Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dramonds pievienojies ''Lakers'', ''Thunder'' atbrīvo Riversu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dramonds pievienojies ''Lakers'', ''Thunder'' atbrīvo Riversu
Andrē Dramonds. Foto: AP/Scanpix

ESPN ziņo, ka centrs Andrē Dramonds pēc kļūšanas par brīvo aģentu plāno pievienoties Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionei Losandželosas ''Lakers''. Savukārt Oklahomsitijas ''Thunder'' lēmusi no sastāva atbrīvot Ostinu Riversu, par kura pakalpojumiem tīko Milvoki ''Bucks''.

Ceturtdien plkst. 21:00 pēc Latvijas laika noslēdzās maiņu darījumu laiks, līdz kuram NBA komandas varēja veikt savstarpējus darījumus. Darījumus veica arī Dalasas ''Mavericks'' un Vašingtonas ''Wizards'', kamēr vairāki zināmi basketbolisti, kuri jaunas mājvietas neatrada, turpināja darbu ar komandām par līgumu izpirkšanu.

Ātri vien vienošanos par līguma izpirkšanu panāca Lamarkuss Oldridžs, kurš, visticamāk, pievienosies zvaigžņotajai Bruklinas ''Nets''. ESPN ziņo, ka jaunas mājas atradis arī Klīvlendas ''Cavaliers'' centrs Andrē Dramonds. Centrs pievienosies esošajai čempionvienībai Losandželosas ''Lakers'', kurai šobrīd savainojumu dēļ nevar palīdzēt Lebrons Džeimss un Entonijs Deiviss.

Bez Klīvlendas ''Cavaliers'' Dramonds spēlējis vēl Detroitas ''Pistons''. Šosezon 25 mačos centrs vidēji guva 17.5 punktus, izcīnīja 13.6 atlēkušās bumbas un bloķējis 1.2 pretinieku metienus.

Tāpat Oklahomsitijas ''Thunder'', kas maiņas darījumā starp trim komandām no Ņujorkas ''Knicks'' ieguva Ostinu Riversu, lēmusi basketbolistu atbrīvot no vienības. Par favorīti uz Riversa iegūšanu tiek minēta Milvoki ''Bucks''. Savas karjeras laikā Riverss spēlējis tādās komandās kā Ņūorleānas ''Pelicans'', Losandželosas ''Clippers'', Hjūstonas ''Rockets'' un Vašingtonas ''Wizards''. Šosezon 21 spēlē basketbolists vidēji izcēlās ar 7.3 punktiem, 2.2 atlēkušajām bumbām un divām piespēlēm.

     [+] [-]

, 2021-03-28 21:16, pirms 4 gadiem
Dramonds būs labs iekš LAL.

PF: AD3 un Harels
C: AD un Gazols

  +1 [+] [-]

, 2021-03-28 22:19, pirms 4 gadiem
Vajadzēja Nets pievienoties!

     [+] [-]

, 2021-03-28 22:32, pirms 4 gadiem
oxa rakstīja: Vajadzēja Nets pievienoties!
Tieši to pašu nodomāju!
Ļoti ceru, ka Nets "noslīks" visos lielajos EGO...

     [+] [-]

, 2021-03-28 22:53, pirms 4 gadiem
Tikmēr Izrādās ir atlaists Gorgī Džengs, kurš pievienosies SAS, sanāk, lai aizstātu Oldzridžu. Lai atbrīvotu vietu sastāvā, SAS atlaidīs nesen no GSW iemainīto Krisu, kurš līgā zināms ar savu super zemo IQ un 100 no tā izrietošām problēmām. Līdz ar to sagaidāms, ka Krisa karjera būs beigusies.
Riverss būtu diezgan noderīgs MIL, priekš sastāva dziļuma. Nesaprotu kas notika ar viņu NYK. Sākums viņam tur bija lielisks, bet tad pēkšņi laukumā netiek. Visdrīzāk kkas trennerim nepatika un ar to trenneri nevajag saķerties.