Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" uzbrucējs Viljamss laukumā varētu atgriezties pēc mēneša

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Grizzlies" uzbrucējs Viljamss laukumā varētu atgriezties pēc mēneša
Zairs Viljamss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Memfisas "Grizzlies" uzbrucējam Zairam Viljamsam ceļgala savainojuma dēļ nāksies izlaist vēl četras līdz sešas nedēļas.

21 gadu vecais Zairs Viljamss šajā sezonā nav spēlējis, bet pērn viņš pusē no 62 spēlēm devās Memfisas "Grizzlies" starta pieciniekā. Vidēji laukumā pavadot 22 minūtes, Viljamss izcēlās ar 8,1 punktu. Pagājušā gada draftā "Grizzlies" viņu izraudzījās ar desmito numuru.

Labajā ceļgalā joprojām jūtamas sāpes, tāpēc Viljamsa atgriešanās tuvākā mēneša laikā nav gaidāma. Vienlaikus "Grizzlies" norādīja, ka nesenākajās pārbaudēs iegūtie rezultāti ļauj domāt par darba apjoma palielināšanu treniņos.

Memfisa sezonu sākusi ar trim uzvarām četrās spēlēs un Rietumu konferencē ieņem piekto vietu. Izcils bijis komandas līderis Dža Morants, kurš atzīmējies ar 35,3 punktiem, 7,0 rezultatīvām piespēlēm un 4,3 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...