Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Rasels izvēlas pagarināt līgumu ar Losandželosas "Lakers" par 18,7 miljoniem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rasels izvēlas pagarināt līgumu ar Losandželosas "Lakers" par 18,7 miljoniem
D'Andželo Rasels. Foto: AP/Scanpix

28 gadus vecais D'Andželo Rasels izvēlējies izmantot līgumā iestrādāto spēlētāja opciju un uz vienu sezonu pagarinās līgumu ar Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Losandželosas "Lakers". Basketbolists saņems 18,7 miljonus dolāru.

D'Andželo Rasels aizvadītajā sezonā vidēji atzīmējās ar 18,0 punktiem, 6,3 rezultatīvām piespēlēm un 3,1 atlēkušo bumbu. Viņš realizēja 41,5% tālmetienu un 45,6% metienu no spēles.

Losandželosas "Lakers" aizvadītās sezonas laikā izskatīja iespēju par Rasela aizmainīšanu. Kā galvenais iemesls tika minēts 2023. gada Rietumu konferences fināls pret Denveras "Nuggets", kurā Rasels demonstrēja nepārliecinošu sniegumu. Tomēr sarunas ar citām komandām nebija auglīgas, un Rasels sezonu pabeidza Losandželosā.

Viņš norādīja, ka izvēlējies pagarināt līgumu, jo par "Lakers" galveno treneri kļuvis Dž. Dž. Rediks. "Redzu, ka viņa vadībā varu uzlabot savu sniegumu un varu palīdzēt izcīnīt uzvaras," pauda Rasels.

Preses konferencē pēc apstiprināšanas amatā Rediks uzsvēra, ka vēlas redzēt vairāk tālmetienu "Lakers" izpildījumā, un Rasels pagājušajā sezonā ar 226 trejačiem laboja "Lakers" rekordu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-06-29 21:34, aizvakar
Westbriks ar paņēmis opciju 4mil.