Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Thunder" viegla uzvara pret "Heat", "Warriors" zaudē bez Biedriņa

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Thunder" viegla uzvara pret "Heat", "Warriors" zaudē bez Biedriņa
"Heat" zvaigznēm viela pārdomām
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) svētdienas centrālajā spēlē Oklahomasitijas "Thunder" (37-12) savā laukumā izārdīja Maiami "Heat" (35-12) aizsardzību un guva vieglu uzvaru ar 103:87.

"Heat" nesagādā problēmas "Thunder"

"Thunder" un "Heat" atvēl vietu šīs sezonas finālā. Ja "Heat" spēlēs tāpat kā šodien, iznākums būs tāds pats kā pagājušā gada vasarā.

"Heat" svētdienas centrālajā spēlē izturēja pusotru ceturtdaļu. Pēc pirmā puslaika "Thunder" bija priekšā ar 60:49. Kevins Durants bija lielisks, un mājinieki nejuta Rasela Vestbruka mazo spēles laiku piezīmju nastas dēļ.

Maiami ar Dveina Veida un Šeina Batjē aktivitātēm no trīs punktu līnijas periodiski deva "Heat" mikroskopiskas cerības uz izglābšanos, taču nebija lemts.

Eriks Spolstra lielāko pēdējās ceturtdaļas daļu spēlēja bez izteikta saspēs vadītāja – laukumā atradās Džeimss, Veids, Haslems, Bošs un Batjē. Brīžiem šāda taktika deva vēlamo rezultātu, taču, tikuši līdz -8, "Heat" atkal izgāza aizsardzību.

Vairāki mājinieku "danki" pēc kārtas iedzina pēdējo naglu Floridas kluba zārkā. "Thunder" komfortabla uzvara ar 103:87.

Durants neaizsniedzās līdz karjeras pirmajam "triple double" – 28 punkti, 9 atlēkušās bumbas un 8 rezultatīvas piespēles. Džeimss Hārdens (no soliņa) un Seržs Ibaka katrs iemeta pa 19. Viesu sastāvā Veidam 22, Bošam 18, bet Džeimsam 17.

Abas komandas pēc deviņām dienām tiksies Maiami.

"Warriors" zaudē bez Biedriņa

Latviešu centram Andrim Biedriņam cirkšņa savainojuma dēļ izlaižot ceturto maču pēc kārtas, Goldensteitas "Warriors" viesos ar 87:90 piekāpās Portlendas "Trail Blazers".

"Warriors" savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt arī Neits Robinsons (paceles cīpsla), kura prombūtnē, spēli sākot starta pieciniekā, karjeras rekordu sasniedza Čārlzs Dženkinss, kuram 27 punkti. Goldensteitai beigās bija iespēja izraut neizšķirtu, taču Portlenda izcili nospēlēja aizsardzībā, piespiežot Dženkinsam izpildīt pagalam neprecīzu tālo.

"Warriors" (20-27) atrodas 13. vietā Rietumu konferencē. Nākamais mačs otrdien savā laukumā pret "Lakers".

NBA regulārā sezona, 25. marts

SpēleRezultāts
Thunder – Heat103:87
Spurs – 76ers93:76
Celtics – Wizards88:76
Hawks – Jazz139:133 P4
Timberwolves – Nuggets117:100
Cavaliers – Suns83:108
Trail Blazers – Warriors90:87
Lakers – Grizzlies96:102

Izmantotie resursi:
ESPN

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 06:42, pirms 13 gadiem
Ehh, tomēr Cipulis būs vairāk guvis punktu reg. sezonā nekā Biedriņš

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 08:06, pirms 13 gadiem
jā, šodien lkm nebija HEAT diena un OKC visiem šodien gāja izņemot Westbrook'u.
P.s. Autor, Bošam bija 18 un LBJ-17.

     [+] [-]

, 2012-03-26 08:20, pirms 13 gadiem
Heat majaas Thunder dabuus pa pakalu!!

  +5 [+] [-]

, 2012-03-26 09:13, pirms 13 gadiem
Trenera izgāzta spēle..
Turklat Neatceros, ka 4/4 Veids būtu metis pa grozu... Galīgi bez motivācijas puikas.. Thunder pilnīgi nearko nepārsteidza, pareizāk sakot, viņi uzvarēja Heat pašu ieročiem - ātrie punkti pēc kļūdām...
Heat nevar sagaidīt izslēgšanas spēles, viņi sevi ir pārbaudījuši, zin savus spēkus, nevar sagaidīt, kad tiem beidzot būs nozīme... Tā var arī pārdegt un līdz finālam netikt...

     [+] [-]

, 2012-03-26 09:27, pirms 13 gadiem
Bez lieliem pārsteigumiem....biju gaidījis Jazz un Lakers uzvaras, bet bij skaidrs, ka iespējas uzvarēt tur ir tuvas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-03-26 09:55, pirms 13 gadiem
Nu īsti neredzu jēgu, kur skriet pa galvu, pa kaklu. Mājās - jā.. bet izbraukumā. PO nodrošināts, tagad atpūtas režīmā.

  +5 [+] [-]

, 2012-03-26 10:04, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Biedriņš tagad maksimāli ilgi ārstēs savu cirkšņa savainojumu un nebrīnīšos, ka būs tik "smags" kā bija ar potīti, ka šogad vairs laukumā nedosies!
Bet nu varbūt tā arī labāk. Ja pats nevēlas vairs cīnīties, tad nav ko mocīties un arī klausītes fanu izsfilpšanā, bet labāk nosēdēt atlikušo laiku malā un pēc tam braukt atpakaļ uz Latviju un baudīt ģimenes dzīvi un tērēt savu līguma naudiņu un izbaudīt dzīvi.
Žēl, ka tā, bet, lai jau viņam veicas lai ko arī izdomātu darī pēc šīs sezonas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 10:32, pirms 13 gadiem
:==//MACHETE// rakstīja: Kas tad zvaigznēm notika?
atpuutaas

  +3 [+] [-]

, 2012-03-26 11:13, pirms 13 gadiem
Cik skumīgi lasīt tagad mazos miami fanus , redziet viņi spēlējuši atpūtas režīmā , smiekli nāk tie kuri skatījās spēli tad redzēja , ka OKC šajā spēlē bija labāki.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 11:19, pirms 13 gadiem
Speeli gan tomeer nenoskatiijos,bet jaaatziist,ka thunderi sobriid kaa komanda izskataas paaraaka par heat!Big 3 talants protams ir nenoliedzams,bet uz doto mirki okc ir vairaak stobru un pilnas puulvermucas.Gaidam playoff,bet izskataas,ka big 3 playofos naaksies atkal lielo nastu nest uz saviem pleciem kaadam naaksies kaa sakaas step up snieguma zinaa jo playofos svariiga buus otraas unit speele a ko heat dariis kas 2 no big 3 atpuutiisies jo sobriid reaali aina neizskataas paaraak rozaina!Spolsta kungam buus riktiigs paarbaudiijums uz playoff-buus interesanti!Par OKC-vini izskataas iespaidiigi un liideri izskataas labi un arii visi paareejie ir sasniegusi sportiskaas formas ja ne virsotnes ta tuvu taam,bet galvenais jau ir kaada buus forma uz playofiem,bet es domaaju,ka viniem nav par ko uztraukties!OKC milziigs un labs solins.Interesanti buus paskatiities uz viniem playofaa ja vini netiks liidz vismaz konferences finaalam(par ko es saubos ka vini netiks)tad tas buus paarsteigums,jo reaali viniem sogad vajadzeetu buut finaala!Jaunajiem zirgiem..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2012-03-26 11:20, pirms 13 gadiem
Lovam jau septītā 30+20 spēle karjerā. Tas ir labākais rādītājs starp aktīvajiem spēlētājiem. Tas nekas, ka viņam ir tikai 23 gadi.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 11:36, pirms 13 gadiem
AB pret Leikeriem varētu iziet uz defu nokapāt!

     [+] [-]

, 2012-03-26 11:37, pirms 13 gadiem
Daumants666 rakstīja: Speeli gan tomeer nenoskatiijos,bet jaaatziist,ka thunderi sobriid kaa komanda izskataas paaraaka par heat!Big 3 talants protams ir nenoliedzams,bet uz doto mirki okc ir vairaak stobru un pilnas puulvermucas.Gaidam playoff,bet izskataas,ka big 3 playofos naaksies atkal lielo nastu nest uz saviem pleciem kaadam naaksies kaa sakaas step up snieguma zinaa jo playofos svariiga buus otraas unit speele a ko heat dariis kas 2 no big 3 atpuutiisies jo sobriid reaali aina neizskataas paaraak rozaina!Spolsta kungam buus riktiigs paarbaudiijums uz playoff-buus interesanti!Par OKC-vini izskataas iespaidiigi un liideri izskataas labi un arii visi paareejie ir sasniegusi sportiskaas formas ja ne virsotnes ta tuvu taam,bet galvenais jau ir kaada buus forma uz playofiem,bet es domaaju,ka viniem nav par ko uztraukties!OKC milziigs un labs solins.Interesanti buus paskatiities uz viniem playofaa ja vini netiks liidz vismaz konferences finaalam(par ko es saubos ka vini netiks)tad tas buus paarsteigums,jo reaali viniem sogad vajadzeetu buut finaala!Jaunajiem zirgiem..
Skatījos spēli un metēji OKC ir vairāk, soliņš āri labāks.Ttas pats Ibaka , Perkins abi var ielādēt pustālo ko viņi arī darīja , nekā hazlems un antonijs kuri ir klasi zemāki pa iepriekš minētajiem . KD lebrauna aizsardzību vienkārši paņēma ( ja redzējāt spēli kāds tad zin par ko runāju jo ar kādu precizitāti KD meta + atbrīvojās no sedzēja jeb lebrauna ). UZskatu OKC ir eksplozīvāka nekā heat . Un heat kā meģināja peiraut tā OKC vnk sameta atkal pretīm un apslāpēja visu Miami entuzjasmu.

     [+] [-]

, 2012-03-26 11:45, pirms 13 gadiem
Latviešu centram Andrim Biedriņam cirkšņa savainojuma dēļ izlaižot ceturto maču pēc kārtas, Goldensteitas "Warriors" viesos ar 87:90 piekāpās Portlendas "Trail Blazers".
............
Un kāds būtu rezultāts, ja Biedriņš SPĒLĒTU? Pareizi - 87:90!

     [+] [-]

, 2012-03-26 11:55, pirms 13 gadiem
:==//MACHETE// rakstīja: Kas tad zvaigznēm notika?
Nekas - nospēlēja savā līmenī.

     [+] [-]

, 2012-03-26 12:15, pirms 13 gadiem
And1LV rakstīja: Skatījos spēli un metēji OKC ir vairāk, soliņš āri labāks.Ttas pats Ibaka , Perkins abi var ielādēt pustālo ko viņi arī darīja , nekā hazlems un antonijs kuri ir klasi zemāki pa iepriekš minētajiem . KD lebrauna aizsardzību vienkārši paņēma ( ja redzējāt spēli kāds tad zin par ko runāju jo ar kādu precizitāti KD meta + atbrīvojās no sedzēja jeb lebrauna ). UZskatu OKC ir eksplozīvāka nekā heat . Un heat kā meģināja peiraut tā OKC vnk sameta atkal pretīm un apslāpēja visu Miami entuzjasmu.
lielai "fanošanai" nevajadzētu būt pamatam. Paskatoties sezonas griezumu kopumā, Oklahoma ir labāka, es teiktu jaunāka komanda, ar 100% labaķu treneri. Bet atliek apskatīties uz klupšanas akmeņiem šajā spēē un uzvaras iemesliem, lai saprastu, ka tā nebūs vienmēr.
Kā novēroju, Heat šai spēlei kaut kā visai viegli piegāja, šķiet viņiem ir ieilgusi 'krīzes līnija". Heat tik daudz parasti nekļūdās, vismaz ne līderi. Veids 4/4 neko neiemeta, LBJ ir pustraumējis elkoni, kas atspoguļojas vidēji 10 punktos spēlē.
Vestbrūks daudz sēdēja malā, kas nāca tikai par labu Oklahomsitijai. Heat spītīgi neizmantoja rezervistus, pat Chalmers sēdēja malā, kas liek secināt, ka smadzeņu apjukums ir ne tikai komandā, bet arī trenera galvā. Iespējams tas ir dēļ pēdējās maiņas, bet tas, ko saki, ka Hazlems ir slikts no pustālaš distances - muļķības, sodmetiena līnija ir viņa stihija, ne tik labs kā Bošs, bet dauzd reiz labāks, kā Perkins. Tātad, nedomāju, ka iekš play-off būs šādi kritumi komandai. Abas komandas ir pietiekoši peiredzējušas, ali cīnītos par finālu, un arī čempiona titulu, tikai sāk izskatīties, ka Heat ar formas iegūšanu uz play-off ir amzliet aizkavējušies... kritms bija saprotams, bet kapēc tik nogurušas sejas mēnesi pirms play -off?

     [+] [-]

, 2012-03-26 12:35, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: lielai "fanošanai" nevajadzētu būt pamatam. Paskatoties sezonas griezumu kopumā, Oklahoma ir labāka, es teiktu jaunāka komanda, ar 100% labaķu treneri. Bet atliek apskatīties uz klupšanas akmeņiem šajā spēē un uzvaras iemesliem, lai saprastu, ka tā nebūs vienmēr.
Kā novēroju, Heat šai spēlei kaut kā visai viegli piegāja, šķiet viņiem ir ieilgusi 'krīzes līnija". Heat tik daudz parasti nekļūdās, vismaz ne līderi. Veids 4/4 neko neiemeta, LBJ ir pustraumējis elkoni, kas atspoguļojas vidēji 10 punktos spēlē.
Vestbrūks daudz sēdēja malā, kas nāca tikai par labu Oklahomsitijai. Heat spītīgi neizmantoja rezervistus, pat Chalmers sēdēja malā, kas liek secināt, ka smadzeņu apjukums ir ne tikai komandā, bet arī trenera galvā. Iespējams tas ir dēļ pēdējās maiņas, bet tas, ko saki, ka Hazlems ir slikts no pustālaš distances - muļķības, sodmetiena līnija ir viņa stihija, ne tik labs kā Bošs, bet dauzd reiz labāks, kā Perkins. Tātad, nedomāju, ka iekš play-off būs šādi kritumi komandai. Abas komandas ir pietiekoši peiredzējušas, ali cīnītos par finālu, un arī čempiona titulu, tikai sāk izskatīties, ka Heat ar formas iegūšanu uz play-off ir amzliet aizkavējušies... kritms bija saprotams, bet kapēc tik nogurušas sejas mēnesi pirms play -off?
Viena lieta - nejauc kopā pustālo metienu un soda metienu, kas ir divas dažādas lietas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-26 13:21, pirms 13 gadiem
arejs87 rakstīja: Viena lieta - nejauc kopā pustālo metienu un soda metienu, kas ir divas dažādas lietas.
Nejaucu, vnk Hazlems skaisti met no soda metiena līnijas, bet spēles laikā, kaut gan arī pašus sodiņus viņš met labi...

     [+] [-]

, 2012-03-26 13:33, pirms 13 gadiem
It's all about #23 rakstīja: Ir interesanti lasīt, ka Heat zaudēja, nevis OKC uzvarēja. Ķipa nemēdz tik daudz parasti kļūdīties, bet neiedomājās, ka šīs kļūdas varbūt radās dēļ OKC spēles. Tagad Vestbruka sliktā spēle ir palīdzējusi uzvarēt?! LOL! 33 minūtes un 4-15 no spēles, palīdz? Būtu viņš aizvadījis labāku spēli, Heat ierītu ar -25!
Interesanti gan, es skatos spēles, diezgan daudz, lai saprastu, kā kas iegrozīsies un kā atšķiras speles savā starpā. Heat kļūdas? Nu paskateis atkārtojumus, ja vari atrast, un pasaki vēl, ka līderu 15 kļūdas biaj Thunder piespiestas nevis reālas koncentrācijas trūkums.
Neapšauba jau Thunder uzvaru statistikas ailītē, izsaka neapmierinātību ar trenera lēmumiem un spēlētāju pašatdevi...
Westbrūks... thunder visu pārsvaru iekrāja ar Westbrūku uz soliņa, dēļ piezīmēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-26 14:12, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Interesanti gan, es skatos spēles, diezgan daudz, lai saprastu, kā kas iegrozīsies un kā atšķiras speles savā starpā. Heat kļūdas? Nu paskateis atkārtojumus, ja vari atrast, un pasaki vēl, ka līderu 15 kļūdas biaj Thunder piespiestas nevis reālas koncentrācijas trūkums.
Neapšauba jau Thunder uzvaru statistikas ailītē, izsaka neapmierinātību ar trenera lēmumiem un spēlētāju pašatdevi...
Westbrūks... thunder visu pārsvaru iekrāja ar Westbrūku uz soliņa, dēļ piezīmēm.
Koncentrēšanās trūkums? Pret vienu no līgas līderēm? Saprastu, ja Heat spēle arī būtu bijusi 6dienas vakarā, bet nu tās ir muļķības. Heat vienkārši zaudēja OKC, jo tajā vakarā Thunder bija labāki. Ibaka + Perkins darīja ko gribēja zem groziem, liekas, ka vairak kā 10 danki bija. Te arī parādās centra trūkums, visu cieņu Ronijam ar Joel, bet nevilks viņi komandu. Lbj trauma vai kas spieda spēlēt tik pasīvi, bet ar tādu spēli L būs arī pret SAS, DAL, LAL. Vēl jau nav vakars (lasi - Play Off), bet Heat sezonas sākumā pret Heat tagad ir divas dažādas lietas.

     [+] [-]

, 2012-03-26 14:44, pirms 13 gadiem
Raitcha rakstīja: Nejaucu, vnk Hazlems skaisti met no soda metiena līnijas, bet spēles laikā, kaut gan arī pašus sodiņus viņš met labi...
Nu tā arī varēji pateikt, savādāk varēja saprast, ka viņš labi sodus met.

     [+] [-]

, 2012-03-26 15:42, pirms 13 gadiem
kino rakstīja: Lovam jau septītā 30+20 spēle karjerā. Tas ir labākais rādītājs starp aktīvajiem spēlētājiem. Tas nekas, ka viņam ir tikai 23 gadi.
Monstrs!Zeel,ka minesota Rubio pazaudeeja taa varbuut tiktu playofos a tagad diezvai jaauzvar obligaati lielaakaa dala no taa jau ne paaraak daudz atlikusajaam speeleem!

     [+] [-]

, 2012-03-26 16:34, pirms 13 gadiem
Chalmers sēdēja dēļ piezīmēm arī .

     [+] [-]

, 2012-03-26 23:04, pirms 13 gadiem
kas ar Biedriņa cirksni? saplīsis?