Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Morejs vēl cer, ka Simonss atgriezīsies ''76ers'': ''Mēs gaidām viņu atpakaļ''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morejs vēl cer, ka Simonss atgriezīsies ''76ers'': ''Mēs gaidām viņu atpakaļ''
Bens Simonss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' basketbola operāciju prezidents Derils Morejs žurnālistiem mediju dienā pauda, ka klubs vēl cerot uz domstarpību atrisināšanu ar vienu no zvaigznēm Benu Simonsu.

Austrālijas basketbolists Bens Simonss laicīgi informēja Filadelfijas ''76ers'', ka viņš neplāno ierasties uz pirmssezonas treniņnometni un vēlētos tikt aizmainīts uz citu komandu. Iepriekš puses vienojās par sadarbību uz pieciem gadiem par 177 miljoniem dolāru un šajā līgumā atlikušas vēl četras sezonas, kas varētu kļūt par lielāko šķērsli veiksmīga darījuma atrašanā.

Basketbola operāciju prezidents Derils Morijs mediju dienā žurnālistiem atklāja, ka vēl cerot uz abu pušu attiecību uzlabošanos: ''Domāju, ka vēl ir cerība.'' Lai arī Morijs atklāja, ka ar Simonsa pārstāvjiem pēdējo reizi runājis pirms septiņām nedēļām, funkcionārs joprojām uzskatot, ka spēlētājs atgriezīsies kluba rindās: ''Mēs gaidām viņu atpakaļ. Uzskatām, ka viņš ir ''76ers'' spēlētājs.'' Lai arī ''76ers'' ir iespēja sodīt Simonsu ar algas aizturēšanu, Morijs šo tēmu nekomentēja, sakot, ka tas ticis interpretēts pēc esošās kolektīvās vienošanās starp NBA un Spēlētāju asociāciju.

Kā piemēru Morijs izcēla NFL saspēles vadītāju Āronu Rodžersu, kurš bijis tuvu, lai pamestu ''Packers'', taču puses spējušas atrisināt domstarpības un turpināt sadarbību.

Simonsa komandas biedrs Džoels Embīds atklāja, ka labprāt satiktos un izrunātu visas savstarpējās problēmas. Cits spēlētājs Tobiass Hariss izteicās, ka visiem bijis nepieciešams viesoties pie austrāliešu basketbolista un kopīgi uzņemties vainu par tik agru izstāšanos no izslēgšanas cīņām.

25 gadus vecais Bens Simonss 2020./2021. gada regulārajā sezonā 58 spēlēs izcēlās ar vidēji gūtiem 14.3 punktiem, atdotām 6.9 rezultatīvām piespēlēm un izcīnītām 7.2 atlēkušajām bumbām. Izslēgšanas 12 spēlēs spēlētāja produktivitāte samazinājās gūtajos punktos līdz gūtiem 11.2 punktiem, bet palielinājās izcīnītajās bumbās (7.9) un atdotajās piespēlēs (8.8).

Izmantotie resursi:
https://apnews.com/article/nba-spor...

     [+] [-]

, 2021-09-28 20:54, pirms 3 gadiem
Aha kāds noticēja. Gaidot viņi.
Cenu uzsit, jo saprot, ka neko pretī nedabūs pret spēlētāju ko paši nevar izmantot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2021-09-29 13:32, pirms 3 gadiem
zinātājs ar milzigām olām rakstīja: Ok ekspert
Interviju ar Riversu noklausies nevis tupa pļūtī
Muļķības - loģiski ka Riverss tāpat kā Morijs dzied cik labs Simonss un ka kopā vinnēs titulu, kam varēs iesmērēt spēlētāju, par ko visa esošā komanda ieskaitot ĢM un treneri saka, ka neko kopā vinnēt nevarēs.
Kaut gan iespējams ar Tevi nav jādiskutē, jo mērķis ir vnk kaut ko dumu vai aizvainojošu iepļūtīt komentā? Kā ir?

     [+] [-]

, 2021-09-29 16:23, pirms 3 gadiem
Lai maina pret Volu + mēģina vēl izspiest klāt kādu draft pick vai jaunuli. Neredzu jēgu Simonsu pārliecināt paliks Sixeros - tas viss ir kā apgrūtinājums gan Sixers stafam, spēlētājus ieskaitot, gan pašam Simonsam, kuram riebjas visi Sixeristi. No komandas ķīmijas viedokļa galīgi šauj garām Morijs.