Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss pēc piezīmes ieskrien tiesnesī un diskvalifikācijas dēļ izlaidīs "Celtics" nākamo spēli

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viljamss pēc piezīmes ieskrien tiesnesī un diskvalifikācijas dēļ izlaidīs "Celtics" nākamo spēli
Grānts Viljamss. Foto: NBA

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) lēmusi, ka Bostonas "Celtics" spēka uzbrucējam Grāntam Viljamsam diskvalifikācijas dēļ nāksies izlaist vienu spēli. Viņš sodu saņēmis par saskriešanos ar tiesnesi.

Pagājušās sezonas fināliste Bostonas "Celtics" jauno sezonu sāka ar trim uzvarām pēc kārtas, bet iepriekšējā spēlē izbraukumā ar 102:120 piekāpās Čikāgas "Bulls". Noslēdzošajā ceturtdaļā izraidīts tika spēka uzbrucējs Grānts Viljamss, kurš pēc saņemtās piezīmes ieskrēja spēles tiesnesī.

NBA lēmusi, ka Viljamsam par nodarījumu pienākas vienas spēles diskvalifikācija, tādējādi viņš nevarēs piedalīties gaidāmajā mājas spēlē pret Klīvlendas "Cavaliers". Mačs paredzēts naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika.

Viljamss sezonu sāka jaudīgi – 15 punkti pret Filadelfiju, desmit punkti un septiņas atlēkušās bumbas pret Maiami un 13+6 pret Orlando, taču zaudējumā pret "Bulls" viņš 18 laukumā pavadītajās minūtēs palika bez punktiem, netrāpot nevienu no trim metieniem.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/grant-will...

  +1 [+] [-]

, 2022-10-27 10:17, pirms 2 gadiem
Emocijas sit augstu vilni!

     [+] [-]

, 2022-10-27 12:34, pirms gada
Tiesneši un to biedrība katru gadu atrod jaunas lietas,lai tie kļūtu vēl drausmīgāki.
Šite droši #METOO paprasija viedokli