Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Lakers" varētu aizmainīt savu drafta izvēli

"Lakers" varētu aizmainīt savu drafta izvēli
Foto: nba.com

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas "Lakers" ģenerālmenedžeris Mičs Kupčaks izteicies, ka komanda visticamāk aizmainīs kādu no sev piederošajām izvēlēm šīgada draftā.

Šogad "Lakers" būs trīs izvēles NBA draftā, bet kāda no tām visticamāk tiks aizmainīta. Pagaidām "Lakers" ir viena izvēle pirmās kārtas beigās ar 29. numuru, kā arī divas otrajā kārtā ar 42. un 59. numuru. Kā atklājis "Lakers" ģenerālmenedžeris Mičs Kupčaks, tad ir liela varbūtība pirmās kārtas izvēles aizmainīšanai.

"Ir ļoti liela interese. Atsevišķas komandas vēlas spēlētājus, kas būtiski nepalielinātu algu sarakstu. Labs variants pievienošanai kādu talantīgu spēlētāju par noteiktu samaksu ir drafta izvēle," norādīja Kupčaks. Jāpiemin, ka visām NBA drafta pirmās kārtas izvēlēm ir garantēts līgums, bet otrajai kārtai tas nav garantēts.

"Mūsu situācijā nav vēlmes draftēt spēlētājus, jo viņiem būs problēmas iekļūt jau tā pilnajā sastāvā. Tāpēc mēs skatāmies pēc iespējas aizmainīt drafta izvēles," sacīja ģenerālmendžeris. NBA drafts notiks jau šonakt - tā sākums 2:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
espn.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-25 11:08, pirms 15 gadiem
pareiz lemums

     [+] [-]

, 2009-06-25 15:53, pirms 15 gadiem
Kāds varētu ielikt lūdzu saiti, kur to v arēs redzēt?