Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Simonss atsaka Austrālijas izlasei un nespēlēs olimpiskajās spēlēs

Rolands Eliņš

Simonss atsaka Austrālijas izlasei un nespēlēs olimpiskajās spēlēs
Bens Simonss. Foto: USA Today Sports/Scanpix

NBA kluba Filadelfijas "76ers" zvaigzne Bens Simonss informējis Austrālijas Basketbola federāciju, ka nepiedalīsies Tokijas olimpiskajās spēlēs tās sastāvā.

ESPN vēsta, ka Bens Simonss izvēlējies nepiedalīties olimpiskajās spēlēs, lai izmantotu starpsezonu savu basketbola prasmju attīstīšanai. Simonss šosezon ar "76ers" aizspēlējās līdz Austrumu konferences pusfinālam, kurā cieta zaudējumu pret Atlantas "Hawks", turklāt tieši Simonss izpelnījās kritiku par savu sniegumu metienos no distances, kā arī ļoti pieticīgo soda metienu precizitāti.

24 gadus vecais Simonss Austrālijas izlases sastāvā joprojām nav piedalījies nevienā lielajā finālturnīrā vai olimpiskajās spēlēs. Viņš bija solījis savu dalību gan Rio spēlēs, gan 2019. gada Pasaules kausā, gan tagad Tokijas olimpiskajās spēlēs, taču visās trīs reizēs izvēlējās tomēr to nedarīt, pamatojot to ar savas NBA karjeras procesiem.

Austrālijas izlases galvenais treneris Braiens Džordžians publiski pavēstījis, ka gan viņš, gan federācijas vadība saprot un atbalsta Simonsa lēmumu.

"Labākā lieta viņam šobrīd ir uzlabot savas prasmes, lai labāk sagatavotos nākamajai NBA sezonai," sacīja Džordžians. "Austrālijas izlase vienmēr viņu atbalstīs, vēlamies dot viņam laiku un atbalstu."

Austrālijas izlase treniņus sāks šonedēļ Losandželosā un pirms olimpiskajām spēlēm plāno aizvadīt pārbaudes mačus pret ASV izlasi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/olympics/baske...

  +1 [+] [-]

, 2021-06-29 17:12, pirms 3 gadiem
ESPN vēsta, ka Bens Simonss izvēlējies nepiedalīties olimpiskajās spēlēs,
nu tiešām es nedēļu nokodu, bet ESPN to vel pirms mana kodiena rakstīja. tik tiešām sportā nekas nav noticis, ka nedēļu iepalikušu rakstu jāceļ augšā?

     [+] [-]

, 2021-06-29 19:17, pirms 3 gadiem
Attīsta jau n-tos gadus tās prasmes
Kautkā nesanāk attīstīt galveno prasmi -Mest.