Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Timberwolves'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar galveno treneri
Kriss Finčs. Foto: AP/Scanpix

ESPN vēsta, ka Rietumu konferences komanda Minesotas ''Timberwolves'' uz četriem gadiem ir pagarinājusi līgumu ar galveno treneri Krisu Finču, ar kuru 2023./2024. gada sezonā vienība aizspēlējās līdz konferences finālam.

ESPN vēsta, ka uz četriem gadiem pagarināts līgums ar Minesotas ''Timberwolves'' galveno treneri Krisu Finču. Tas nozīmē, ka līgumasaistības ar klubu pusēm būs līdz 2027./2028. gada sezonas beigām.

Finča vadībā ''Timberwolves'' trīs sezonas pēc kārtas tikusi izslēgšanas spēlēs un tā notiek pirmo reizi pēdējo 20 gadu laikā. 2023./2024. gada sezonā Minesota aizspēlējās līdz Rietumu konferences finālam, kurā tika zaudēts Dalasas ''Mavericks''. Līdz šim viņš ar klubu sasniedzis bilanci 160 uzvaras un 127 zaudējumi.

Trenera karjeras laikā Finčs strādājis ar tādām komandām kā Šefīldas ''Sharks'', Gīsenes ''49ers'', ''Valley Vipers'', bet pirms kļūšanas par ''Timberwolves'' galveno treneri viņš kā asistents strādāja Hjūstonas ''Rockets'', Denveras ''Nuggets'', Ņūorleānas ''Pelicans'' un Toronto ''Raptors'' komandās.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...