ne vienmēr pēdējo sekužu metējam ir jābūt Kobem, CP3, Gay, Johnson.
Dirks vienkārši var uzmest nenosedzamu metienu, tāpēc viņam var dot mest. Bet neviens cits man nenāk prātā no garajiem, kurš vēl tā varētu. Lovam nedos mest pēdejo metienu, ja vien viņš nebūs brīvs. Bet Novickim dot bumbu kaut viņam blakus ir sedzējs. Un neba pirmā reize, kad pūdelis iešauj izšķirošu metienu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 00:20, pirms 11 gadiem
kobe.james rakstīja: Nu nu... Dirks jau arī nemet 3pt metienus ar pagriezienu un aizsarga traucēts. Tā viņš dara uz 2ptniekiem.

Pūdelis?? Tas par Dirku?
Nu nedusmo, ka Dirku par pūdeli saucu! Bet nu ir tā, ka nezinu kādu garo, kuram tiktu dots mest pēdejo metienu. Tas pats jau bija arī ar Heat sērijā aizpagāšgad, kad spēles beigās deva bumbu Dirkam.

Tāpēc arī par garajiem spēlētājiem saka, ka viņi nekad nekļūs par visu laiku labākajiem tikai tāpēc, ka viņi netiek pie bumbas, kad spēles uzvarētājs ir jānoskaidro ar vienu metienu.

  +2 [+] [-]

, 2013-03-31 00:27, pirms 11 gadiem
Lai vai kā un kāds, bet acīm redzot visi mēs apzinamies, ka tas īpaši nesimpātiskais Vācietis ir unikāls spēlētājs, unikāls uz visa NBA fona. Un cik nenosedzams viņš ir mēs aizpagājušo gad redzējām finālā
bet par tiem truļiem, viņš takš ir arī NBA 3pt čempions, mazliet apstrīdami (dēļ tā pēdējā metiena un laika termiņa) bet tomēr, ar visu augsto trajektoriju, skaisti sabirdināja bumbas.

  +1 [+] [-]

, 2013-03-31 09:21, pirms 11 gadiem
Atceros kā šamais piesmēja princesi un co
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-03-31 12:20, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Dirks vienkārši var uzmest nenosedzamu metienu, tāpēc viņam var dot mest. Bet neviens cits man nenāk prātā no garajiem, kurš vēl tā varētu. Lovam nedos mest pēdejo metienu, ja vien viņš nebūs brīvs. Bet Novickim dot bumbu kaut viņam blakus ir sedzējs. Un neba pirmā reize, kad pūdelis iešauj izšķirošu metienu.
Pats tu esi pūdelis, nē drīzāk lisijs tāpat kā kobe, izskatās, ka ja ir kāds raksts nepar lal tā atkal sāc savus apvainojumus.