Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs pēc uzvaras: "Nekas vēl nav beidzies, vajadzīga vēl viena uzvara"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Dončičs pēc uzvaras: "Nekas vēl nav beidzies, vajadzīga vēl viena uzvara"
Luka Dončičs. Foto: AP/Scampix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" galvenais vilcējspēks Luka Dončičs pēc uzvaras trešajā Rietumu finālsērijas spēlē pret Minesotas "Timberwolves" (116:107) izteicās, ka vēl sērija nav beigusies, lai arī Dalasa ir vadībā ar 3-0.

Rietumu finālsērijā aizvadīta trešā spēle, kuru ar 116:107 uzvarēja "Mavericks", kas tādējādi nonākusi uzvaras attālumā no NBA fināla (3-0). Nevienai komanda līgas vēsturē nav izdevies atspēlēties sērijā no 0-3.

Pēcspēles intervijā Dalasas līderis Dončičs uzsvēra, ka vēl nekas nav beidzies: "Mums nepieciešama vēl viena uzvara. Sērija vēl nav beigusies. Viņiem ["Timberwolves" vienībai] ir lieliska komanda, tāpēc vēl nekas nav beidzies. Mums jātiek pie vēl vienas uzvaras, kad to paveiksim, tad iesim pēc atlikušajām uzvarām [pēc uzvaras finālā]."

Tāpat slovēnis slavēja komandas sniegumu: "Visu spēli Minesotas basketbolisti cenšas segt mani divatā, tāpat viņi spēlē arī pret Kairiju [Ērvingu]. Tas patiesībā padara mūs labākus, jo visi pieskaras bumbai, visi iesaistās spēlē. Šī uzvara bija lieliska."

"Timberwolves" līderis Entonijs Edvardss pēc trešā zaudējuma sērijā nenokāra galvu: "Es vienmēr esmu pozitīvs, vienmēr priecīgs. Mums šobrīd nav citu variantu, kā saglabāt pozitīvismu. Mēs nedrīkstam nolaist rokas, mums jācenšas tikt pie uzvaras nākamajā spēlē."

Rietumu finālsērijas ceturtā spēle norisināsies naktī uz trešdienu. Mačs Dalasā startēs plkst. 03:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/timberwolv...

  -2 [+] [-]

, 2024-05-27 13:59, pirms 3 nedēļām
Saprotam ka nekas nav beidzies, bet logiski ka 99% viss ir beidzies.
Gaidam tevi finala, daudzi latviesi ir dillemas prieksa ja Bostona nebutu letinsh, visi tevi atbalstitu!

Bet es domaju ta, bostonai vel nakamgad bus iespeja, bet tev Luka Magic si iespeja var ilgi vairs nepienakt, tapec es finala par tevi Luka Magic, lai sogad tiek tev un nakamgad mums letinjiem, ok magic?

  +1 [+] [-]

, 2024-05-27 14:05, pirms 3 nedēļām
Kā var spēlē, kur tiekas Dallass pret mūsu KP pārstāvēto komandu , just līdzi Dallasai. Dallasa atdeva projām Porziņģi, un tikai par to vien būsu smagi jāmaksā! Jāparada , ka tā bija viņu kļuda un Kristapam atgriežoties jārāda sava labākā spēle tieši pret savu bijušo komandu, kas viņu izmeta pār bortu!

  -1 [+] [-]

, 2024-05-27 14:22, pirms 3 nedēļām
sandza rakstīja: Kā var spēlē, kur tiekas Dallass pret mūsu KP pārstāvēto komandu , just līdzi Dallasai. Dallasa atdeva projām Porziņģi, un tikai par to vien būsu smagi jāmaksā! Jāparada , ka tā bija viņu kļuda un Kristapam atgriežoties jārāda sava labākā spēle tieši pret savu bijušo komandu, kas viņu izmeta pār bortu!
Vienkārši tāpat. Teiksim es esmu par Dallasu un?

KP aizmainīja, jo viņš jau īsti tur neiederējās

  -3 [+] [-]

, 2024-05-27 15:46, pirms 3 nedēļām
Lukčiks Dončiks pēc kārtējā titula

  +1 [+] [-]

, 2024-05-27 16:49, pirms 3 nedēļām
Ja es pareizi sapratu tad visā NBA vēsturē vēl neviena komanda no 0-3 nav atspēlējusies un uzvarējusi 4os mačos pēc kārtas ! Tas gan nav teikts ka tas nav vispār iespējams un varbūt kādreiz tomēr notiksies ... Un kamdēļ ne šogad ?

  -3 [+] [-]

, 2024-05-27 16:59, pirms 3 nedēļām
WHITE Legend rakstīja: Ja es pareizi sapratu tad visā NBA vēsturē vēl neviena komanda no 0-3 nav atspēlējusies un uzvarējusi 4os mačos pēc kārtas ! Tas gan nav teikts ka tas nav vispār iespējams un varbūt kādreiz tomēr notiksies ... Un kamdēļ ne šogad ?
Nu jā, iespējams Pacers izšaus!

     [+] [-]

, 2024-05-27 19:22, pirms 3 nedēļām
Viena uzvara un 4 zaudējumi Dončičam vajadzīgi tad sanāk...citādi teiktu ka vajag 5as uzvaras nevis viena.

     [+] [-]

, 2024-05-27 23:38, pirms 3 nedēļām
Dallasa čempions

     [+] [-]

, 2024-05-28 03:11, pirms 3 nedēļām
varenais_eksperts rakstīja: Lukčiks Dončiks pēc kārtējā titula
Luka is the goat of all goats🐐