Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" bez Rouza Denverā centīsies izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas

"Bulls" bez Rouza Denverā centīsies izcīnīt piekto uzvaru pēc kārtas
Luols Dengs (#9) un Karloss Būzers
Foto: AP/Scanpix

Šonakt pulksten 3.00 pēc Latvijas laika Čikāgā, United Center basketbola arēnā, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā turnīra maču aizvadīs vietējā „Bulls” vienība, kura mērosies spēkiem ar Taja Lavsona pārstāvēto Denveras „Nuggets” vienību. Šī būs pirmā un vienīgā abu vienību savstarpējā tikšanās reizes šajā regulārajā sezonā.

2010./2011. gada NBA regulārās sezonas MVP daudz labāk spēlētu nekā vērotu, kā laukumā cīnās viņa komandas biedri. Tomēr Rouzs var būt apmierināts ar to, kā „Bulls” (bilance 40-10, savā laukumā 20-4, 1.v. Austrumu konferencē) vienība ir spēlējusi mačos, kuros viņš nav spējis tai palīdzēt.

Eksplozīvais aizsargs traumas dēļ nepiedalīsies arī gaidāmajā mačā pret „Nuggets” (26-23, izbraukumā 11-11, 9.v. Rietumu konferencē) komandu, kura aizvadīs trešo izbraukuma maču septiņu izbraukuma maču sērijas laikā. Rouzam tā būs jau septītā izlaistā spēle pēc kārtas.

„Bulls” sestdien kļuva par pirmo NBA vienību visā līgā, kura jau ir nodrošinājusi dalību izslēgšanas mačos, izcīnot dramatisku uzvaru pret „Raptors” vienību ar 102:101. Luola Denga pielabotais metiens čikāgiešiem atnesa uzvaru vienu sekundes desmitdaļu pirms finālsvilpes.
Čikāgas vienībai pusi spēles nevarēja palīdzēt Joakims Noa, kuru 2. ceturtdaļā noraidīja no laukuma, jo viņš tīši iemeta ar bumbu tiesnesim.

16 šosezon aizvadītajos mačos, kuros Rouzs, kurš šobrīd ārstē cirkšņa traumu, nav piedalījies, Čikāga ir guvusi 12 uzvaras. Saspēles vadītājs ir izteicies, ka vēl nezina, kad varēs atgriezties laukumā un palīdzēt komandai, tomēr viņš arī atzīmē to, ka pēdējā laikā jūtas arvien labāk un ka trauma gandrīz vairs viņu nenomoka.

Karloss Būzers uzvarā pār Toronto klubu iekrāja double-double, gūdams 24 punktus un izcīnīdams 10 bumbas zem groziem. Dengs un Vatsons katrs pievienoja pa 23 punktiem, palīdzot buļļiem tikt pie 40 uzvaras sezonā.

Čikāgiešu galvenais treneris Toms Tibedou uzsver, ka šobrīd katrs spēlētājs zina savu lomu komandā, tādēļ arī viņa vadītā vienība demonstrē tik labu spēli. Tibedou, atbildot uz jautājumu, kad Rouzs varētu atgriezties laukumā, izteicās, ka „viņš spēlēs tikai tad, kad būs pilnībā izārstējis traumu”.

„Bulls” vienība piecās no pēdējām sešām mājas spēlēm ir guvusi uzvaras, tādēļ var būt labā noskaņojumā pirms gaidāmā mača pret „Nuggets” vienību, kura ir cietusi neveiksmes pirmajās divās spēlēs septiņu izbraukuma maču sērijā.

Denveras vienība šobrīd dala 7. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā ar Jūtas un Hjūstonas vienībām, jo visām trim komandām bilance šobrīd ir 26-23. „Nuggets” izbraukuma sēriju uzsāka tieši ar zaudējumu pret „Jazz” vienību ar 102:121, savukārt aizvadītajā naktī ar 100:117 nācās atzīt Minesotas vienības pārākumu. Denverieši savā grozā izbraukuma mačos ļauj iemest vidēji 104,6 punktus, kas ir sliktākais rādītājs visā līgā. Vairāk nekā 120 punktus mačā tā ir ielaidusi trīs reizes.

Džaveils Makgī, kurš Denverā nonāca maiņas darījumā starp „Nuggets” un „Wizards” vienībām, aizvadītajā naktī guva 13 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Neskatoties uz to, ka Denveras vienība daudz punktu ļauj gūt pretinieki, tā ar 103,7 gūtiem punktiem vidēji mačā ir līgas līdere pēc vidēji spēlē gūtajiem punktiem, savukārt „Bulls” vienība ir viena labākajām aizsardzības komandām visā līgā, ļaujot pretiniekiem vidēji mačā gūt 88,7 punktus.

„Nuggets” vienība ir izcīnījusi uzvaras trijās no pēdējām četrām abu vienību savstarpējām spēlēm, savukārt „Bulls” ir tikusi pie uzvarām pēdējās četrās no piecām cīņām, kas notikušas tieši Čikāgā.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 32

  • 9


     [+] [-]

, 2012-03-26 20:47, pirms 13 gadiem
Nuggets komandai jāsaņemas.
Ar Čendleru komanda ir spēcīgāka palikusi.
Aiziet Denvera!

  -1 [+] [-]

, 2012-03-26 21:05, pirms 13 gadiem
Denverai jaapaveic briinums,lai uzvareetu!Galiigi traumu nomociiti nabadzini,bet uzvaras vajag kaa eest!

  +2 [+] [-]

, 2012-03-26 21:20, pirms 13 gadiem
Daumants666 rakstīja: Denverai jaapaveic briinums,lai uzvareetu!Galiigi traumu nomociiti nabadzini,bet uzvaras vajag kaa eest!
tad jau sanak, ka Toronto aizvakar gandriz izdarija brinumu ? un toronto ar denveru salidzinat nevar
neko nerealu neredzu...

  +2 [+] [-]

, 2012-03-26 21:25, pirms 13 gadiem
Daumants666 rakstīja: Denverai jaapaveic briinums,lai uzvareetu!Galiigi traumu nomociiti nabadzini,bet uzvaras vajag kaa eest!
80% komandas var uzskatīt par traumu nomocītām,tikai atruna,kuru Denvera nemaz neizmanto.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-26 21:34, pirms 13 gadiem
eikoninsh rakstīja: tad jau sanak, ka Toronto aizvakar gandriz izdarija brinumu ? un toronto ar denveru salidzinat nevar
neko nerealu neredzu...
Ok atziistu nu briinuma sakaraa bisku paarspiileejuProtams,ka nekas nereaals tas nebuus ja Denvera vinees!Viniem tagad katra speele kaa peedeejaa jaauztver un liidz ar to motivaacija augsta un pasatdeve buus liela!Ciiniisies!Liigaa jebkura komanda var uzveikt jebkuru visi pro sportisti kuri pat ja speelee komandaas zem 50% bilances speelee par lepnumu jo garaa lielaakaa dala ir uzvareetaaji vai veelas taadi buut!Taa pat kaa Toronto komanda nav nekaadi peramie,lai arii tabulaa atrodas tur kur atrodas,bet ar to sastaavu kaads viniem ir pagaajusaa gada Rika Kaarlaila asistent coach 4empionship tiimaa aizsardziibas speciaalists Dweins Keisijs ir loti labi pastraadaajis!Viniem bijusi daudzi heartbreikeri sosezon 5 speelees ja nemaldos 4 zaudeeja pasaa pasaa galotnee!Pirms speeles pret Cikaagu kuraa viniem kaarteejo reizi nepaveicaas paartrauca atkal zoliidi speeleet saakusaas NY 5 uzvaru seeriju!Taa kaa protams,ka nebuutu baigais pasaules briinums ja Denvera tomeer uzveiktu cikaagu siis nakts izbraukuma speelee!Veelreiz atvainojos par nepareizu izteiksanos.Piedosi man!!?

  -1 [+] [-]

, 2012-03-26 21:41, pirms 13 gadiem
Njaa, spēlējot bez sava līdera, Čikāda tikai parāda savu potenciālu. Šaubos, piemēram, vai Lakers bez Kobes vai OKC bez Durent spētu vēl tādas uzvaru sērijas. Laigan kas zin. Katrā ziņā nebūtu bēdīgs arī, ja Čikāga iekļūtu finālā. Bet nu par Denveru runājot, laikam pat jāsaka, ka skatāmākā komanda NBA. Labi, viņi ielaiž daudz, bet arī iemet visvairāk. Un vēl vismaz atšķirībā no GSW, tur vismaz ir kaut kāda komandas spēle un arī uzvaru bilance nav nemaz tik slikta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-27 00:03, pirms 13 gadiem
Daumants666 rakstīja: Ok atziistu nu briinuma sakaraa bisku paarspiileejuProtams,ka nekas nereaals tas nebuus ja Denvera vinees!Viniem tagad katra speele kaa peedeejaa jaauztver un liidz ar to motivaacija augsta un pasatdeve buus liela!Ciiniisies!Liigaa jebkura komanda var uzveikt jebkuru visi pro sportisti kuri pat ja speelee komandaas zem 50% bilances speelee par lepnumu jo garaa lielaakaa dala ir uzvareetaaji vai veelas taadi buut!Taa pat kaa Toronto komanda nav nekaadi peramie,lai arii tabulaa atrodas tur kur atrodas,bet ar to sastaavu kaads viniem ir pagaajusaa gada Rika Kaarlaila asistent coach 4empionship tiimaa aizsardziibas speciaalists Dweins Keisijs ir loti labi pastraadaajis!Viniem bijusi daudzi heartbreikeri sosezon 5 speelees ja nemaldos 4 zaudeeja pasaa pasaa galotnee!Pirms speeles pret Cikaagu kuraa viniem kaarteejo reizi nepaveicaas paartrauca atkal zoliidi speeleet saakusaas NY 5 uzvaru seeriju!Taa kaa protams,ka nebuutu baigais pasaules briinums ja Denvera tomeer uzveiktu cikaagu siis nakts izbraukuma speelee!Veelreiz atvainojos par nepareizu izteiksanos.Piedosi man!!?
viss ok, par Toronto pilnigi piekritu !
skaidrs, kad tuvojoties play off situacija saasinas (tām komandam, kuras cinas par ieklusanu) , un nba in nba te jebkurs var vinnet jebkuru!
rtieshi os speli es redzu ta:
Bulls favoriti, bet bez Rouza, kas ir diezgan liels BET! pedeja spele bulls knapa uzvara par pastarit, ne shvaku, bet tomer pastariti..
Denvera- vajag uzvaras, ir izpilditaji, kas lai to zina, varbut paņems ?!

     [+] [-]

, 2012-03-27 00:14, pirms 13 gadiem
bulls speelee ssodien maajaas nevis denveraa,neredzu variantus denverai ssodien uzvareet....nene aizmainot grozza apakssa ssvaka izskataas.....to tik bulliem vajag.....lai vinneetu ssodien tad denverai jaamet 3pts ar lielu precizitaati tad briinumi var notikt,bet taa kaa dengs nosegs galinnari,tad jaaccer vinniem uz lawsona 3pt vai haringtona 3pt metieniem ja tie nenospeelee lloti labas speeles tad zaudeejums ar 15 garanteets.....