Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens pārliecināts par būšanu Top5?

Hārdens pārliecināts par būšanu Top5?
Džeimss Hārdens
Foto: AP

Aizvadītās sezonas Arizonas štata universitātes basketbola komandas līderis Džeimss Hārdens ir pārliecināts par to, ka tiks izvēlēts NBA drafta Top5, spriežot pēc tā, ka viņš atteicis treniņus un intervijas komandām, kas ir zemāk draftā.

Džeimss Hārdens izlēmis nesniegt intervijas tām komandām, kas gaidāmajā NBA draftā izvēlēsies zemāk par 5. numuru. Piemēram, nesen viņš atcēla treniņu ar Klīvlendas "Cavaliers", kam būs tikai 30. numurs. Tāpat arī Hārdens neplāno piedalīties treniņos, kuros notiktu sacenšanās ar citiem spēlētājiem.

Kā portālu draftexpress.com informējuši Hārdenam tuvu stāvoši cilvēki, tad viņš vienkārši neredz jēgu atrādīties kurai katrai komandai. Hārdens ir drošs, ka viņu izvēlēsies kāda no Top5 komandām, piemēram, Oklahomsitija vai Vašingtona. Lielākā daļa citu komandu pārstāvji sagaida, ka Hārdenu ar trešo numuru varētu izvēlēties Oklahomsitijas "Thunder". Tieši šīs komandas modelī Hārdens ļoti labi iederētos, kur viņš varētu veidot aizsargu pāri ar Raselu Vestrbrūksu. Hārdens aizvadītajā sezonā pārstāvēja Arizonas štata universitāti, kur bija komandas biedrs latviešu uzbrucējam Rihardam Kuksikam.

Izmantotie resursi:
draftexpresss.com

  -4 [+] [-]

, 2009-05-29 15:10, pirms 15 gadiem
Leciigi, bet ja esi paarliecinaats par sevi tad kaapeec ne!!!
vins noteikti neveeletos tikt komandaa, nu piem mineetajaa Cavs jo tur vins loti iespeejams netiktu starta pieciniekaa!
Bet vinu toc panems top 5!!!

  +2 [+] [-]

, 2009-05-29 15:38, pirms 15 gadiem
Līdz Klivlendai viņš noteikti būs paņemts, bet kaut kā nezinu vai pirmais piecinieks spīd. Tomēr NCAA izslēgšanas spēlēs rādītais sniegums bija krietni par vāju pirmā piecinieka spēlētājam.

  +9 [+] [-]

, 2009-05-29 15:41, pirms 15 gadiem
nu var ari apdirsties

beigaas panjems vinju kaadaa 10 vietaa un veel turees uz solinja par lielo muti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-29 15:56, pirms 15 gadiem
nu izklausās jau, ka viņam ir bišk sakāpis. esmu redzējis 5 viņa spēles NCAA. viņš ir labs spēlētājs, jā, man patika viņa spēles stils, bet ja viņš sevi pārāk augstu novērtēs, un būs tāda attieksme, tad pat no viņa var nekas nesanākt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-29 21:28, pirms 15 gadiem
Nu man kaut kā šitādi īpaši nepatīk... Ceru ka viņš aprausies

     [+] [-]

, 2009-05-30 13:38, pirms 15 gadiem
Kāda veida spēlētājs viņš ir? Izskatās, kaut kas līdzīgs R. Allenam.