Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karmelo: "Ja mani būtu draftējusi Detroita, man jau būtu 2-3 čempiontituli"

Andrejs Siliņš

Karmelo: "Ja mani būtu draftējusi Detroita, man jau būtu 2-3 čempiontituli"
Karmelo Entonijs. Foto: USA Today Sports / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Portlendas "Trail Blazers" uzbrucējs Karmelo Entonijs sarunā ar savu draugu un citu 2003. gada draftā izvēlēto spēlētāju Dveinu Veidu atzinis, ka nenonākšana Detroitas "Pistons", iespējams, viņam neļāva ne reizi kļūt par NBA čempionu.

"Nezinu, kas būtu noticis, ja mani būtu izvēlējusies Detroita... nezinu... Visdrīzāk, man būtu divi vai trīs [NBA] čempiona gredzeni. Bet nezinu, kā mana dzīve un karjera būtu attīstījusies pēc tam," Karmelo sacīja sarunā ar Veidu, kurš pats togad tika draftēts ar piekto numuru, ne tikai aiz Lebrona Džeimsa, Darko Miličiča un Karmelo Entonija, bet arī Krisa Boša. Visi, izņemot, Karmelo, izcīnījuši NBA čempiontitulu.

Četri no tā gada drafta pirmā piecinieka, visticamāk, kādu dienu būs Basketbola Slavas zālē, bet Miličiča karjera neizveidojās tāda, kāda tika paredzēta. Serbu centrs jau debijas sezonā ar "Pistons" izcīnīja NBA čempiontitulu, taču pats pie nopietna spēles laika Detroitā divarpus sezonu laikā tā arī netika un 2006. gada februārī tika aizmainīts uz Orlando "Magic".

Floridā 213 centimetrus garā centra spēles laiks pat četrkāršojās, tomēr sniegums tik un tā netika uzskatīts par atbilstošu otrajam drafta numuram. 2007. gada vasarā Miličičs parakstīja trīs gadu līgumu ar Memfisas "Grizzlies", bet 2009. gada vasarā tika aizmainīts uz Ņujorkas "Knicks". Pēc pusotra gada serbu vēlreiz aizmainīja, viņam nonākot Minesotas "Timberwolves", kas vēlāk piešķīra basketbolistam jaunu četru gadu līgumu, taču 2012. gadā izmantoja amnestijas iespēju, šķiroties no Miličiča. Karjeru NBA basketbolists noslēdza Bostonas "Celtics" ar piecu minūšu spēles laiku vienīgajā aizvadītajā spēlē un īsi pēc sezonas sākuma atbrīvoja spēlētāju.

Vēlāk Miličičs izmēģināja spēkus cīņu sportā, bet arvien vairāk pievērsās lauksaimniecībai. 2015. gada starpsezonā Miličičs paziņoja, ka nolēmis atgriezties sportā, pievienojoties savai pirmajai profesionālajai komandai "Hemofarm", taču jau pirms sezonas sākuma atkal mainīja domas. Šīs sezonas ievadā Miličičs patiešām atgriezās, pievienojoties nule kā izveidotajam Novisadas klubam "I Came To Play", kas spēlē pēc spēka ceturtajā Serbijas līgā.

35 gadus vecais Entonijs tikmēr aizvadījis teicamu karjeru, pārstāvot vairākas NBA komandas, desmit reižu tiekot izvēlēts dalībai Visu zvaigžņu spēlēs, kļūstot par vienu no labākajiem punktu guvējiem līgā un trīsreiz izcīnot olimpisko zeltu ASV izlases rindās. Pēdējās divas sezonas gan bijušas sarežģītas - pēc desmit spēlēm Hjūstonas "Rockets" rindās pērnsezon Entonijs šosezon ilgu laiku nespēja tikt pie līguma, līdz novembra vidū parakstīja līgumu ar Portlendas "Trail Blazers".

Šosezon Entonijs "Blazers" sastāvā 50 mačos vidēji 33 minūtēs guvis 15,3 punktus, izcīnījis 6,3 atlēkušās bumbas un atdevis 1,6 rezultatīvas piespēles. Portlendas komandai gan nav klājies viegli un līdz sezonas pārtraukšanai koronavīrusa pandēmijas dēļ tā bija devītā Rietumu konferencē, par trim uzvarām atpaliekot no astotajā vietā esošās Memfisas "Grizzlies".

Izmantotie resursi:
https://clutchpoints.com/

  +1 [+] [-]

, 2020-03-28 18:37, pirms 5 gadiem
Kas jums tur 1. aprīlis pienācis redakcijā?

Raksts par šito un Bolu..... kāda jēga no tādiem?

  +1 [+] [-]

, 2020-03-28 19:25, pirms 5 gadiem
vai ari detroita netiktu pie neviens titula

     [+] [-]

, 2020-03-28 21:26, pirms 5 gadiem
raivons rakstīja: vai ari detroita netiktu pie neviens titula
Tā komanda bija parāk laba,lai neizcīnītu
Darko vispār nekādu pienesumu nedeva