Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kritentons nosacīti atbrīvots pēc apsūdzības slepkavībā

Ivars Grīnbergs
Ivars Grīnbergs

Kritentons nosacīti atbrīvots pēc apsūdzības slepkavībā
Kritentons tiesas sēdes laikā
FOTO: AP/ SCANPIX

Šodien Atlantas tiesa izskatīja NBA spēlētāja Džavaris Kritentona apsūdzību par 22 gadus vecās, četru bērnu mātes Džulianas Džonsas slepkavību. Slepkavība norisinājās 19. augustā, kad no tumšas krāsas automašīnas tika veikta apšaude.

Kritentons tika arestēts Dienvidkalifornijas lidostā īsi pēc apsūdzības, kas viņam tika izvirzīta par četru bērnu mātes Džulianas Džonsas slepkavību. Pēc vairāku stundu garas tiesas sēdes, kurā piedalījas Kritentona draugi, komandas biedri un bijušie treneri, spēlētājs tika atbrīvots pret 230 000 dolāru lielu drošības naudu. Kritentona advokāts apgalvo, ka viņa aizstāvāmais nav vainīgs un apsūdzības pamatā ir kļūdaina aculiecinieka liecība.

Džounsa nogalināta no tumšas krāsas mašīnas, kad viņa kopā ar vairākiem cilvēkiem pastaigājusies, taču policija neuzskata, ka viņa bijusi slepkavības īstais mērķis.
Atlantas policijas pārstāvji pieļauj iespēju, ka šī apšaude varētu būt saistīta ar laupīšanu, kas iepriekš šogad tika vērsta pret Kritentonu.

''Džordža Meisona'' universitātes treneris Hevits apgalvo, ka ticies ar Kritentonu stundu pirms apšaudes. Kritentons esot izturējies neuzkrītoši un bijis optimistiski noskaņots. Bijušais treneris netic, ka spēlētājs būtu iesaistīts šajā vardabīgajā uzbrukumā.

Basketbolists 2009/2010. gada sezonā pārstāvēja Vašingtonas "Wizards" komandu. Toreiz viņš un Vašingtonas komandas zvaigzne Gilberts Arenass pēc kādas no spēlēm izvilka šaujamieročus, tēmējot viens uz otru. Par notikušo abi basketbolisti tika diskvalificēti līdz sezonas beigām un saņēma vēl dažādus sodus.

NBA karjerā Kritentons pārstāvējis Losandželosas "Lakers" un Memfisas "Grizzlies" vienības. Kopā NBA viņš aizvadījis 113 spēles, kurās vidēji guvis 5,3 punktus un izdarījis 1,8 rezultatīvas piespēles.

Vai Kritentons varētu būt iesaistīts šajā uzbrukumā?

  • 28

  • 37

  • 63


  +9 [+] [-]

, 2011-09-28 08:11, pirms 13 gadiem
Kas tā par aptauju ? Es viņu nepazistu lai par to varetu spriest

 +12 [+] [-]

, 2011-09-28 08:25, pirms 13 gadiem
Tu nepazīsti, bet zinošie Sportacentra lasītāji gan ir lietas kursā Aptaujas rezultātus Ivars Grīnbergs iesniegs tiesā.

     [+] [-]

, 2011-09-28 10:07, pirms 13 gadiem
ārprāts kas tur notiek tai amerikā, katrai otrajai 22-gadīgajai melnajai vai meksikānietei ir četri bērni.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-28 10:09, pirms 13 gadiem
Pac Javaris mineeja, ka kaukadi melnie braalji vinjam atnjeema pulskteni un gredzenu ar dimantiem noklaatus - kopa pa 50 000 amerikaanju naudinjaam!

un ka vinjs devaas to atriebt, jo nevienam, nelaus sevi taa laupit!

es piedavaaju balsot pret Kritentonu!!! rezultaatus nosuutiit uz atbildiigo tiesu iestaadi amerika!

over
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-09-28 10:52, pirms 13 gadiem
aptauja radiniekiem un draugiem...

coach rakstīja: Tu nepazīsti, bet zinošie Sportacentra lasītāji gan ir lietas kursā Aptaujas rezultātus Ivars Grīnbergs iesniegs tiesā.

     [+] [-]

, 2011-09-28 22:47, pirms 13 gadiem
Melnie uz visu spējīgi