Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Clippers'' uz piecām sezonām pagarina līgumu ar galveno stratēģi Lū
Tairons Lū. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Losandželosas ''Clippers'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Taironu Lū, ziņo ''The Athletic'' apskatnieks Šems Šaranija.

Kā vēstī ārzemju apskatnieki, Lū un ''Clippers'' vienojušies par piecu gadu līguma pagarinājumu, kas amerikāņu stratēģim ienesīs 70 miljonus ASV dolāru.

47 gadus vecais Tairons Lū par treneri strādā kopš 2011. gada, kad kļuva par Bostonas ''Celtics'' galvenā trenera asistentu. Līdz 2016. gadam viņš kā asistents strādāja gan ''Clippers'', gan ''Cavaliers'' komandās, bet 2016. gada janvārī tika iecelts Klīvlendas vienības galvenā trenera postenī.

''Clippers'' vienību Lū atkal strādā kopš 2019. gada, bet kopš 2020. gada oktobra viņš ir Losandželosas kluba galvenais treneris.

Aizvadītajā sezonā ''Clippers'' ar 51 uzvaru 82 mačos ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, bet izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā sešos mačos atzina Dalasas ''Mavericks'' pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://x.com/ShamsCharania/status/...