Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" bez Gazola jāiztiek līdz pat regulārā čempionāta beigām

Jānis Celmiņš

"Lakers" bez Gazola jāiztiek līdz pat regulārā čempionāta beigām
Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

Losandželosas „Lakers” komandas viens no līderiem Pau Gazols savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt sevis pārstāvētajai komandai līdz pat šīs Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta beigām.

Jau vēstīts, ka Gazols februāra sākumā spēlē pret Bruklinas "Nets" guva pēdas savainojumu, saplēšot plantāras šķiedras. Sākotnēji tika ziņots, ka atlabšanas process varētu ieilgt vismaz sešas nedēļas, pie tam netika izslēgta operācijas nepieciešamība, kas procesu varētu arī paildzināt pat divas reizes.

Šobrīd kļuvis skaidrs, ka Gazols komandai nevarēs palīdzēt līdz pat NBA regulārā čempionāta beigām, un varētu atgriezties komandā vien jūnija sākumā. Par to medijus informējis Maiks D’Antoni, ar kuru spāņu centram nav tās labākās attiecības, un pie kura laukumā viņš ticis mazāk kā pats vēlētos.

32 gadus vecais Gazols šosezon "Lakers" labā vidēji mačā 33,4 minūtēs guvis 13,4 punktus, izcīnījis astoņas atlēkušās bumbas, atdevis 3,6 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,3 metienus. Visos rādītājos, izņemot piespēles, Gazolam zemāki vidējie cipari nekā karjerā. Lieki piebilst, ka arī visai „Lakers” komandai kopumā šī ir neveiksmīgākā sezona pēdējo gadu laikā.

Izmantotie resursi:
Sports News, Scores and Fan Opinion Powered by...

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 14:17, pirms 11 gadiem
Lakers vienas neveiksmes, žēl.

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 15:05, pirms 11 gadiem
Kurš to būtu domājis, ka Klārkam LAL sastāvā šosezon būs tik nozīmīga vieta.. Ar šo ziņu viņa loma ir vēl svarīgāka LAL.. nevaru pat iedomāties, kas notiktu, ja viņš kādu iemeslu pēc nevarētu spēlēt..

  -2 [+] [-]

, 2013-02-26 15:20, pirms 11 gadiem
gan jau iztiks..

  +1 [+] [-]

, 2013-02-26 15:41, pirms 11 gadiem
eeh,jasaņemās..ja Dvaits beigtu uzvesties kā zīdainis Lakers bez tāda Gazola arī visu sezonu varētu iztikt..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-02-27 09:32, pirms 11 gadiem
Dvaits raada vaaju sniegumu LAL!! zinot vinja speejas un speeku uz laukuma!! LAL ir idejaalas sastaavs pat bez gazola!!
bet sniegums vaajsh!