Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Taiuss Džounss piekrīt krietni mazākai algai un brīvajā tirgū izvēlas Fīniksas "Suns"

Agris Suveizda

Taiuss Džounss piekrīt krietni mazākai algai un brīvajā tirgū izvēlas Fīniksas "Suns"
Taiuss Džounss. Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu saspēles vadītājs Taiuss Džounss, viens no pieprasītākajiem atlikušajiem aizsargiem brīvo aģentu tirgū, panācis vienošanos uz vienu sezonu ar ambiciozo Nacionālās basketbola asociācijas komandu Fīniksas "Suns", noskaidrojusi ESPN.

28 gadus vecajam Džounsam beidzās divu gadu līgums par 29 miljoniem ASV dolāru, taču amerikānis pēc individuāli spilgtākās sezonas piekritis Fīniksā spēlēt par veterāna minimumu (3,3 miljoniem uz vienu gadu), lai palīdzētu "Suns" cīņā Rietumu konferencē un lai potenciāli palielinātu savu vērtību nākamās vasaras brīvajā tirgū, kurā gan varētu censties noslēgt daudz ienesīgāku līgumu.

Pirms gada Džounss trīs vienību darījumā, kurā Kristaps Porziņģis nokļuva Bostonā, no Memfisas "Grizzlies" tika aizmainīts uz Vašingtonas "Wizards". Viņa jaunā komanda ar bilanci 15-67 palika priekšpēdējā vietā Austrumu konferencē, bet Džounss sāka visas savas 66 spēles un vidēji 29,3 minūtēs sakrāja 12,0 punktus, 7,3 piespēles, 2,7 atlēkušās bumbas, 1,1 pārtvertu bumbu un tikai 1,0 kļūdas.

Fīniksas "Suns" ar Devinu Bukeru, Kevinu Durentu un Bredliju Bīlu ierindā cer cīnīties par lieliem mērķiem, un tai līdz šim trūka tieši klasiska saspēles vadītāja. Pagājušajā sezonā Fīniksa ar bilanci 49-33 ieņēma sesto vietu Rietumu konferencē un pirmajā kārtā ar 0-4 kapitulēja citai Džounsa bijušajai vienībai Minesotas "Timberwolves".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-07-28 14:59, pirms 2 mēnešiem
nu EU, vai kaut kādās banānu valstīs tāpat būtu mazāk.