Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pacers'' zvaigzne Oladipo pēc gada izlaišanas šonakt atgriezīsies laukumā

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

''Pacers'' zvaigzne Oladipo pēc gada izlaišanas šonakt atgriezīsies laukumā
Viktors Oladipo. Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas Indianas ''Pacers'' aizsargs Viktors Oladipo naktī uz trešdienu beidzot atgriezīsies laukumā. Aizsargs vairāk nekā gadu nav spēlējis NBA mačā, jo 2019.gada 23.janvārī Oladipo spēlē pret Toronto ''Raptors'' piedzīvoja smagu savainojumu - labā ceļgala kvadricepsa cīpslas plīsumu.

Pavisam skaidrs, ka Oladipo kādu laiku nāksies samierināties ar ierobežotu spēles laiku. Komandas treneris nevarēja precīzi atbildēt par to, cik minūtes Oladipo spēlēs, bet viņš bija pārliecināts, ka spēles laika ierobežojumi būs vismaz turpmāko mēnesi.

Pats Oladipo saprot trenera lēmumu, bet viņš arī atzīst, ka nepaies ilgs laiks, līdz aizsargs rādīs to sniegumu, kādu rādīja pirms savainojuma. Viņš pat prognozēja, ka pēc atgriešanās spēlēs vēl labāk: ''Protams, ka man un manam ķermenim ir jāpierod pie slodzes, bet man ir liela pārliecība par saviem spēkiem. Uzskatu, ka atgriezīšos labāks nekā biju iepriekš.''

Pagājušajā sezonā, pirms savainojuma gūšanas, ASV dzimušais basketbolists vidēji guva 18,8 punktus, savāca 5,6 atlēkušās bumbas, atdeva 5,2 rezultatīvas piespēles un pārtvēra vidēji 1,5 bumbas.

''Pacers'' šobrīd ar bilanci 30-17 ieņem 6.vietu Austrumu konferencē, un Oladipo atgriešanās laukumā būtu tieši tas, kas vajadzīgs pirms izšķirošajām cīņām par augstāku vietu NBA regulārajā turnīrā.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/nba/news/...

     [+] [-]

, 2020-01-29 19:43, pirms 5 gadiem
nistjag !!!