Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Šarlotes ''Hornets'' pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Kupčaku

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Šarlotes ''Hornets'' pagarina līgumu ar ģenerālmenedžeri Kupčaku
Mičs Kupčaks (pa labi) un Lamelo Bols. Foto: SPO/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Šarlotes ''Hornets'' uz vairākām sezonām pagarinājusi līgumu ar kluba ģenerālmenedžeri Miču Kupčaku.

''Uz labu vai sliktu, bet es šeit būšu pāris nākamos gadus,'' sarunā ar medijiem sacīja 67 gadus vecais Kupčaks, neatklājot, uz cik ilgu laiku līgums pagarināts.

Neilgi pēc sezonas beigām Kupčaks izlēma neturpināt sadarbību ar līdzšinējo sirseņu galveno treneri Džeimsu Borego. Kupčaks medijiem atzina, ka patlaban aizvadītas intervijas ar astoņiem līdz desmit galvenā trenera amata kandidātiem. ''Hornets'' jauno stūrmani cer atrast pirms drafta, kas 23. jūnijā norisināsies Ņujorkā.

Ilggadējais Losandželosas ''Lakers'' basketbola operāciju darbinieks un bijušais ģenerālmenedžeris Šarlotes klubam pievienojās 2018. gadā. Viņa uzraudzībā draftēta komandas cerība Lamelo Bols.

Aizvadīto sezonu Šarlotes komanda noslēdza pārspēļu turnīrā. ''Hornets'' pirmajā un vienīgajā mačā ar 103:132 piekāpās Atlantas ''Hawks''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...