Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bijušais ķelts Gārnets: “Bostona nav vainīga, ka pretinieki krīt kā mušas

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Bijušais ķelts Gārnets: “Bostona nav vainīga, ka pretinieki krīt kā mušas”
Kevins Gārnets pēc iekļaušanas starp basketbola Slavas zāles kandidātiem. Foto: EPA/Scanpix

Kādreizējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas “Celtics” spēlētājs Kevins Gārnets podkāstā “All The Smoke” aizstāvēja Bostonas “Celtics”, sakot, ka tā nav vainīga, ka citu komandu spēlētāji iedzīvojas savainojumos.

Kā zināms, daudzi uzskata, ka Bostona vietu finālā ieguvusi vieglāk, jo pretī stājušās komandas, kurām bijušas savainojumu problēmas. 2008. gada NBA čempions Gārnets, kurš trofeju izcīnīja tieši “Celtics” kreklā, podkāstā “All The Smoke” aizstāvējis savu bijušo komandu: “Klausieties, tā jau nav “Celtics” vaina, ka pretinieku spēlētāji savainojas. Ne jau Bostona ir vainīga pie tā, ka pretinieki krīt kā mušas.”

“Kad spēlētājs mācās koledžā, viņam liek strādāt ar svariem, lai sagatavotu viņu nākamajam līmenim,” Gārnets turpināja. “Kad spēlētājs nonāk līmeni augstāk, viņu fiziski sagatavo pieaugušo jeb profesionāļu līmenim, lai viņš spētu tikt līdzi fiziski. To dara tāpēc, lai spēlētājs būtu gatavs garākām sezonām, kas ievelkas play-off dēļ. Bostona nav vainīga, ka pretinieki nav spēcīgākajā sastāvā.”

Bostona, lai nokļūtu NBA finālā, spēja uzvarēt Maiami “Heat”, kura visu sērija bija bez tās galvenā līdera Džimija Batlera, vēlāk tai pretī stājās Klīvlendas “Cavaliers”, kurai palīdzēt nevarēja Džerets Alens un epizodiski Donovans Mičels, savukārt Indianas “Pacers” pretī ķeltiem stājās konferences finālā, aizvadot sērijas noslēdzošās spēles bez Tairīza Halibērtona. Jāatzīst, ka arī “Celtics” nespēlēja optimālajā sastāvā šajās sērijās, jo 30. aprīlī savainojumā iedzīvojās Kristaps Porziņģis, kurš pagaidām vēl nav atgriezies uz parketa.

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/l...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-30 09:09, pirms 4 nedēļām
equivalent

     [+] [-]

, 2024-05-31 05:44, pirms 3 nedēļām
Toties fināls solās būt optimālos sastāvos un starp šobrīd tiešām divām viennozīmīgi spēcīgākām komandām!