Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lī un Robinsons plāno palikt ''Knicks''

Lī un Robinsons plāno palikt ''Knicks''
Deivids Lī
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņujorkas ''Knicks'' ir ļoti tuvu, lai noslēgtu jaunus līgumus ar līdzšinējiem komandas basketbolistiem - Deividu Lī un Neitu Robinsonu, kuri pašlaik ir brīvie aģenti.

Jau visu starpsezonas laiku notiek daudz runu par to, kur savu basketbolista karjeru turpinās divi līdzšinējie Ņujorkas ''Knicks'' basketbolisti - Deivids Lī un Neits Robinsons. Vispirms ''Knicks'' nemaz īsti nevēlējās noslēgt jaunas vienošanās ar šiem basketbolistiem, jo tā vēlējās iegūt tādus basketbolistus kā Džeisonu Kidu, Grantu Hilu un Andrē Mileru, taču neviens no šiem basketbolistiem ''Knicks'' rindās nespēlēs.

Šodien kļuvis zināms, ka tomēr abi basketbolisti plāno palikt ''Knicks'' un noslēgt ar vienību jaunus līgumus uz vienu sezonu. ''Knicks'' joprojām cer, ka nākamajā sezonā spēs savas komandas rindās iegūt Klīvlendas ''Cavaliers'' līderi Lebronu Džeimsu, kurš pēc šīs sezonas arī kļūs par brīvo aģentu, tāpēc ar šiem basketbolistiem netiks noslēgts ilgāks līgums. Tiek ziņots, ka Deivids Lī nākamajā sezonā saņems aptuveni septiņus miljonus dolāru, taču ja ''Knicks'' iekļūs izslēgšanas cīņās, tad basketbolists saņems jau astoņus miljonus dolāru. Neita Robinsona līguma summa sastāda 2,9 miljonus dolāru.

Deivida Lī aģents Marks Bartelšteins apgalvoja, ka līgums ar basketbolistu varētu tikt noslēgts jau šodien: ''Mēs esam praktiski par visu vienojušies un domāju, ka jau drīzumā mēs parakstīsim līgumu. Mēs novērtējam šo līgumu un tā summu. Ir izdarīts daudz neticamā un tagad mums atkal būs jāsāk strādāt nākamajā vasarā, kad šis līgums beigsies. Šī bija viena no smagākajām situācijām, kādā esmu bijis, bet spējām to atrisināt kopīgi.''

Izmantotie resursi:
espn.com

     [+] [-]

, 2009-09-25 09:09, pirms 15 gadiem
Lī gan normāls pķis :O:O

     [+] [-]

, 2009-09-25 10:09, pirms 15 gadiem
nu nedabūsiet jūs Karali.

  +2 [+] [-]

, 2009-09-25 13:24, pirms 15 gadiem
Winston rakstīja: Lī gan normāls pķis :O:O
Biedriņam 9.miljoni

     [+] [-]

, 2009-09-25 18:17, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Biedriņam 9.miljoni
neparko,

robinsons man patīk, par lī nekā nezinu