Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Pacers'' līdera Halibērtona atgriešanās uz ceturto spēli pret ''Celtics'' ir neskaidra

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Pacers'' līdera Halibērtona atgriešanās uz ceturto spēli pret ''Celtics'' ir neskaidra
Tairīss Halibērtons (pa vidu). Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN ziņo, ka uz lielas jautājuma zīmes ir ''Pacers'' līdera Tairīsa Halibērtona spēlēšana kluba sastāvā Austrumu konferences finālsērijas ceturtajā spēlē pret Bostonas ''Celtics''.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Indiānas ''Pacers'' arī ceturtajā Austrumu konferences finālsērijas mačā pret Bostonas ''Celtics'' var nākties iztikt bez līdera Tairīsa Halibērtona, kurš otrajā spēlē iedzīvojās paceles cīpslas savainojumā.

Kā ziņo ESPN, tad viņa traumētā vieta vēlreiz tiks izvērtēta pirms ceturtās spēles, kas gaidāma naktī uz otrdienu ''Pacers'' laukumā. ''Tairīss ļoti vēlas spēlēt,'' pēc zaudējuma sērijas trešajā spēlē teica Riks Kārlails. ''Viņš izmisīgi vēlas palīdzēt komandai. Viņš jūtas labāk, un vēlreiz izvērtēsim viņa statusu pirmdien.''

Halibērtons līdzvērtīgā savainojumā iedzīvojās šī gada janvārī, pēc kā viņš izlaida desmit spēles. Regulārajā turnīrā aizsargs vidēji spēlē guva 20.1 punktu, kā arī atdeva 10.9 rezultatīvās piespēles. Izslēgšanas 15 spēlēs viņš guvis 18.7 punktus un atdevis 8.2 rezultatīvās piespēles.

''Celtics'' jau otro sēriju iztiek bez Kristapa Porziņģa, kurš sērijā pret ''Heat'' iedzīvojās ikra muskuļa traumā. ESPN iepriekš vēstīja, ka Kristaps varētu atgriezties uz sērijas ceturto spēli. Pagaidām ''Celtics'' nav informējis par latvieša pieejamību uz maču, kurā Bostona var nodrošināt vietu finālā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-05-26 17:55, pirms 3 nedēļām
Būtu 7tā spēle, būtu vērts riskēt... Tagad gan vairs nav jēgas pie 0-3

     [+] [-]

, 2024-05-26 18:02, pirms 3 nedēļām
Vairāk interesē Celtics līdera Porziņģa atgriešanās