Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mārberijs turpinās Ķīnā

Andrejs Siliņš

Mārberijs turpinās Ķīnā
Stefons Mārberijs arī turpmāk basketa kedas vilks Ķīnā
Foto: AFP/Scanpix

Kādreiz viens no Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spīdekļiem Stefons Mārberijs iepriekšējo sezonu noslēdz Ķīnas Basketbola Asociācijas (CBA) vienībā "Foshan Dralions", bet jaunajā sezonā pārstāvēs citu šīs līgas komandu "Beijing Ducks".

Pēc tam, kad divkārtējais Visu Zvaigžņu spēles dalībnieks Mārberijs kļuva nevajadzīgs Ņujorkas "Knicks", un ilgu laiku basketbolists bija spiests noskatīties spēles no laukuma malas, ģērbies uzvalkā, 2009. gada februāra izskaņā aizsargs pievienojās Bostonas "Celtics". Pēc sezonas "ķelti" piedāvāja nupat vēl spīdējušajai NBA superzvaigznei līgumu uz vienu sezonu par veterāna minimumu, taču tā vietā saspēles vadītājs izvēlējās pārtraukt karjeru, lai pievērstos savām biznesa lietām.

Ilgi gan Mārberijs bez groza bumbas nespēja iztikt - 2010. gada janvārī Mārberijs pievienojās šobrīd ļoti ambiciozajai CBA vienībai "Shanxi Zhongyu". Pēc teicamas statistikas savākšanas un dalības vietējā Zvaigžņu spēlē, kur tika pie MVP goda, Mārberijs noslēdza jaunu līgumu ar Šanski klubu uz trim sezonām. Tomēr jau neilgi pēc jaunās sezonas sākuma pameta komandu, lai pievienotos "Foshan Dralions".

Tāpat kā ar "Shanxi Zhongyu", Mārberijam neizdevās kvalificēties CBA izslēgšanas spēlēm arī ar "Dralions" komandu. Nupat Mārberijs noslēdzis līgumu ar "Beijing Ducks", kas aizvadītajā sezonā kā pēdējā astotā iekļuva izslēgšanas mačos, kur gan jau pirmajā kārtā bez ierunām ar 0:3 sērijā zaudēja nākamajiem finālistiem "Xinjiang Flying Tigers".

Pekinas "pīļu" rindās jau ir kādreizējais Mārberija komandas biedrs "Knickerbockers" vienībā - centra spēlētājs Rendolfs Moriss.

     [+] [-]

, 2011-08-26 17:38, pirms 13 gadiem
NBA pietrūksts šādu skandalozo zvaigžņu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-08-29 11:04, pirms 13 gadiem
isteniba vinja karjeras paardomaataakos soljus vins meegina spert tieshi kjiinas virzienaa.. labi sevi paraadot vins savas dreebes/kedas normaali ievirziis kjiinas tirguu!