Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss: ''Novickis mainīja veidu, kā spēlē spēka uzbrucēji''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Džeimss: ''Novickis mainīja veidu, kā spēlē spēka uzbrucēji''
Dirks Novickis. Foto: Reuters/Scanpix

25. decembra vakarā pēc Latvijas laika Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' NBA Ziemassvētku spēļu ietvaros mājās pārspēja Losandželosas ''Lakers'', pirms spēles atklājot Mavs leģendai Dirkam Novickim veltītu statuju. Pēc mača vācieša nopelnus izcēla viesu komandas rezultatīvākais basketbolists Lebrons Džeimss.

''Tai bija jābūt kā metienam atlēcienā no vienas kājas. Par to pat nav jautājumu. Dirks ir leģenda un ikona. Domāju, ka viņš ir visu laiku labākais ārzemnieks NBA vēsturē. Lieku viņu turpat, kur Manu Džinobili. Viņš izmainīja veidu, kā spēlē spēka uzbrucēji,'' par Dirkam Novickim veltīto statuju un pašu vācieti pēcspēles preses konferencē teica ''Lakers'' līderis Lebrons Džeimss.

''Dirku nevarēja segt mazāks pretspēlētājs, jo viņš varēja pārmest pāri. Viņu nevarēja segt lēns garais spēlētājs, jo Dirkam, īpaši karjeras sākumā, bija ātrs pirmais solis, un nekad viņu nevarēja nobloķēt, jo viņš metienu izpildīja aiz galvas kā Lerijs Bērds. Kad runājam par visu laiku labākajiem spēka uzbrucējiem, Dirks ir to skaitā ar puišiem kā Čārlzs Bārklijs, Kevins Gārnets, Tims Dankans un Kevins Makheils,'' turpināja Lebrons.

Izmantotie resursi:
https://basketnews.com/news-182914-...