Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Žurnālists: "Mavericks" maiņas darījumā varētu tēmēt uz Igudalas iegūšanu

Emils Ozerinskis

Žurnālists: "Mavericks" maiņas darījumā varētu tēmēt uz Igudalas iegūšanu
Andrē Igudala. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas "Mavericks", kuru pārstāv latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis, līgas pārstāvju vidū tiek uzskatīta par galveno pretendenti uz pieredzējušā uzbrucēja Andrē Igudalas iegūšanu maiņas darījumā, atklājis ESPN basketbola apskatnieks Braiens Vindhorsts.

Aizvadītajā starpsezonā līgas fināliste Goldensteitas "Warriors" zaudēja savu zvaigzni Kevinu Durentu, kurš nolēma doties līdzi Kairijam Ērvingam uz Bruklinas "Nets". Lai Sanfrancisko komanda nepaliktu bez kompensācijas par Durentu, komanda nolēma iemainīt Bruklinas rezultatīvo aizsargu Diandželo Raselu. Taču lai atbrīvotu vietu Rasela algai, "Warriors" nācās aizmainīt pieredzējušo uzbrucēju Andrē Igudalu.

Visi šie "muzikālie krēsli" noslēdzās ar 35 gadus vecā Igudalas nonākšanu Mamfisas "Grizzlies" sarakstos. Taču Memfisa atrodas pārbūvē un 2015. gada fināla MVP nav ieinteresēts spēlēt šajā komandā, kā arī "Grizzlies" nevēlas atņemt spēles laiku saviem jaunajiem spēlētājiem. Memfisa gan nevēlas izpirkt basketbolista līgumu, bet gan plāno papildināt savu drafta izvēļu skaitu ar maiņas darījumu.

Respektablais ESPN basketbola apskatnieks Braiens Vindhorsts uzsvēris, ka NBA klubu vadošajos amatos esošie darbinieki uzskata, ka Igudalas reālākā ieguvēja varētu būt Dalasas "Mavericks", kurai ir ērti aizmaināms Kortnija Lī līgums un otrās kārtas drafta izvēles, kuras Memfisa varētu pieņemt pret nevienu spēli komandā neaizvadījušo Igudalu, kurš pat nepievienojās komandas treniņnometnei, gaidot notikumu attīstību savas nākamās komandas sakarā.

Dalasas "Mavericks" ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē ar 11 uzvarām 17 aizvadītās spēlēs. Lielai daļai basketbola apskatnieku un līdzjutēju Teksasas komandas sniegums ir milzīgs pārsteigums, taču Luka Dončičs aizvada sezonas ievadu par kuru nebūtu kauns jebkuram MVP balvas kandidātam. Savukārt Kristaps Porziņģis sargā groza apakšu savā aizsardzības zonā. Igudalas potenciālā iegūšana pret minimāli spēlējošo LĪ, būtu būtisks solis, lai ļautu "Mavericks" komandai vēl vairāk saviļņot Rietumu konferenci cīņā par play-off turnīra mājas spēļu priekšrocībām.

Igudala bija viens no klusajiem Goldensteitas "Warriors" varoņiem, komandas zelta ērā. Basketbolists Kalifornijas komandas rindās iepriekšējās piecas sezonas pēc kārtas spēlēja NBA finālā, tiekot pie trīs čempiontituliem un pirmajā titulā saņemot MVP apbalvojumu.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -3 [+] [-]

, 2019-11-27 14:04, pirms 5 gadiem
Vecs jau, kāda jēga;

  +2 [+] [-]

, 2019-11-27 14:32, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Vecs jau, kāda jēga;
Lielākā jēga par citiem.

  +3 [+] [-]

, 2019-11-27 14:36, pirms 5 gadiem
tēmēt varētu uz viskautko, bet vai vajag?
šogad nē, nav titula pretendenti. tālāk Igy 36, 37 gadi.. labāk tos assetus iztērēt ar ilglaicīgāku mērķi. un tāpat reāli varēs iegūt jēdzīgus FA

     [+] [-]

, 2019-11-27 15:07, pirms 5 gadiem
Čuļero atkal būs lūzeru komandas GSW fanelis. GO GO ČUĻERO!!!

  +3 [+] [-]

, 2019-11-27 15:16, pirms 5 gadiem
zigiss rakstīja: tēmēt varētu uz viskautko, bet vai vajag?
šogad nē, nav titula pretendenti. tālāk Igy 36, 37 gadi.. labāk tos assetus iztērēt ar ilglaicīgāku mērķi. un tāpat reāli varēs iegūt jēdzīgus FA
2nd round draft piki un Lee ir kaut kas jēdzīgs? Ja Igijs nevilks - nekas traks nenotiks, toties pieredzes ziņā viņam ir fenomenāli liela vērtība, kas Dalasai nav praktiski vispār.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 15:42, pirms 5 gadiem
Vasarā rakstīja, ka Dallasa lencot Igudalu, bet viņš pats negribot. Nez, tagad gribēs? Un būs gatavs savā vecumā pēc pusgada pauzes būt agrākajā līmenī?

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 15:57, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Vasarā rakstīja, ka Dallasa lencot Igudalu, bet viņš pats negribot. Nez, tagad gribēs? Un būs gatavs savā vecumā pēc pusgada pauzes būt agrākajā līmenī?
Atgriezties nebūs problēmu viņam, nešaubos. Tagad paskatījās, ka komanda darbojas, plejofi ir reāli - var nākt. Drošvien neviens cits kontenders nespēj piedāvāt iespēju pievienoties.

     [+] [-]

, 2019-11-27 16:00, pirms 5 gadiem
Tak baumoja arī par Grifinu, Bradly Beal arī

     [+] [-]

, 2019-11-27 16:09, pirms 5 gadiem
Būtu interesanti + kāds kurš savā reizē var joprojām izšaut,pie tam nebojājot kopējo bildi. Finālos viņš man ļoti patika

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 16:28, pirms 5 gadiem
asta rakstīja: 2nd round draft piki un Lee ir kaut kas jēdzīgs? Ja Igijs nevilks - nekas traks nenotiks, toties pieredzes ziņā viņam ir fenomenāli liela vērtība, kas Dalasai nav praktiski vispār.
Lee ne visai, tiksi specifiskiem klubiem ja vajag izmetamas lielas algas

piki protams! gudri klubi arī 2k izvēlas labus spēlētājus.

manuprāt DAL jāveido, lai pēc 3 gadiem starp galvenajiem favorītiem. nevis katru gadu ķert pirmo puedāvājumu, lai atzīmētos play-off

     [+] [-]

, 2019-11-27 16:30, pirms 5 gadiem
Igy nedaudz riskē - ka neatkārto L.Denga ceļu..

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 18:03, pirms 5 gadiem
asta rakstīja: 2nd round draft piki un Lee ir kaut kas jēdzīgs? Ja Igijs nevilks - nekas traks nenotiks, toties pieredzes ziņā viņam ir fenomenāli liela vērtība, kas Dalasai nav praktiski vispār.
Dalasai ir šī gada GSW 2 rounda picks kurš būs pašā sākumā.Vērtība ir abām komandām.

  +1 [+] [-]

, 2019-11-27 19:15, pirms 5 gadiem
Igudala būtu ļoti noderīgs ar savu pieredzi. Būtu cilvēks kuram nenodreb roka izšķirošos brīžos.

     [+] [-]

, 2019-11-28 07:14, pirms 5 gadiem
Šis varētu būt labs piedāvājums! Bet gribētos jau kādu trešo spēcīgo zvaigzni redzēt blakus. Ideāls variants šķita Pauls, bet drošvien, ka Dalasa grib Dončiču atstāt kā PG... To trešo zvaigzni tad uz citiem gadiem.